Infinite Aion - jacyś chętni?

O fajnie ze zmieniliscie na elyosow bo mam rangera 26lvl :D

dawac nicki to sie pododajemy do friendsow. Ja standardowo Dixell.

Ja usuwam postaci, zmieniam na Elyo, i będę miał nick Iraasta

Będę grał clerem jak ktoś się pyta.

Eh matko ten komp mnie kiedyś dobije, chce włączyć gre i lipa errory jakieś >.> a już 14 LVL MIAŁEM! :P

Edit: dobra problem fixed.

Ok ludzie mam takie pytanko...czy potrzebujemy tanka? bo jeżeli tak to moge zacząć :)

Mysle ze tak bo z tego co wiem mamy przynajmniej 1 healera i 2 DD ;p

No ok to ja zaraz zaczne robić nową postać

ja nie gram bo nie chce mi się zainstalować

Jak to nie chce ci się zainstalować >.> może tobie się poprostu nie chce ?;]

błąd masz jakiś czy co, jasnowidz jam nie jest.

Siema, wlasnie zrobilem postac na East ^^

Nick Korius, klasa Warrior piszcie co bardziej potrzebne Glad czy Templar?

Szczerze to tego i tego brakuje bo nikt tymi klasami chyba nie gra (CHYBA) jeszcze się zmówimy w grze co i jak.

Bardzo chętnie z wami pogram. Załatwię Aiona i odezwę się jaki mam nick.

Też postaram się z wami zagrać akt. pobiera mi się klient.

ej a aiona sie placi czy cos takiego? albo jak zainstalowac tego priva :P

:lol:;)

To jest priv więc nic się nie płaci...

http://infiniteaion.com/ wchodzisz na stronke, akceptujesz regulamin, wchodzisz w zakładke "Connect" i masz

Ok Aion ściągnięty tylko mam pewien problem, a mianowicie nie mogę się zdecydować kim zagrać ;P. Zastanawiam się pomiędzy Warriorem(później gladiator) a Scoutem(później assassin).

@Edit: Ok już gram Assassinem. Mój nick Jezzer.

Szybkie pytanko: jaka jest roznica miedzy serverami Siel a Lumiel? Zgaduje ze inne 'rate'y' tak?

Wydaje mi się że niczym się nie różnią, po prostu gdyby był jeden serwer to byłby za bardzo obciążony.

Nie chce zakładać nowego tematu wiec spytam tutaj. Ściągałem aiona przez ncsoft launchera i tak na około 95-97% wyskoczył mi błąd i gdy próbuje wznowić pobieranie pisze mi:The install information could not be downloaded. Please try again in a few minutes'. po pol godziny znowu to samo :( Wie ktoś może jak to naprawić lub czy wina leży po stronie ncsoft?

Ja normalnie pobrałem, być może jakiś bląd przez którego musisz ściągać jeszcze raz :/

A ściągać Eu czy NA?:P NA ściąga mi 2x wolniej :( lub może ma ktoś link do torrenta z najnowsza wersja bo znaleźć nie mogę ;/