Infinite Aion - jacyś chętni?

A nie możesz przez launchera NCSoft'u? Ja sciągałem z tego 3 razy, 1 raz miałem błąd, 2 nie mogłem zmienić języka, 3 działa ^.^

Szkoda tylko ze ten launcher NCsoftu jest taki kaszaniasty... :/ Aktualnie sciagam Aiona za jego "pomoca" juz 3ci raz i mam nadzieje ze tym razem (odpukac) wszystko bedzie ok.

EDIT: Ok tym razem sie udalo, jak to mowia do 3ech razy sztuka widocznie. Teraz tylko musze wykombinowac jaka klasa grac i mozna zaczac zabawe z Aion'em :P

Sorrki za posta pod postem, ale chcialem troszke "bump'nac" ten temat bo cos ucichl ;) Tak czy siak, pogralem troche, zrobilem kilka postaci i jak narazie najlepiej gra mi sie SM. Wiec jakby co:

Server: Lumiel

Name: Ignus

Lvl: w tej chwili cos kolo 20

Gram jak mam czas, czyli glownie w weekendy.

Chciałem dodać że już tutaj nie pogram, coś się z kompem poyebało i nie chciał się załączyć, musiałem zrobić formata i nic nie uratowałem >.>

planuje zmienic server wlasnie na east ;p panowie cos szczegolnego potrzebujecie ? tanka? clera? chantera?

@Up

Cler zawsze sie przydaje, to samo chanter. Tank o dziwo juz nie tak bardzo ja te dwie klasy. Dobrze ubrany gladi tez moze tankowac, pozatym niekiedy sin moze dodge tankowac. Jednak koniec koncow, z dobrym clerem w party to praktycznie kazdy, kto nie chodzi w 'pizamie' moze tankowac.

Na jakim serwerze gracie ? Na tym z mniejszymi ratami?

Mam jeszcze jedno pytanie:

Czy jest na tym serwerze dużo bugów?

Ja nie gram, być może Cree gra no i Dixell...Serwer East / "Frakcja" Elyos.

@PWArtur

Ja wlasnie zmienilem na easta i frakcja Elyos chanter dopiero 8 ;p jak cos nick Miichi

Hej, hej z tej strony assassin Leniu :)

Wersję gry zmienić dopiero jak się gra ściągnie,zainstaluje,i po wejściu na chwilę w ekran logowania tak?

I wtedy zmienić tą wersję clienta ( język też? ) .

I dopiero wejść w launchera InfiniteAion,tak?

I to jest serwer Siel czy Lumiel ,bo już nie wiem .. :D

Ech no przejrzyj temat to się dowiesz...ja tez miałem problemy językowe, ale na szczęście jakoś samo się "ustawiło"

SERWER EAST, jest przeca napisane który, zawsze jest obok nazwy serwera (Lumiel, Siel)

@PWArtur

Ja, jak zmienilem region po sciagnieciu wersji EU, to wersja NA zaczela sie pobierac od nowa :D Wiec proponuje zaoszczedzic sobie czasu i nerwow i od razu zmienic region na North America. Jakbys nie wiedzial jak to tu masz video tutorial :Phttp://www.youtube.com/watch?v=Q7BxA4KtWdU

BTW Odstawilem swojego SM na jakis (blizej nie okreslony) czas i gram obecnie Gladem. Name: Rodimuss

Ściągałem to 2 dni... Zamiast powiedzieć wcześniej jak się pytałem to nikt nie powiedział.. Dzięki holyPL, chociaż Ty.. Z wami tak jest.-.-

@UP

Nie przejmuj sie, mnie tez nikt nie powiedzial wiec zanim wkoncu sciagnelem co trzeba i uruchomilem IA, to minal TYDZIEN! lol

Są na forum jakieś osoby chętny by trochę pomłócić na Infinite Aion? Jak na razie szukamy jakiejś sensownej ekipy by razem pograć, bo w grupie zawsze gra się przyjemniej, na dziś dzień jest nas trzech: Dixell, ja i znajomy z RoM'a, z którym grałem przez jakieś pół roku. Jeśli ktoś chciałby się przyłączyć, to zapraszamy na serwer East, rasa Asmodianie, miło by było również dogadać w sprawie klas, żeby nie wyszło, że wszyscy grają tą samą ;)

W razie czego, można się deklarować w tym temacie.