[Inspirit Online] SYJON Clan

18865572197851541265.jpg

Jako iż wielkimi krokami zbliża się do nas premiera gry, wraz z Phaequel'em otwieramy rekrutacje do klanu SYJON. Jest to nowo powstały klan, który ma na celu zintegrowanie grupy graczy do wspólnej gry.

Jako klan możemy Wam zaoferować:

* Przede wszystkim miła atmosferę.
* Prywatny ts3 ( wersja free - w razie problemów z ddos przejdziemy na ts3 z abonamentem i lepszymi zabezpieczeniami ).
* Range na ts-ie.
* Pełną pomoc administracji w każdym aspekcie związanym z komunikatorem.
* Ogólną pomoc przy grach mmo.
* Wspólne początki i przygody w świecie mmo.
* Brak ciśnienia na lvlowanie.
* Wspólne treningi pvp i łapanie skilla.
* Wspólne wypady na Elitarnych przeciwników.
* Rozmowy na każdy temat, nie tylko o mmo.
* Być może przyjaźń na długie lata :).

Nasze wymagania:

* Mikrofon + TS3
* Aktywność / Udzielanie się.
* Lojalność wobec ekipy.
* Kultura osobista ( w miare możliwości ).
* Szacunek do innych.
* Troszku oleju w głowie.
* Współpraca ( PVE w pt. )
* Humor, humor i jeszcze raz humor.
* Zapał do gry.
* Doświadczenie w grach h'n's ( mmo ).
Jeśli odpowiadają Ci nasze warunki, zwróciliśmy Twoją uwagę i zaciekawiliśmy Cię, zapraszamy na nasze forum do składania podań!

www.syjonclan.tk
Skontaktować się można z nami również przez fb - https://www.facebook.com/SyjonClan
23800212415071287417.png

Myślę że jesteśmy już gotowi na Zamknięte Testy które odbędą się 26 czerwca. Ts3 gotowy, zahasłowany. Forum postawione, aktywne. Facebook dla reklamy, reklamuje, promuje. Od razu piszę że nie będziemy gildią masową ! Po tygodniu grania odbędzie się ostra selekcja i nie będzie zmiłuj. Więcej konkretnych informacji na pw. Reszta oficjalnego info będzie na bieżąco dodawana na dostępnych stronach które są zawarte wyżej.

Pozdrawiam serdecznie.

Phaequel a co z grą EoS ?, taki zapał do gry, montowanie gildii i co?, oby teraz nie skończyło się tak samo z tym twoim słomianym zapałem :)

Jestem wstępnie zainteresowany, bo lubię ten model rozgrywki i aktualnie nie gram w żadnego HnS.

EoS samo w sobie początkowo za***iscie grywalne, pod koniec dobijania max lvl wkrada się monotonia i nuuuda. Gra umrze śmiercią naturalną. Pamiętaj że lider i doradcy nie tworzą gildii, tylko wszyscy członkowie razem wzięci. Skoro większość rezygnuje to oznacza że gra jest przeciętna lub słaba. Dlatego nie stoimy w miejscu i zabieramy się za kolejny tytuł. Akurat lubuję się w h'n's-ach więc spokojnie będziemy walczyć o top 10 serwera ^^ Fanatycy owego gatunku powinni być zadowoleni z premiery tej gry. Wobec tego Panie "LeopardO" zapraszamy na forum klanu !

Dołączam w ciemno ! :D

PvP w tej grze wygląda świetnie, więc lecę składać podanie :)

Koleżanka jest u Nas mile widziana ^^ Nawet już mieliśmy przyjemność grac razem. Twarda sztuka :) Dzieki za zaufanie "w ciemno" ^^

przed momentem założyłem konto, nie zdążyłem nawet napisać podania i już wyłapałem bana ? LOL

Twoje konto jest zbanowane. Powód bana: Nie mam ochoty czekać 24h na twoja odpowiedź. Gdybyś faktycznie chciał dołączyć to już dawno złożył byś podanie. Pozdrawiam i PERM
Ban zostanie zniesiony: nigdy

Niezbyt dobry początek, w pełni "dojrzała" administracja, raczej nie działa to zachęcająco

Edit;

Data rejestracji: 43 minut(y) temu

przed momentem założyłem konto, nie zdążyłem nawet napisać podania i już wyłapałem bana ? LOLTwoje konto jest zbanowane. Powód bana: Nie mam ochoty czekać 24h na twoja odpowiedź. Gdybyś faktycznie chciał dołączyć to już dawno złożył byś podanie. Pozdrawiam i PERMBan zostanie zniesiony: nigdyNiezbyt dobry początek, w pełni "dojrzała" administracja, raczej nie działa to zachęcająco

Wybacz. Przez dłuższy czas konto nie złozyło podania (okolo 1h bez odzewu) , a dostałem cynk ze konkurencja podglada nasze poczynania. Ban zdjęty. Czyste nie porozumienie. Musze dmuchac na zimne bo niebawem w moje łapki wpadnie konto do ELOA Online i zyskamy duza garsc niezbednych informacji.

Spokojnie nikt was nie podgląda ;) A my konto już mamy od dawna :) pozdrawiam

Spokojnie nikt was nie podgląda A my konto już mamy od dawna pozdrawiam

A w jakim celu macie konto na Naszym forum? Po co wchodzicie na naszego ts3? Prosze moderacje o usuniecie mojego posta i uzytkownika Cookiezz. Spam sie zaraz zrobi.

Nie wierzę w to co czytam :) Wchodziłem na waszego tsa razem z drugą osobą w ramach rozmowy a wy nawet rozmawiać nie chcieliście. To się nazywa kultura a kolejną sprawą jest to, że nikt od nas nie ma u was konta. Przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo

Na pw Ci odpisze.

edit. Mam nadzieje ze wszytsko wyjasnilem na pw i juz nie bedzie tutaj spamu.

Phaequel ile Ty masz lat? Zachowujesz się jak jakiś paranoik, że inna gildia powstaje, że też zbiera ludzi. Robisz gównoburze z niczego i jeżeli tak będzie miała wyglądać gra z Tobą to chyba sobie odpuszczę. Zarejestrowałem się jako chyba pierwszy użytkownik na forum Syjonu(nie licząc administracji) i mam(dalej) nadzieje na wspólną i miłą grę bez większej spiny. A mam pewne wrażenie, że jak nie byłoby mnie na jakimś rajdzie z powodów "bo akurat mi się nie chce w tym momencie grać" to został bym szybko wykopany, zbanowany i zbluzgany.

Pozdrowienia i więcej luzu w majtach życzę.

Ide do komuni za rok... Wiek masz podany w profilu. Nie znasz sytuacji od srodka, a komentujesz. Zobaczysz jak bedzie za pare dni na ts3 :)

Pierwsze wrażenie jest najważniejsze, a tu wypadłeś źle. Jednocześnie temat jest publiczny i ludzie go czytający i jednocześnie interpretujący widzą w Tobie tego złego z bolcem w "pupie".

Polecam zadbać o swoją reputacje na forum i sprawy "cięższe" załatwiać na priv.

Jak wyzej sprawy zostaly zalatwione na pw. Jest spokoj :) Napisalem do moderatora o oczyszczenie tematu. Reszta rozmow bedzie odbywac sie na pw lub na forum Syjonu.

Haha. "Będziemy najlepsi na serwerze", tia, a potem wyjdzie jak z EoS, co? ;]

"Konkurencja", no błagam, Phaequel, nie sadzisz, że zbyt poważnie traktujesz gry? To ma być rozrywka, a nie pole bitwy...

To temat rekrutacji. Chcesz popitolić zapraszam na pw lub jutro na ts3 po 17. Kolejne posty bd zglaszal jako spam. Dobranoc.

licze ze gildia przetrwa wiecej niz 2 miesiace bo w malo co gracie dluzej niz miesiac

Proszę administratora forum o oczyszczenie mojego tematu ze wszystkich niepotrzebnych postów, które zostały tutaj udostępnione, jest to temat naszego klanu, a nie temat luźnych rozmów ile wcześniejsza ekipa wytrzymała, i że będzie tak jak z EoS. Z góry dziękuje, pozdrawiam.