Na całe szczęście lider nie jest idiotą i nie myśli tylko o sobie. Chwalmy pana.
Już się nie mogę doczekać PvP. Może trafie na jakiś wannabe, którzy będą grać "długie miesiące"
Trzymajcie się cieplutko
Na całe szczęście lider nie jest idiotą i nie myśli tylko o sobie. Chwalmy pana.
Już się nie mogę doczekać PvP. Może trafie na jakiś wannabe, którzy będą grać "długie miesiące"
Trzymajcie się cieplutko
pobrałem własnie eloa z kr wersji, juz robie english patcha do tej gry
@edit
Bardziej porąbanej struktury plików to oni nie mogli wymyślić =.= , Black Desert przy tym to pikuś =.=
Za koreanczykami nie nadazysz. Inna gra inny sposob kodowania itp. Dasz cynka to potestujemy razem Eloe.
Edit. Aktualnie klan liczy 20 osob ktore sie zarejestrowaly na forum Syjon'u. Nie bawem info o spotkaniu na naszym ts3.
Klan cały czas idzie do przodu, forum bardzo ciekawie się rozwinęło, tak jak napisał Phaequel mamy już 20 członków. Ciągle wprowadzane są nowe, ciekawe rzeczy, aby uprzyjemnić grę, tak więc wszystkich serdecznie zapraszam!
Właśnie na forum dorobiliśmy sie shoutboxa co łatwi nam komunikacje na forum. Zapraszam zainteresowanych !
Co ile planujecie robić czystki? Interesuje mnie gildia, która w miarę regularnie będzie wyrzucać nieaktywnych członków. Głupio się ogląda liste, gdy na 100 osób dostępnych codziennie jest max 5 ;-; strasznie frustrujące i demotywujące.
Zastanawiam się między Wami a Novą.
Raz w tygodniu czystki. Gildia nie będzie masową zbiórka darmozjadów. Masówkom mówimy NIET! Osobiście preferujemy zgrany tryb egzystowania w zaciśnionym gronie. Polecam spróbować poznać ludzi rejestrując się na Naszym forum i korzystania z jego dóbr. Shoutbox działa wiec szybka komunikacja to nie problem. Ponad to powoli zapraszamy ludzi na Team Speaka 3. Sam oceń. Pozdrawiam.
U nas tez jest pare osób uczulonych na konta offline ^^
Siemka,
Do zamkniętych testów pozostało nam już tylko 9 DNI!! Po testach wersji koreańskiej gra wydaje się być dość dobra. Ale niestety nie będzie to H'n'S jak wielu zakładało. To zwykły mmorpg P'n'C z izometryczna kamera która możemy przybliżać i oddalać.Trój-klasowość nie przeszkadza, wręcz ratuje d*pę. Klasę zmieniamy klawiszami F1, F2, F3 i ~. Skille mają CD ok. 10-20 sek. wiec szybka zmiana klasy daje nam nowe możliwości i nowy zestaw skilli. Nie bd. się rozpisywał. Potestujecie 26 czerwca na własnej skórze
Przypomnę, że nadal szukamy ciekawych ludzi do klanu. Wymagamy podania którego wzór znajduje się u Nas na forum, oraz korzystania z komunikatora głosowego Team speak 3.
PS. http://www.twitch.tv/phaequel - zapraszam na dobra muzę i dobra grę ! Koło godz. 20 strumyk z komentarzem. Za disconecty przepraszam to już wina serwerów kor. i mojego neta.
To na tyle. Pozdrawiam !
~Leman
Cały czas rekrutujemy, zapraszamy wszystkich chętnych!
Jeszcze tylko praktycznie 5 dni. W oczekiwaniu na owa gre dobrze bawimy sie grajac w inne produkcje typu: Dying Light, L4D2.
Adres ts3?
Rejestrujesz sie na naszym forum syjonclan.tk i po zaakceptowaniu cie jako czlonka klanu otrzymasz wszelkie uprawnienia to swobodnego poruszania sie na forum, w tym adres ts3. Osoby guest i tylko zarejestrowani widza okrojone forum. Zas czlonkowie widza wszystko. PS. warunkiem otrzymania rangi czlonek klanu jest zlozenie rzetelnego podania w dziale rekrutacji.
Bump.
Przypominam ze Syjon dalej rekrutuje. Zapraszam na nasze forum. Zaczerpniecie tam informacji, jak i rozrywki.
Gramy bez spin i na luzie na cbt. Nie spieszymy sie... Chyba ze bedzie info o braku wipe'a. Hehe.
Pozdrawiam.
Phaequel
Co tam się stało z forum? Przeciążony serwer?
Rozwiązuje właśnie tą sprawę.
@edit: niestety, forum wstanie na nogi dopiero jutro rano.
bump: 8:00, forum działa.
Siemka. Zakonczylismy testy w cbt. Nie ma sensu dluzej sie bawic bo i tak bedzie wipe. Fakt byly problemy z odpaleniem gry, byl wlk. hejt na p2w. Wszystko sie wyklarowalo i jest ok. Wracamy na open bete z zaufana ekipa stalych bywalcow. Z Mechanikiem doszlismy do wniosku ze powinnismy otworzyc dodatkowe 2 sekcje pod bandera Syjonu. Jak zwykle padlo na D3 ktora prowadzi sam Vać Pan Mechanik. Zapowiada sie ze wpadnie ok. 8-10 osob. Czekamy na 4 sezon. Druga sekcja jest... C9. Aktualnie gramy w 5 osob sr.lv to 20.Sekcji wiecej nie bedzie. Skupiamy sie na tym co mamy. Aktualnie w planach mamy utworzenie oficjalnego logo gamingu. Ktos zainteresowany C9 lub D3? Pisac na forum Syjonu lub na pw tutaj.
Ps. Do Inspirita raczej nie bedzie rekrutacji. Ludzi w zupelnosci wystarczy.
Dodam tylko, że w C9 do 14 lipca jest exp x3 wiec jeżeli ktoś chce zacząć to jest najlepsza pora na to. ;p
To trochę wcześnie zakończyliście, my robimy dungi na legend oraz hero, testujemy gdzie co leci i jak najbardziej opłaca się farmic set i inne aspekty gry.
Wykruszacie sie ;/ ,
Zgadza sie jak Qkazoo napisal. W ciagu 2 tyg mozna wbic dosc wysoki lvl. Juz w planie mam organizacje turnieju pvp. Chcialem w przedziale 20-25lv ale event wszystko popsul wiec jedziemy z lvlem. Oczywiscie tryb turnieju zalezny od ilosci ludzi. Tak czy siak warto wracac. Przypomne ze mamy nowa subklase fightera,czyli Vikinga z 2 toporkami pod ice.
@deska
To tylko gra. Mamy czas. Jesli faktycznie gra ma byc dobra to zdazymy przetestowac caly kontent. Chyba ze zamkna serwery. Wiesz zamiast testowac cbt wole skosic trawnik lub pojechac na wycieczke rowerowa. Moja kobieta mowi ze ladna pogoda wiec trzeba korzystac ^^
TBH Wole mieć małą grupkę kolegów z gildii i fajnie się bawić w różne tytuły niż masówkę, gdzie prędzej czy później ktoś się wykruszy. Kwestia upodobań ^^
Co do Inspirit, czasem zaglądam i pogram chwilę fajna gra, ale zaczekam na OBT jak będzie trochę sprawniej to wszystko działać.
TBH Wole mieć małą grupkę kolegów z gildii i fajnie się bawić w różne tytuły niż masówkę, gdzie prędzej czy później ktoś się wykruszy. Kwestia upodobań ^^Co do Inspirit, czasem zaglądam i pogram chwilę fajna gra, ale zaczekam na OBT jak będzie trochę sprawniej to wszystko działać.
No i nie będzie chyba wipe po obt również czekam na ten moment
Jeśli chodzi o błędy to srasznie irytuje jak sobie biegnę i wsiądę na mounta to nie słychać żadnych odgłosów chodzenia Nie wiem ale mnie to jakoś razi, że na mountach nie ma odgłosów chodzenia ;P
Zawsze wykruszaja sie ludzie. Tego nikt nie zatrzyma. Nie podoba sie gra, to nic sie nie stalo. Kazdy ma inne gusta. Tak z innej beczki Devillian zawita w europie, wiec Inspirit poleci do kosza. Gralem juz w wersje skosnookich i powiem szczerze Inspirit nawet nie dorasta mu do paznokci. D3 w koncu moze czuc sie zagrozony. Nie liczac PoE.
@pawliku
Widze ze tez jestes detalista i takie glupotki Cie raza. Mam to samo dlatego teraz chillout a pozniej mniej zbugowana obt.