[Inspirit Online] SYJON Clan

Deska ta gra to nic szczególnego już dodatek do PoE jest bardziej ciekawy i inne nadchodzące tytuły na IO szkoda czasu, teraz masa ludzi zagrała, na OB zagra już z cała pewnością mniej, a o premierze to nawet nie wspomnę, bo będzie nieporównywalnie mnie do CBT.

Przypomnicie moje prorocze słowa, ta gra skończy jak RQ, bo wbrew pozorom są bardzo podobne.

Ja zagrałem nabiłem 30 i mi się znudziło, płytka bardzo przypomina te przeglądarkowe tytuły, co ostatnio wychodzą.

Szczerze ? to już lepiej wyglądały filmiki prezentowane przed CBT, niż wygląda faktyczna rozgrywka.

Zbyt wielki hype dlatego takie sztuczne zainteresowanie. Ogolnie na rynku mamy malo hns mmo dlatego gry mimo niszowosci sa bardziej doceniane.

Ps. Gramy dalej w c9. Powoli do przodu z eventem 3x exp mamy po 30lvle. Zapraszam do sprobowania.

Mi Inspirit sam w sobie się podoba, ale kompletnie nie podoba mi się system 3 klas w 1, dlatego też już po pierwszych sekundach gry wiedziałem, że gra nie jest dla mnie. Do czasu nowego sezonu w D3 gram sobie w C9 i jest bardzo przyjemnie.

Jednocześnie mamy lato i w weekend ma być prawie 40stopni ;p więc trzeba będzie jechać na plaże, a nie grać w gry. ;p Polska spłonie w takim upale... ;)

W sobote 34 stopnie wiec od rana do popoludnia bd nad jeziorkiem w Mietkowie:)

Jak tam wakacje? Ja zaczynam urlop za 7 dni. W koncu znajde czas na nolajfienie ale z umiarem hehe zalezy od pogody.

Z innej beczki. Ktos chce potestowac ze mna tajwanska wersje Devilliana? Czysty test instancji, pvp i innego kontentu.

18865572197851541265.jpg

Jako iż wielkimi krokami zbliża się do nas premiera gry, wraz z Phaequel'em otwieramy rekrutacje do klanu SYJON. Jest to nowo powstały klan, który ma na celu zintegrowanie grupy graczy do wspólnej gry.

Jako klan możemy Wam zaoferować:

* Przede wszystkim miła atmosferę.
* Prywatny ts3 ( wersja free - w razie problemów z ddos przejdziemy na ts3 z abonamentem i lepszymi zabezpieczeniami ).
* Range na ts-ie.
* Pełną pomoc administracji w każdym aspekcie związanym z komunikatorem.
* Ogólną pomoc przy grach mmo.
* Wspólne początki i przygody w świecie mmo.
* Brak ciśnienia na lvlowanie.
* Wspólne treningi pvp i łapanie skilla.
* Wspólne wypady na Elitarnych przeciwników.
* Rozmowy na każdy temat, nie tylko o mmo.
* Być może przyjaźń na długie lata :).

Nasze wymagania:

* Mikrofon + TS3
* Aktywność / Udzielanie się.
* Lojalność wobec ekipy.
* Kultura osobista ( w miare możliwości ).
* Szacunek do innych.
* Troszku oleju w głowie.
* Współpraca ( PVE w pt. )
* Humor, humor i jeszcze raz humor.
* Zapał do gry.
* Doświadczenie w grach h'n's ( mmo ).
Jeśli odpowiadają Ci nasze warunki, zwróciliśmy Twoją uwagę i zaciekawiliśmy Cię, zapraszamy na nasze forum do składania podań!

www.syjonclan.tk
Skontaktować się można z nami również przez fb - https://www.facebook.com/SyjonClan
23800212415071287417.png