Isuzu > parszywy złodziej

Isuzu, widzę że nie tylko jesteś tępy, ale też jesteś złodziejem.

Nazwę naszą CGEM podwaliłeś na forum i wstawiłeś sobie linki do swojego tsa, oraz strony. Jesteś po prostu parszywym złodziejem.

Ciągnij to dalej, a nie długo będziemy mogli Cię posądzić o naruszanie praw autorskich, ciekawe czy wtedy będzie Ci do śmiechu ; ]

Bez pozdrowień,

Anzark

Hmm...napisałeś to na pw?

Do kogo ? Do Isuzu ? Z tym człowiekiem rozmawiać się nie da :P A Administracja ma za przeproszeniem "wywalone". Tak więc, ciężka sprawa, ale z drugiej strony, później kłopoty Isu będzie miał.

A jakieś dowody/konkrety?:D

Taki post/temat może być uznany za obrazę użytkownika.

Polecam załatwianie takich spraw miedzy sobą na pw.

Ale mnie nie interesuje, czy to zostanie uznane za "obraze", bo moim celem JEST obraza tego złodzieja, oraz uświadomienie go w tym, że będą go czekać nie miłe konsewkencje za tego typu akcje.

Isuzu serio ? naprawde jestes taki dziecinny...? pozdrawiam Connectionlost

Ja już tego złodzieja nie ogarniam... żeby do takich rzeczy się posuwać

Pozdrawiam Darfest

Izusu to złodziej i każdy o tym wie!!!!!

szkoda że tacy ludzie żyją wśród nas i musimy mieć z nimi doczynienia!!!

Izusu zmień swoje postępowanie i oddaj to co ukradłeś !!!!

A administracja ma to w d*pie!!!!!

To że Isuzu podprowadził materiały i i przypisuje do siebie cudzą prace to złodziejstwo bez dwóch zdań.

Nazywanie faktów po imieniu to nie obraza a święta prawda. Obrazą jest oskarżanie niewinnych ale to nie ten przypadek.

O co chodzi?

Spokój. W ogóle nie wiem co się dzieje w tym temacie. Ustalcie to między sobą, albo po prostu wyjaśnijcie to w sposób kulturalny i spójny.

Isuzu został wydalony z naszej społeczności ale podszywa sie pod nas dalej podając własne parametry ts kontakt itd Innymi słowy robi plagiat naszej społeczności

O rany, rany, Isuzu jest przegrany.

I Es U Zet U do końca nieudany,

Skompromitowany, Isuzu jest już zapłakany.

Isuzu, a raczej Robert S. dlaczego jesteś takim złodziejem?

Isuzu !

Nie stać cię na nic lepszego tylko na złodziejstwo i przypisywanie sobie kogoś pracy ..

PRECZ Z ZŁODZIEJAMI !

Ballu

CGEM.PL @CGEMPL

Informujemy, że ISUZU przestał pełnić funkcję Administratora działu E-SPORTOWEGO. Jego funkcję tymczasowo przejmuje (ja) prezes Sankess.

O to cala checa.

Przy czym nastąpiło to 5 lutego.A 10 Isuzu założył temat. Na tym forum.

Moderatorzy i Admnistracja MMORPG.ORG.PL nie reaguje więc członkowie społeczności sami rozpoczynają protest. Pozdrawiam i nie polecam stosować takich dalszych działań. Jeżeli moderatorzy nie zamkną tego działu lub nie zrobią tutaj porządku będziemy rościć swoje prawa w każdy możliwy sposób.

Prezes Społeczności CGEM.PL

Sankess

Dodam od siebie ze ISUZU - używa meteriałów promocyjnych BEZ MOJEJ zgody - łamiąc tym samym moje prawa autorskie do nich - JEDNOCZEŚNIE ŻĄDAM OD ADMINISTRACJI TEGO SERWISU O USUNIEWCIE WSZELKICH BANAROW I INNYCH MATERIAŁÓW KTÓRE TEN PAN UMIEŚCIŁ W SWOICH POSTACH A DO KTÓRYCH NIE MA PRAW.

Wiem że admini byli informowani o ty, ale nie reagowali na to, czym samym przyczyniaja sie do łamania moich praw autorskich do materiał reklamowych - banerow umieszczanyc przez użytkownika ISUZU na swoich postach w tym portalu. ŻĄDAM ICH USUNIECA.

Moderator był i się zmył, czyżby standardowy scenariusz "milczenie" ? Brawo ; ]

ISUZU ZŁODZIEJ !

---------------------------------

CGEM.PL

Złodziej i tyle. Byłem z nim pogadać to zero argumentów Od razu perma ban na ts. Ukradł layout strony, podszywanie się pod inną społeczność. Stary jak wylądujesz w sądzie to się nie pozbierasz z hajsem do końca życia.

Proszę moderatorów/administrację/root'a o zamknięcie tego działu albo najlepiej usunięcie!

Pozdrawiam administrator esport.cgem.pl

WCIAŻ ZERO ODZEWU !

Okay guys ... Let's do this ... LEEEEEROOOOOOOY CGEM !

A swoją drogą, Isuzu to parszywy złodziej.