Isuzu > parszywy złodziej

Aha btw moderatorzy i admini wszyscy wiedzą o co chodzi rozmawialiśmy z wami wcześniej to olaliście sprawe wiec jeżeli wy tak to my tak

ISUZU ZLODZIEJ !!

Ludzie,spokojnie ,jest 10 min po północy.Dajcie administracji dzień czasu.

Isuzu ale z Ciebie bezczelny złodziej. Nawet nick zgapiłeś od nazwy(na pewno zastrzeżonej) japońskiej firmy. Oj nieładnie panie Robercie.

@Ajron

Administracja nie działa i nie reaguje wiec sami bierzemy sprawe we własne rece

DZień czasu mieli wcześniej, a dziś jest dzień sądu ostatecznego !

ISU ZŁODZIEJ

@Ajron

Administracja nie działa i nie reaguje, tak więc bierzemy sprawę we własne ręce

@Ajron

czytaj ze zrozumieniem

Panie Ajronie. Wydaje mi się, że czytanie ze zrozumieniem jest Panu obce. W dyskusji bardzo ważnym aspektem jest właśnie czytanie ze "zrozumieniem". Jeśli Pan tego nie posiada, nie będziemy wstanie uzyskać odpowiedniego poziomu dyskusji.

A ISUZU TO ZŁODZIEJ !

Pierwszy raz słyszę o czymś takim, administracja nie śledzi forum o godzinie 24. My nie wnikamy co on zrobił, komu bo to śledztwo to nie nasza brożka. Ja nie mogę zamknąć całego subforum, mogę tylko pokasować wszystkie tematy, pozamykać je. Taką możliwość ma tylko Administrator. Ten temat zostawię aby administracja zobaczyła co się działo pod ich nieobecność.

Do tego śmieszne, bezczelne i bezpodstawne jest oskarżanie nas o łamanie praw autorskich nie znając w ogóle żadnych Praw o Własności Intelektualnej.

Już od dłuższego czasu całe te subforum przenosiło nam same problemy.

@crracked

porozmawiaj z Ozonkiem rozmawiał z wami

ISUZU TO ZLODZIEJ

I będzie jeszcze większe problemy przynosić, jeżeli nie zostanie to wszystko usunięte !

ISUZU > LIDER GILDII ZŁODZIEI.

Proszę się wstrzymać do przybycia, któregoś z administratorów, najszybciej do rana.

@crracked

Do tego śmieszne, bezczelne i bezpodstawne jest oskarżanie nas o łamanie praw autorskich nie znając w ogóle żadnych Praw o Własności Intelektualnej.

TOBIE też CZYTANIE ze ZROZUMIENIEM jest obce. Przeczytaj jeszcze raz i dokładnie, powoli, ze zrozumieniem, najlepiej 5 razy, bo dwa razy może być za mało i napisz jeszcze raz.

@Down

Chyba, że tak

Wiem że admini byli informowani o ty, ale nie reagowali na to, czym samym przyczyniaja sie do łamania moich praw autorskich do materiał reklamowych - banerow umieszczanyc przez użytkownika ISUZU na swoich postach w tym portalu. ŻĄDAM ICH USUNIECA.

Jeden z waszych "koleżków" tak wypisywał. Wszystkie tematy kasuje, subforum zostanie zapewne jutro skasowane.

Aaaa spóźniłem się, ale napiszę i tak to co miałem ;-)

Ajron czy Ty nie rozumiesz, że to sprawa na skalę internetu, a nie tylko grupy osób ?

Czy tu trzeba wkroczyć na drogę sądową skoro ludzie nie potrafią wezprzeć się i pomóc po dobroci oraz tępieniu plagiatu ?

Chciałem pozostać neutralny, ale po tym co widzę co wyczynia Isuzu musze osobiście wkroczyć do gry, więc popieram ten temat.

Chyba tylko nie rozsądna osoba, nie skapnęła by się, że:

Isuzu podpisał i edytował posty CGEM + FenixPolska, wpisał swoją strone i swoje sekcje, nasuwa się jedno pytanie...

Skoro On twierdzi, że to wszystko jest Jego (lub perfidnie kopiuje wszystko, dlaczego na to pozwalacie szanowna Administracjo mmorpg.org.pl), to dlaczego strony, które MY MAMY są uzupełniane od dawna.

Trzymanie się na uboczu nic nie da, więc zachowujmy się jak dorośli gracze, niech wszystko zostanie rozpatrzone w tym temacie, niech ludzie wiedzą co się święci, proste.

Jestem Liderem sekcji Aiona, jednej z wielu sekcji w CGEM.PL, którego właścicielem jest Sankess (+ powyższych linków) i reprezentuje tutaj całe 200 osób z mojego Legionu.

Czy osoba uczciwa zachowywała by się tak jak Isuzu ? Czy raczej poszłaby po sprawiedliwość, KTÓREJ MY SIĘ TUTAJ DOMAGAMY, na razie TYLKO TUTAJ.

Pełno jest przekrętów w internecie i nie będę ich tolerował, a wy też nie powinniście, honor i uczciwość to podstawa Panie i Panowie.

P.S. Dziękujemy za działanie Crracked ;-)

Siemka Crracked.

Tu koleżka ;))). Piwa co prawda nie piliśmy ale dziekuje za szybką reakcje. A piwko możemy wypić kiedyś ;)

A ten koleś jest przynajmniej z naszego forum? Szukałem jego profilu na google, ale nie znalazłem. Albo żalicie się tylko na naszym forum? Bo nie mamy zbytniej mocy wymierzania sprawiedliwości osobnikom którzy zawinili gdzieś indziej.

@Dwarfar

Albo lubisz nabijać sobie posty, albo po prostu jesteś totalnym leniem, któremu się całego topiku nie chce przeczytać. PRzeczytaj jeszcze RAZ, powoli, ze zrozumieniem, conajmniej 5 razy ...

Perm dla isuzu + usunięcie tego i sprawa rozwiązana.

Plagiat plagiatem i złodziejstwem, ale sąd by prędzej wyśmiał to według mnie

Podpisuje sie pod wszystkimi zarzutami, a inni forumowicze nie wiecie o co chodzi nie odzywajcie się, administracja wie o tej sprawie ale nie reaguje, więc mamy prawo do takiego czy innego protestu.

Kilka sprostowań paru zarzutów tutaj zamieszczonych dla waszej wiadomości jak i crracked jak i admini forum już kilka dni temu mieli wiadomości o zmianie nazwy co do waszych oskarżeń radze uważać bo to co piszecie tutaj typu posty anzarka są karalne.Nie zniżając się do waszego poziomu przypomnę o jednej rzeczy wasze stronki takie jak esport.cgem.pl jak i mmorpg.cgem.pl że nie macie dowodu zakupu tych grafik co z tym idzie używacie je bez licencji gdzie byliście poinformowaniu o nakazie usunięcia ich licencja tych grafik obejmuje licencje na konto gdzie wy ani nie posiadacie konta ani nie zapłaciliście za nią bo to wyszło z mojego konta paypal co do waszych prac admini jak i moderator crracked mają ode mnie wiadomości z przed kilku dni o zmianę nazwy więc radze nie nagadywać tutaj na crrackeda ani na adminów bo oni mieli info o zmianie nazwy a co dalszych spraw przypominam że na stronce esport.cgem.pl dalej używacie materiałów wykonanych przeze mnie prac w photoshopie co do postów futura ja nie reklamowałem ich swojego serwisu jakbyście przeczytali tematy takie jak etherion tam były dalej wasze dane co do głównego topiku był zmienione dane dalsza zmiana była zaplanowana na czas po zmianie nazwy przez adminów