Isuzu > parszywy złodziej

"General Public License" Coś Ci to mówi ? Problemów z licencją nie mamy, ŻADNYCH, więc już w tym momencie kompromitujesz się

Twoich graficzek nie mamy i nie używamy, więc znowu śmieszne.

BONUS: Popracuj nad swoim polskim. Gdyż kaleczysz ten język w sposób, który powinien być karalny.

Ah i jeszcze jedno. To co napisałem nie jest karalne. Widać, że panikujesz i wymyślasz na boku baje.

Człowieku jesteś żałosny, odchodząc od nas okłamałeś multum osób, wykonałeś żałosne zagrywki jak zmienianie nazwy fanpage'u czy usunięcie forum, twoich grafik nie używamy (do tego jesteś beznadziejnym grafikiem), grozisz nam licencją której nawet nie znasz a do tego sam złamałeś prawo i mi się do tego przyznałeś, mówisz o zniżaniu się do poziomu kiedy ty prezentujesz najniższy, i psychiczny i fizyczny (wiem co mówie ^^), twoi ludzie kłamią w żywe oczy tak samo jak ty, twoja strona to jedynie załadowany owy orizon którego nawet nie edytowałeś. My z naszej strony nie wykonaliśmy żadnego ataku na twoją "społeczność" więc przestań się już kompromitować i naucz się prawidłowo pisać wiadomości w internecie bo coś słabo u ciebie z interpunkcją...

Aby to ukrócić i nie dawać tutaj pracy crrackedowi

Tutaj macie licencje a tak naprawdę jej reguły więc radzę się do niej zastosować:

This WordPress theme is comprised of two parts:

(1) The PHP code is licensed under the GPL license as is WordPress itself. You will find a copy of the license text in the same directory as this text file. Or you can read it here: http://wordpress.org/about/gpl/

(2) All other parts of the theme including, but not limited to the CSS code, images, and design are licensed according to the license purchased. Read about licensing details here: http://themeforest.n...egular_extended

I nie podlizuj się już, na Boga.....

Panowie .... Jest to Oficjalne Polskie Forum MMO-RPG. Czy ładnie pisać lub obrażać kogoś gdy jeszcze nic sobie nie udowodniliście ?

Moim zdaniem ten kto posiada licencje jest jest jego jakby autorem , ten który zrealizował ( np zakup ), stworzenie czegoś ... powiedzmy kodu źródłowego.

W prawie zapisany jest paragraf o autorstwie oraz licencji. Pozwólcie, że to wam przytoczę...: "Zgodnie z poglądem doktryny przy zawieraniu umów licencyjnych konieczne jest dokładne wyszczególnienie co jest przedmiotem umowy zakupu, czyli czy poza programem wynikowym zostanie udostępniony też kod źródłowy. Ale gdy nie posiada sie kodu źródłowego to jest on wówczas nadal chroniony przez prawo autorskie i twórca nie ma obowiązku jego udostępnienia łącznie z udzieloną licencją dotycząca zakupu...."

Porażką jest jeszcze to gdy osoby nie pełnoletnie jeszcze inicjują się w tą debatę.

PS. Za obrażanie bez udowodnienia...czyjejś winy... jak sami wiecie można ponieść konsekwencje. Screeny bardzo łatwo i szybko można zrobić.

Powodzenie w dalszej ( waszej debacie ).

Pozdrawiam.

Dokładnie przyszli nie pokazali żadnych dowodów tylko wyzywają i pokazują jaka to wielka gimp-społeczność u nich jest...

Co do praw autorskich.

Posiada je ten kto grafiki:

a ) wykonał, jeśli nie zrzekł się praw autorskich do nich.

b )kupił, jeśli wykonawca przy zakupie zrzekł sie praw autorskich i przeniósł je na kupującego.

Amen. Więc to, że wy gimboje(bo taki poziom prezentujecie) wyrzuciliscie go(czy też sam odszedł) z waszej stronki to nie oznacza, że przejeliscie jego prawa autorskie. Wiec może sie okazać, że to wy będziecie mu płacili, za wykorzystywanie jego grafik.

A o tym, czy coś tu ma być kasowane(bo zawiera grafiki jakieś) i czy jest on złodziejem zadecydować może tylko sąd. Może on też zadecydować czy was nie ukarać za wyzwiska, oczernianie i samosąd.

Anonimowi gimbusy w internecie nie jesteście.

Zwykłych użytkowników w to nie mieszamy. Jak zwykle nabijacie posty. Nie znacie sytuacji ale wielcy mądrale się znaleźli. Layout należy do Sankess'a które je wykupił. Isuzu go ukradł do swojej społeczności. Wysuwał jakieś fantastyczne bajki co do naszej administracji, i tymi kłamstwami zabrał parę grup ze sobą ( co jak się okazało dobrze, bo pokazują oni niższy poziom inteligencji niż Isuzu - pozdrawiam Black Sheep [PoE] i Barucha, który bał się porozmawiać ze mną i od razu dostałem perma). Podszywał się pod nas na tym forum (mamy screeny).

Są to tylko 3 z wielu jego przewinień, ma on 22 lub 20 lat, a zachowuje się jak dziecko. Boi się otwartej rozmowy na ts'ie. Będzie teraz się bronił na forum.

I nie nazywajcie społeczności CGEM.PL gimbo-społecznością. Admini mieli o tym informacje już od jakiegoś tygodnia. Totalnie olali sprawę, no to się zorganizowaliśmy i co? I osiągneliśmy swój cel.

Aha Isuzu, ty uwazaj co mówisz, są dowody na wszystkie twoje przewinienia karalne. Możesz się już tylko podkurczyć i nic nie mówić. Wyleciałeś, bo złamałeś regulamin, nic nie robiłeś a chciałeś być Prezesem na równi z Sankess'em. To jeszcze zachowałeś się jak gówniarz okłamując inne ekipy, kradnąc szablon strony.

Twoim ludzią też nie udało się usunąć naszej bazy danych. Dobrze, że mieliśmy back-up.

Pozdrawiam administrator esport.cgem.pl

PS. Proszę adminów o warnowanie użytkowników spoza naszej społeczności. Zwyczajnie nie znają sytuacji i nabijają sobie posty. To sprawa między CGEM.PL -> isuzu (złodziej) ->admini mmorpg.org.pl

Użyliście ogólnodostępnych tematów do załatwiania sprawy ,która powinna iść przez pw Isuzu i administracji.

Warna to rozdałbym wam.

Gdybyście byli poważnym ludźmi to pojawiłby się na początku post z dokładnym opisem sprawy.

Jest tylko kilka stron wyzywania.

Żeby dowiedzieć się o co chodzi musiałem wejść na wasze forum.

Co? Że ja się podszywałem do Was na tym forum : O ? Człowieku, nie ośmieszaj się i nie obrażaj, nie mieszaj mnie w tą gównianą kłótnie bo takich łaków jak ty wciągam d*pą.

Samuraj tak w ogóle, nie wiem o czym ty chcesz rozmawiać, zaprosiłeś mnie do tej społeczności, z propozycją vice liderowania a wywaliłeś lache i nawet nie grałeś z Nami więc ja też mam wywalone na tą śmieszną społeczność. Pokaż te screeny, jestem bardzo ciekaw.

I nie dostałeś perma, tylko bana na godzine, więc wyluzuj.

Dodam że zgadzam się z osobą powyżej, Wy chcecie robić poważną społeczność? Robicie temat na forum społecznościowym o MMORPG, nagadujecie graczy ze swojej społeczności żeby założyli konto na tym forum i jebneli posta, że Isuzu to złodziej zamiast załatwić tą sprawę w inny sposób, na przykład administracja -> Isuzu i nikt poza tym, pokazujecie jacy jesteście dziecinny takimi wypowiedziami, bez żadnej argumentacji i dowodów, chcesz kogoś publicznie oczernić, pokaż dowody a nie szczekających kundli ze swojej społeczności.

Temat zamykam, wszelkie następne także będą zamykane aż do czasu kiedy nie zjawi się żaden z administratorów i nie skasuje subforum. Skasowałem wszystkie tematy, tak? Żadnych grafik itp. nie ma. Więc do cholery przestańcie robić nam tutaj "wiochę" i wstrzymajcie się do przybycia administratora. Rozwiązujcie to między sobą i na przyszłość żadna ze stron niech nie liczy na żadne subforum :)

Dobra, zacznę w takim razie tak: przepraszam, nawaliłem. Nie miałem czasu i nie było mnie ponad tydzień na forum. Nie widziałem więc tego tematu i nie mogłem tym samym go skasować. Zatem co do części że "administracja nie reaguje" mieliście rację za co jeszcze raz przepraszam. Nie jest natomiast prawdą że "mam was w dupie" - nawet gdybym miał to przynajmniej bym się wypowiedział i jakoś to uargumentował.

W każdym razie podforum zostało już usunięte a użytkownik Isuzu zbanowany, szczególnie że załaził nam za skórę wcześniej już wiele razy. Smrodu narobił ale chyba lepiej późno niż wcale.

Isuzu, widzę że nie tylko jesteś tępy, ale też jesteś złodziejem.

Nazwę naszą CGEM podwaliłeś na forum i wstawiłeś sobie linki do swojego tsa, oraz strony. Jesteś po prostu parszywym złodziejem.

Ciągnij to dalej, a nie długo będziemy mogli Cię posądzić o naruszanie praw autorskich, ciekawe czy wtedy będzie Ci do śmiechu ; ]

Bez pozdrowień,

Anzark