Historia ta oparta jest na faktach i wydarzeniach z dnia 26-27 września bieżącego roku
Jako iż jestem aktywny użytkownikiem forum i często komentuje statusy innych użytkowników zdarzają się one nie do końca zbyt profesjonalne i kulturalne, ale nigdy nie używam wulgaryzmów, które są wypisane w regulaminie. Raz dostałem za cenzurowanie takiego, gdyż wtedy jeszcze nie zaznajomiłem się szczegółowo z regulaminem forum. Dostałem wtedy ostrzeżenie i już dalej nie popełniałem takich nazwijmy to przestępstw.
Wczoraj skomentowałem status i moja wypowiedz wyglądała następująco.
Komentarz zawierał cenzurę słowa Wpierdziel wprowadzoną przez zemnie oraz odnośnik o jakie słowo mi chodziło, gdyż osobiście staram się zaprzestać używania wyrazów nie grzecznych.
Gdybym wiedział, że cenzura wyrazów typu "d*pa,cholera" itp. jest nie do przyjęcia napisałbym po prostu Wpierdziel... Tekst nie był edytowany napisałem z cenzurą z powodu, że przeglądałem w tym momencie regulamin i nie było tam mowy o karach za wyrazy podobne do "pierdziel".... a że nie chciało mi się wstawiać tam liter dałem *i opisałem co miałem na myśli.
Jako iż panu z lisem na awatarzę umysł podpowiedział, że znalazło się tam słowo "wp***dol" i za do został mi przyznany punkt....
Zostałem również oskarżony o cwaniactwo, bo chciałem SPECJALNIE KURDĘ NAPISAĆ ZAKAMUFLOWANY WULGARYZM.
Oczywiście wszystko to na bazie domysłów pana "liska". W krzyżówkach jak pisze na "przy drodze na K(5liter) to wiadomo, że krzak".
Tak więc idąc tym tropem teraz za takie zdanie jak.
Rolnik ma dużo kur... można dostać bana na bazie domysłów pana Plaina, że tam jest jednak wulgaryzm.
Śmiać mi się chcę.
Próbowałem rozmawiać z panem PlainLazy, ale gdy mu się skończyły śmieszne argumenty stwierdził, ze to koniec rozmowy.
Chciałem się dogadać, ale nie bo oczywiście trudno jest przyznać się do błędu.
Lecz lepiej dać warna, bo pan wie, że po ukrytymi gwiazdkami jest ukryte RDOL.
Rozumiem upomnienie, gdyż moja cenzura mogła być myląca i ponoszę w tym trochę winy, ale po opisaniu sprawy pan Plain i tak miał to w d*pie, a ja nie chciałem "cwaniacko" ukryć wulgaryzmu.
Gdy to pisałem nawet nie wiedziałem, że ktoś to może interpretować jako "wp***dol".
BAN ZA DOMYSŁ... moja cenzura wygląda inaczej niż ta wyżej