jak w temacie
Jak tam wrażenia z CBT Dragon Nesta ? ; ]
Niby non target i akcja, lecz to nie moje klimaty. Jakby tu świat przynajmniej był otwarty. Ja się w klatkowych planszach nie cierpię męczyć.
Nie wiedziałem dlaczego newsy DN były tak popularne i dalej nie wiem.
Po nabiciu 6lvla dałem sobie spokój gra jakaś taka nijaka, odrzuca mnie ten niby świat tak jak chyba większość graczy.
Takie potężne zainteresowanie Dragon Nestem moim zdaniem napędzało się trochę w sposób samoistny. Ludzie patrzyli ile komentarzy w newsie i odrazu wbijali by zdobyć za wszelką cenę. Chciałbym zobaczyć statystyki ilu z nich faktycznie zalogowało się dzisiaj do gry.
@up
Na pewno sporo, bo wszystkie serwery... były Crowded, co rzadko się zdarza podczas CBT.
Użytkowników podzielmy na dwa rodzaje: tych, którzy wiedzieli, co to za gra i tych, którzy kierowali się wyłącznie gameplay'ami. Od dawna było wiadomo, że Dragon Nest to "kreskówkowa" wersja Vindictusa, ale ludzie liczyli chyba na coś innego, coś co będzie miało otwarty świat.
Ja się nie zawiodłem i cierpliwie czekam do OBT.
Jak wyżej
Jak wyżej.
Jak wyżej.
Pozdrawiam crracked-a.
heh niby jak wyżej + Dragon Nest sam w sobie ma jakiś klimat i grałem przed chwilą warriorem
jeśli chodzi o poziom trudności to jest spk bo można sobie ustawić (ja tam osobiscie na Ancient Temple caly czas na Masterze, bo Abyss nie chce mi sie odblokowac ), fajny system party i do tego niezłe skile ;] gra to takie 7,5/10 więc żadna rewelacja
Jak macie pisac komenty typu jak wyzej , to blagam was nie piszcie wogole bo nic nie wnosza sa tylko zbednym spamem ... wiem ,ze wysilic szare komorki do napisania od siebie jest ciezko i co niektorzy maja migrene tygodniowa po napisaniu zdania , ale nie badzcie "bezmyslnymi-klonami" , bo na takich wychodzicie tymi postami.
A teraz co do DN zawiodlem sie na niej . Wiedzialem ze istnieje tam zamkniety swiat ,przenosimy sie z lokacji do lokacji ,ale nie podjerzewalem ze az tak bardzo jets on ograniczony . Vindictus przynajmniej jak sie mapa wczytala to wiedzialem , ze troche czasu na niej spedze 10min+ , a tu przejscie z jednej czesci do drugiej dungu zajmuje 2-3 min na normalu , a na hardzie jako ze mobki wiecej hp to moze z 5 min . Wedlug mnie powinno wczytywac caly dung, a nie jego xxx czesci, w koncu nie sa one tak wielkie, lepiej poczekac te 10 sec wiecej niz co chwile widziec loading .Niektorzy pisza ze to tylko 2-3 sek ,no dobrze ale pomyslcie ze macie grupe 6 osob , pozniej to bedzie podstawa i cleryk ma "slabego " kompa ,to po wyczyszczeniu jednej czesci dungu spawnicie sie w nastpenej, ale nie mozecie nic zrobic tylko czekac na klera i tak powiedzmy 10 razy , dla mnie nie jest to fajne. Sa gusta i gusciki a to jest moje zdanie i DN jak narazie mowie nie
A ja nie wiedziałem do że będzie zamknięty świat ale mi się to nawet podoba, razem z kumplem i jazda !
A ja chciałem ściągnąć właśnie teraz ale stronka DN jest chyba przeciążona ;(
Gierka jaka by niebyła na pewno pogram bo czas muszę czymś zabić
Jak macie pisac komenty typu jak wyzej , to blagam was nie piszcie wogole bo nic nie wnosza sa tylko zbednym spamem ... wiem ,ze wysilic szare komorki do napisania od siebie jest ciezko i co niektorzy maja migrene tygodniowa po napisaniu zdania , ale nie badzcie "bezmyslnymi-klonami" , bo na takich wychodzicie tymi postami. A teraz co do DN zawiodlem sie na niej . Wiedzialem ze istnieje tam zamkniety swiat ,przenosimy sie z lokacji do lokacji ,ale nie podjerzewalem ze az tak bardzo jets on ograniczony . Vindictus przynajmniej jak sie mapa wczytala to wiedzialem , ze troche czasu na niej spedze 10min+ , a tu przejscie z jednej czesci do drugiej dungu zajmuje 2-3 min na normalu , a na hardzie jako ze mobki wiecej hp to moze z 5 min . Wedlug mnie powinno wczytywac caly dung, a nie jego xxx czesci, w koncu nie sa one tak wielkie, lepiej poczekac te 10 sec wiecej niz co chwile widziec loading .Niektorzy pisza ze to tylko 2-3 sek ,no dobrze ale pomyslcie ze macie grupe 6 osob , pozniej to bedzie podstawa i cleryk ma "slabego " kompa ,to po wyczyszczeniu jednej czesci dungu spawnicie sie w nastpenej, ale nie mozecie nic zrobic tylko czekac na klera i tak powiedzmy 10 razy , dla mnie nie jest to fajne. Sa gusta i gusciki a to jest moje zdanie i DN jak narazie mowie nie
Nie będzie mnie pouczał ktoś kto zamiast w ogóle pisze wogole, do tego pisz bardziej treściwie, bo nie mam zamiaru czytać takiego chłamu.
Co do gry grałem u skośnookich, więc wiedziałem czego się spodziewać, czekam na OBT.
Gra jak gra, nie każdemu musi przypaść.
Co do mnie, to jestem mile zaskoczony. Ta grafika to nawet taka fajna jest. Taka słitaśna xd
Zamknięty świat mi nie przeszkadza tylko właśnie te "krótkie" dungi potrafią człowieka zdenerwować. No i lagi
Ludzi ogólnie sporo, przez co nie ma problemu z ogarnięciem party. Gorzej jak ktoś afczy (u mnie to 80% przypadków -,-)
Na początku wszystko jest łatwe i piękne, ciekawe jak będzie potem ;>
Czekamy do OBT!
To ja mam teraz dwa pytania co do gry.
1.Przypomina to Divine Souls , bo jak tak to fajnie , ale jak jest fatigue system to na dłuższą metę z grą bedzie źle.
2.Kim opłaca się najbardziej grać z dwóch postaci:Warrior , Archer
To ze nie uzywam znakow synkretycznych oznacza ze post to chlam? ohh zdazyl mi sie jeden blad normalnie sciac mnie za to gilotyna bo nie wstawilem spacji jakbym patrzal tak jak ty to 90% uzytkownikow trzeba by bylo oczerniac no ale jak to sie mowi jak nie ma sie czego czepic to szuka sie dziury w calym co nie . A co do posta jest tresciwy
nie zauwazylem zebym cos nadmiernie powtarzal pozdrawiam wielce oburzonego
ps. specjalnie dla ciebie teraz bez przecinkow zebys mial sie czego czepiac Hazu
ps2. lepszy chlam wyrazajacy swoje zdanie niz marna kopia i napisanie "jak wyzej"
ps3. teraz pewnie tyogdniowa migrena co nie bo az 2 zdania ^^
k sry za offtop last post nie zamierzam sie klocic ustapie ...
nie ma zadnego systemu fatigue mozna grac do woli, taki system jest tylko w tych aziatyckich wersjach bo tam prawo to narzuca (chyba).
a co do tego kim oplaca sie grac to zalezy czy lubisz bliski kontakt z wrogiem czy daleki, to juz od Ciebie zalezy. czekalem na ta gre opierajac sie tylko na filmikach i bylem swiadom co to za gra i taka gra mi odpowiada, lubie kolorowa grafike i bardziej arcadowy styl a nie tylko system point and click (boring). docelowa subklasa bedzie paladyn ale w cbt zamierzam zagrac jeszcze archerem,
Takie pytanko, czy postacie z CBT będą usuwane przed OBT?
Temat wielokrotnie wałkowany - TAK, po CBT będzie wipe.
Dobrze, że nie ma tego zmęczenia. Jak grałem kiedyś w tą "krzaczastą" wersję to fatigue było z dupki :/ To co, ma ktoś do pożyczenia konto ?