Doszedłem do wniosku, że wszyscy co "hejtują" grę mają bardzo mały lvl. Tak naprawdę prawdziwa rozrywka zaczyna się od 10+ lvla kiedy chodzi się w party Mógłbym na okrągło patrzeć jak lecą te niesamowite skille! Force User FTW!
Jak tam wrażenia z CBT Dragon Nesta ? ; ]
Odezwał się pro Po prostu wiele osób nie przetrawia tego kreskówko-klimatu ( ja też). Wolę coś bardziej realistycznego i z jajem. Tutaj mnie niestety nic nie pociąga. Jak dla mnie kolejna przereklamowana gra typu FW czy Prius. RaiderZ, mimo iż na priwie jest zdecydowanie lepszy.
jak wyżej
znowu się zaczyna...xD po prawie całym dniu grania w to nie znudziła mi się, ale raczej będę czekał na Vindictusa ekipę już zorganizowałem i będziemy pykać w niego ;p
ale dopiero jak wyjdzie EU ;/
Tyle rumoru wokół tej gry, siedzenia i przeglądania stron posiadających klucze do CBT. Wbiłem 13 lvl i odpadłem. 100 razy przechodzić te same insty normalnie można dostać pierdolca xD
Ja gram w DN od tego czasu co się pojawił poradnik do wersji CN na tym servisie. Gra może nie jest zachęcająca na początku ale gdy już osiągniecie 32lvl+ to gra się dopiero rozkręca. Nie dość ze pvp boskie ^^ to i skille.
Osobiście mam 44lv jeszcze 1 i kolejny change job nie mogę się doczekać, dopiero wtedy zacznie się zabawa ^^.
Wy nie macie ftg system wiec możecie to osiagnać szybciej . Polecam gierkę
Ja się do bety nie dostałem ale chętnie przyjmę konto
Tyle rumoru wokół tej gry, siedzenia i przeglądania stron posiadających klucze do CBT. Wbiłem 13 lvl i odpadłem. 100 razy przechodzić te same insty normalnie można dostać pierdolca xD
ja też xD mam 12 lvl i ciężko coś dobić ten 15 na class change job ;/ a do 24 lvl to juz nie wspomne xd ale jeszcze z 4 dni wiec moze sie uda
Well, ja jestem zadowolony z Dragon Nesta. Przyjemnie się gra, przyjemnie się można zrelaksować. ;] Na pewno zostanę na dłużej. Może faktycznie ciut ciężko się lvluje, ale.
Gra mi się spodobała nawet bardziej niż Vindictus, ale ta grafika trochę mnie odrzuca
Moim zdaniem gra warta wielkiej uwagi. Choć grałem tylko z "krzakami" bo na CBT nie dostałem kluczyka. Gra bardzo mi się wtedy spodobała, lecz nie było kogo w party wziąć...
PS. Czekam na OBT z niecierpliwością.
jest super ! ;D gra spełniłą moje wszystkie oczekiwania, nie wiedziałem że jest zamknięty świat a i tak mi się spodobała ! gra jest świetna nie mogę doczekać sie OB, tylko moim zdaniem quest na bow mastera jest cholernir trudny nie wiem jak wy uwazaci, to pewnie dla tego co chwila widze acrobata, bow master wymiata i jestem chyba jak do tad jedynym bow masterem oprocz GM ktorewgo dzisiaj widzialem, innych bow masterów nie widziałęm ;D mój nick w grze Sheady jak coś to mogę pomóc mam 16 lv i duzo itemow dla woja i maga ;D
jest super ! ;D gra spełniłą moje wszystkie oczekiwania, nie wiedziałem że jest zamknięty świat a i tak mi się spodobała ! gra jest świetna nie mogę doczekać sie OB, tylko moim zdaniem quest na bow mastera jest cholernir trudny nie wiem jak wy uwazaci, to pewnie dla tego co chwila widze acrobata, bow master wymiata i jestem chyba jak do tad jedynym bow masterem oprocz GM ktorewgo dzisiaj widzialem, innych bow masterów nie widziałęm ;D mój nick w grze Sheady jak coś to mogę pomóc mam 16 lv i duzo itemow dla woja i maga ;D
muszę Cię zmartwić, widziałem nie jedego bow mastera no chyba że jedyny na serwie to rozumiem
Zagralem, wbilem 17 lvl i stwierdzam, iz gra jest nudna jak flaki z olejem.
Jak na razie jest bardzo pozytywnie Czekajac na OBT SEA pogram sobie chyba u Nexona, bo to czekanie mnie dobije ;p
Gra jest całkiem niezła, wbiłem 20 lvl na CBT i teraz poczekam na OBT.
Chyba że wyjdzie GW2 w co wątpię:(
Cześć. Nie wszystkim się podoba DN bo to zamknięty świat, bo cukierki. To ja się spytam, co takiego jest w tych wszystkich metinach, gdzie w otwartym świecie bijesz 1 minute jednego mobka, a robiąc questy lecisz z jednego miasta do drugiego z 15 minut by się dowiedzieć że musisz wrócić?. DN to gra skierowana na akcje, wchodzisz do dungeonu, szybko bijesz mobki w 3-7 minut, dostajesz nagrodę i heja na następną instancje.
W 3h zrobiłem z party ze 30 razy jedną instancję na ABBYS tylko dla zabawy(dla itemów też ale zdobyłem tylko jeden :]). A wyobrażacie sobie te lagi gdy 100 graczy w Grze o otwartym świecie używa umiejętności Sorcerera z DN? I w grach nie chodzi o grafikę tylko o dobrą zabawę a w DN jest ona przednia.
Ja tam nie wiem, gra bardzo fajna, 24lvl nabiłem chyba w 2 dzień albo na początku 3. Na razie dałem se spokój i czekam na OBT gdzie będą już gildie i PvP i GvG to będzie super.
Nie wiadomo jak dalej będzie ze światem bo nawet 1/10 mapy nie jest odblokowana może potem coś jest bardziej otwartego.
No fakt jak by grafa była lepsza to i lagi większe, jest dobrze jak jest.
A grach point and click nie ma co wspominac wogole, bo ich czasy juz mijaja... Z calym szacunkiem do Wowa czy L2 grywalnosc, dynamika walki, pvp sa na zupelnie innym poziomie... Jeszcze Wow jako tako broni sie swoim pve, a L2 swoim mass pvp... Ale jak dlugo? Jeszcze kilka lat i rynek bedzie opanowany grami z systemem no-target czy ewentaualnie auto target w stylu Blade&Soul...
Nie wyobrazam sobie otwartego swiata z taka dynamika walki jak w Dna... Przy mass pvp serwery by nie wytrzymaly ;p 100 sorcerow rzucajacych vortexa na raz... Poza tym DN nie potrzebuje otwartego swiata i takiego mass pvp, bo juz 8vs8 daje wystarczajaco duzo frajdy...
Tera poszla w otwarty swiat i jak na tym wyszla? Grafika, ogrom swiata, mozliwosci, system spoleczno-polityczny sprawiaja duze wrazenie... Ale co z pvp? System no-target w otwatym swiecie sprawia tyle problemow, ze musieli system walki mocno ograniczyc... Pvp jest sztywne, malo dynamiczne i stanowczo za wolne... Obejrzcie sobie filmiki na necie... Magowie to porazka, ich kule ognia leca tak wolno, ze zolw by je ominal- podejrzewam, ze beda duze problemy z balansem... Nawet melee fighterzy nie prezentuja sie tak imponujaco jak w DN czy Blade&Soul... Co prawda to dalej no-target, ale jednak mocno niedopracowany...
Vinductus ma mniej cukierkowa i lepsza grafike, niz DN... Ale pvp i dynamika walki sa jednak duzo slabsze... W tej grze poszli na latwizne skupiajac sie mocno na melee... Nawet magowie sa w duzej mierze na tym oparci... Brak takiej roznorodnosci w pvp jak w DN... Ludzie tylko caly czas uciekaja przed soba starajac sie trafic raz na jakis czas jakims combosem w siebie... Co prawda dalej bardziej podoba mi sie to, niz w Terze i praktycznie kazdym point&click, ale moglo byc lepiej...
Jeszcze kilka premier nas czeka, w tym niektore naprawde swietnie sie prezentujace (C9, Soul&Blade, Core Blaze), wiec duzo na rynku moze sie zmienic... Ale poki ich u nas nie ma, poki nie wyszly z fazy beta na koreanskich serwerach na ta chwile wg mnie Dn jest najlepsza opcja sposrod gier no-target... Jesli ktos odrzuca gre tylko z powodu "cukierkow" to moze sobie czekac wiecznosc na gre na takim poziomie stworzona na zachodzie...
kilka lat i rynek bedzie opanowany grami z systemem no-target czy ewentaualnie auto target w stylu Blade&Soul...
Wtedy, nie będę już grał w MMO.