Jak tam wrażenia z CBT Dragon Nesta ? ; ]

W gry mmo gra sie przede wszystkim dla pvp...

Teraz pocisnąłeś...

Wracając do tematu, załapałem się na ostatnie 4 godzinki CBT SEA i powiem, że gra całkiem fajna, kocham system non-target (tak, jestem fanem Dragonici).

Gra była dynamiczna, czasem trzeba było sie wysilić, żeby trudniejszego dunga na ,,abyssie'' przejść.

Niestety na PvP trzeba jeszcze zaczekać...

Jak narazie najlepszy non-target w jakiego grałem, (Divine Souls nie miało tego... ,,czegoś'', a Metina zalały dzieci -.-'), czekam na OBT.

Divine Soul bylby ok gdyby nie brak balansu, za malo roznorodnosci i bardzo schematyczne bardzo walki (fighterzy nastawieni na jedno combo, mrozacy magowie itd)... A w systemie no-target chodzi o to, zeby kazda walka wygladala inaczej, czyms sie roznila ;p Zawsze mozesz liczyc na to, ze ktos Cie czyms zaskoczy i musisz reagowac dynamicznie, instynktownie na zmieniajace sie pole walki... To wlasnie oferuje DN, zwlaszcza na mass pvp...

Przy DS tez widac wyraznie, ze to gra F2P, w przeciwienstwie do DN...

Sorry za double post, ale chcialem, zeby byl on zauwazalny...

Znamy termin open bety- startuje 16 sierpnia :) Czyli czekamy jeszcze tylko 11 dni... Odliczanie czas zaczac ;p

PS Beda jakies polskie gildie? :)

PS Beda jakies polskie gildie?

em.. Tak?

Wytarczy się rozejrzeć.

Nigdzie nie pisalem, ze szukam gildii... Pytalem tylko z ciekawosci... Jedna nazwa w niczym mi nie pomaga ;p Dlatego taki post daje szanse na odkrycie ich wiekszej ilosci...

jak w temacie :)