i told uuuuuuuuuuuuuuuu.
Mówiłem wiele razy w komentarzach pod newsami o poe, że jest grą wypuszczoną za wczesnie, z za małym contentem i wielu się znudzi szybko. Mówiłem? Mówiłem.
Ale wy swoje: to open beta, itp.
Gówno prawda za przeproszeniem. Dali OB pod naciskiem ludzi bo sie wkurzali na roczną ponad CB(to chyba był rekord w kategorii czasu trwania CB) i braniem kasy na produkcje gry ciągle.
Kiedyś drodzy moi CB to było kiedy gra była gotowa i szukało się w niej bugów, OB była by wiecej osób przetestowało servery i stabilnosc gry i moze cos jeszcze wyłapało. i po OB było w szybkim czasie wydanie gry. Dlaczego?
Bo Pokazanie gry wszystkim = wydanie gry. Ludzie grają, sprawdzają, podoba im się, albo się nie podoba. Zachwyca albo odrzuca. Grają, albo nie.
A dziś to sposób wydawania gier.
Tylko będzie tak jak mówiłem, jakaś cześć bedzie klepała 3 akty w nieskonczonosc, wbijająć 200000 postaci wszelkich kombinacji typu witch z 2h mieczem. Ale takich fanatyków jest niewielu tak naprawde. Wiekszosc wbije z 3 postaci i powie: ee poczekam co dalej zrobią.
Kwestia teraz jak szybko GGG będzie dawało nowe akty. jeśli w takim tempie jak dotychczas to wróże grze tytuł zmarnowanego potencjału dekady.
ps. A pvp to kpina. Chyba, że wbijasz równo maxymalny lvl z przedziału. Ja na 18 lvlu walczyłem z typami na 28. Whaaaaaaaaaaat? tak mało ludzi gra w to pvp, że nie mogą dobrać ludzi z równym lvlem?