Jak z tym Revelation

Od 40 lvl lvlujesz po naciśnięciu pola pod c a nie w momencie jak uzbierasz dość xp.

Masz na mysli podnoszenie statystyk?

Mam na myśli dokładnie to co napisałem, podnoszenie lvl. Od 40 poziomu można zbierać xp, nawet kilku-kilkunastu lvl. Na becie jak podnieśli lvl cap większość moich znajomych wbijała od razu po kilka lvl, niektórzy nawet z 49 od razu na 59. Polecam poszukać gildii, https://ro.my.com/forum/guilds/clan/374-clear-mind-gaming/

Zapraszam do nas na ts-a albo discorda, takich detali jest więcej a nie chce mi się tutaj rozpisywać.

Nie wiem co masz na myśli bo czytać w myślach nie umiem, a to co napisałeś tez nie za wiele mi powiedziało.

Czyli poziom mozna kumulowac? Wbijam powiedzmy ten 40 i tak jak powiedziałeś nie naciskam żadnego pola pod c. Czy wtedy przyrost doświadczenia zostaje zatrzymany?

I 40 a nie 49?

Exp możesz zdobywać cały czas. Nic Ci nie ucieknie. VIrya znów tłumaczy skrótowo.

OK, to mamy tak:

>Do 39lvlu poziom wbija Ci sie automatycznie po osiągnięciu wymaganego expa. Potem na 40 lvlu przy pasku expa w oknie postaci pojawia Ci się przycisk podnoszenia poziomu. Od tego momentu lvlelujesz postać ręcznie.

> Lvlować możesz spokojnie do 49 poziomu. Wtedy zaczynasz craftować pierwszy złoty set (dokładniej od 45lvlu, gdzie możesz zrobić sobie bodajże złote spodnie i kolczyki, albo coś. Dokładnie już nie pamiętam)

> To mistyczne 'pole pod c' o którym Virya mówi to właśnie przycisk to ręcznego podnoszenia poziomu (klawiszem 'C' otwierasz okno postaci)

Mam nadzieje, że wytłumaczyłem wszystko dokładnie (:

Jak to z tym Revelation?:D

P2W all the way, wiecej tutaj na filmiku wyjasnione. BDO P2W wymieka :D

Kolejny gwóźdź do trumny, ciekawe dzięki. Ciekawe ilu naszych ziomali chcących zdominować serwer, skłoni się do wydawania kasy w is :).

Akurat te dwa filmiki są mocno nierzetelne, Youber był gościem który rozpętał dramę na US, dostał kicka od swojej gildii, wilczy bilet od community i od tego momentu robi wszystko żeby siać hejt na tą grę. Jest P2Progress i to ostre, fakt przez pierwsze dwa-trzy miesiące. Po 3 miesiącach gear się zrówna bo nie da się kupić nic dającego przewagę na graczami f2p. BDO miało itemy dające rzeczywistą przewagę na graczami którzy nie korzystali z IS.

Eh, kupilem foundera przed 1cbt, bylem ostro na ta gre napalony...Teraz juz nawet nie mam ochoty zaczynac na OBT. Nie wiem co to za typ z filmiku, ale te itemki w Itemshopie to masakra. Czekac pare ladnych miesiecy zeby zrownac sie z ludzmi, ktorzy wylozyli troche pieniadza, rewelacja ^^

..., ale chyba jakieś walki o coś są, pvp jest itp. i to akurat ma tu znaczenie, ktoś właśnie te elementy podawał jako plusy i akurat tu p2w przeszkadza.

Mi akurat gra nie podpasowała przez drętwe questy praktycznie do 40lvla, a tu jeszcze takie coś xD.

lol itemki z foundera są tylko na jedną postać jak się chce mieć na innej trzeba kupić kolejnego foundera XD, kupiłem do tej pory 2 do rifta i deviliana, ale tam przedmioty dostawała każda postać XD

Jest currency exchange. Możecie wyfarmić golda w grze i kupić z cash shopu. W f2p MMORPG cash shop zawsze dawał jakąś przewagę ludziom wydającym $$. Tutaj przynajmniej nie ma przedmiotów, które są 'cash shop only'. Wszystko idzie zdobyć w grze.

Jest currency exchange. Możecie wyfarmić golda w grze i kupić z cash shopu. W f2p MMORPG cash shop zawsze dawał jakąś przewagę ludziom wydającym $$. Tutaj przynajmniej nie ma przedmiotów, które są 'cash shop only'. Wszystko idzie zdobyć w grze. 

i tyle w temacie. Szkoda, że żaden z tych "youtuber'ów" o tym nigdy nie wspomniał. Według mnie dzięki "Currency Exchange" ta gra jest mniej P2W niż np. Aion. Gdzie w Item Shopie masz "All-Powerful Enchantment Stone" kamyki do Enchant'owania których nie zdobędziesz nigdzie indziej jak tylko z IS no chyba, że kupisz od innych graczy którzy kupują je w IS i sprzedają xD tutaj wszystko co jest w Item Shop'ie można zdobyć w grze. Więc ja nazwałbym to raczej Pay 2 Progress.

Ale nigdy nie dogodzisz ludziom. Najlepiej niech dadzą grę Free 2 Play w ogóle bez Item Shop'u. Serwery przecież się z powietrza utrzymają. Co ma myślenie ludzie...ja na szczęście dojrzałem już do tego. Taki sam system jest np w Guild Wars 2.

Taaa czytalem gdzies o tej wymianie, podobno na ruskim/chinskim kosmiczne ceny ( nie wiem, nie sprawdzalem ). PVP, ktore mnie tu najbardziej zachecalo stracilo dla mnie sens, bo placacy bedzie mną ciskał na battlegroundach , a ja bede musial farmic golda xD

Taaa czytalem gdzies o tej wymianie, podobno na ruskim/chinskim kosmiczne ceny  ( nie wiem, nie sprawdzalem ).  PVP, ktore mnie tu najbardziej zachecalo stracilo dla mnie sens, bo placacy bedzie mną ciskał na battlegroundach , a ja bede musial farmic golda xD 

A dlaczego będzie Cię "ciskał" na PvP? Nie rozumiem. No a co byś chciał? Dostawać od gry codziennie za zalogowanie się Gold'a czy co? Przecież o to chodzi w grach mmorpg o "progresowanie postaci" i zarabianie gold'a. No chyba, że jesteś Casual'em i grasz po 2 godziny dziennie. To nie ugrasz nic, ale tak jest każdej grze. Nasłuchacie się na tych youtubach nie wiadomo czego, a tak naprawdę większość z was pewnie nawet nie obejrzała do końca tych filmików. Było to wałkowane na oficjalnym forum. Trzeba zagrać i wyrobić sobie samemu opinie. Masz Currency Exchange to po pierwsze. Mało gier ma taką opcję dzisiaj. GW2 i WoW chyba nie wiem jakie jeszcze + wszystkiego itemy z Item Shopu możesz zdobyć normalnie grając to P2W?

Nikt tu o p2w nie pisał a raczej p2progress, przez pierwsze kilka miechów będziesz w d*pie, a jak nie bedziesz czesto grał to nawet w szarej, że tak napisze. W sumie to w gierce chodzi o pvp i wszystkim z tym związanym, więc hallo ? - spróbuj coś ugrać bro. :)

Widzialem zawartosc itemshopu, ausgyth pointy, ulepszanie do red kamyczkow , tier beadsy. Dla mnie wystarczajaco :)Dlatego bedzie mnie ciskal bo ma duzo latwiej ulepszyc geara, a jak wiem z bety wbijanie na battlegrounda ze slabym eq nie ma sensu :D Bawcie sie dobrze :D

W temacie P2W w revelation można odpowiedzieć tylko jednym:

Ilez razy mozna walkowac ten temat? Nie chcesz grać nie graj. Przeszkadza ci boost to expa w itemshopie odpuść granie. Nie placzcie na forach bo nic to nie przyniesie oprocz flame'a.

Taa dokładnie szkoda gadać. Ja już nie mogę się doczekać 6! :D

Taa dokładnie szkoda gadać. Ja już nie mogę się doczekać 6! 

Kupuj foundera... 6-go to już będziesz pokarmem na BG :D

Wracajac do cen waluty - wszystko zależy za ile ludzie beda ja wystawiac. Na wiekszych serwerach moze byc taniej :P

Osoby które wychwalą itemshop w Revalation chyba nie mają zielonego pojęcia jak My.com potraktował Skyforge,więc jaki sens jest się wypowiadać jak gdy nie posiada się żadnej wiedzy na temat wydawcy w europie.Oczywiście nie życzę pay2wina w Revalation ale nie robiłbym sobie złudnych na nadziei na świetny itemshop ;))))

Osoby które wychwalą itemshop w Revalation chyba nie mają zielonego pojęcia jak My.com potraktował Skyforge,więc jaki sens jest się wypowiadać jak gdy nie posiada się żadnej wiedzy na temat wydawcy w europie.Oczywiście nie życzę pay2wina w Revalation ale nie robiłbym sobie złudnych na nadziei na świetny itemshop ;)))) 

Nikt nie oczekuje świetnego item shopu. Oczywiście ludzie chcieliby tylko kostiumy czy inne pierdoły ale tak na pewno nie będzie :)