Od 40 lvl lvlujesz po naciśnięciu pola pod c a nie w momencie jak uzbierasz dość xp.
Masz na mysli podnoszenie statystyk?
Od 40 lvl lvlujesz po naciśnięciu pola pod c a nie w momencie jak uzbierasz dość xp.
Masz na mysli podnoszenie statystyk?
Mam na myśli dokładnie to co napisałem, podnoszenie lvl. Od 40 poziomu można zbierać xp, nawet kilku-kilkunastu lvl. Na becie jak podnieśli lvl cap większość moich znajomych wbijała od razu po kilka lvl, niektórzy nawet z 49 od razu na 59. Polecam poszukać gildii, https://ro.my.com/forum/guilds/clan/374-clear-mind-gaming/
Zapraszam do nas na ts-a albo discorda, takich detali jest więcej a nie chce mi się tutaj rozpisywać.
Nie wiem co masz na myśli bo czytać w myślach nie umiem, a to co napisałeś tez nie za wiele mi powiedziało.
Czyli poziom mozna kumulowac? Wbijam powiedzmy ten 40 i tak jak powiedziałeś nie naciskam żadnego pola pod c. Czy wtedy przyrost doświadczenia zostaje zatrzymany?
I 40 a nie 49?
Exp możesz zdobywać cały czas. Nic Ci nie ucieknie. VIrya znów tłumaczy skrótowo.
OK, to mamy tak:
>Do 39lvlu poziom wbija Ci sie automatycznie po osiągnięciu wymaganego expa. Potem na 40 lvlu przy pasku expa w oknie postaci pojawia Ci się przycisk podnoszenia poziomu. Od tego momentu lvlelujesz postać ręcznie.
> Lvlować możesz spokojnie do 49 poziomu. Wtedy zaczynasz craftować pierwszy złoty set (dokładniej od 45lvlu, gdzie możesz zrobić sobie bodajże złote spodnie i kolczyki, albo coś. Dokładnie już nie pamiętam)
> To mistyczne 'pole pod c' o którym Virya mówi to właśnie przycisk to ręcznego podnoszenia poziomu (klawiszem 'C' otwierasz okno postaci)
Mam nadzieje, że wytłumaczyłem wszystko dokładnie (:
Jak to z tym Revelation?:D
P2W all the way, wiecej tutaj na filmiku wyjasnione. BDO P2W wymieka
Kolejny gwóźdź do trumny, ciekawe dzięki. Ciekawe ilu naszych ziomali chcących zdominować serwer, skłoni się do wydawania kasy w is :).
Akurat te dwa filmiki są mocno nierzetelne, Youber był gościem który rozpętał dramę na US, dostał kicka od swojej gildii, wilczy bilet od community i od tego momentu robi wszystko żeby siać hejt na tą grę. Jest P2Progress i to ostre, fakt przez pierwsze dwa-trzy miesiące. Po 3 miesiącach gear się zrówna bo nie da się kupić nic dającego przewagę na graczami f2p. BDO miało itemy dające rzeczywistą przewagę na graczami którzy nie korzystali z IS.
Eh, kupilem foundera przed 1cbt, bylem ostro na ta gre napalony...Teraz juz nawet nie mam ochoty zaczynac na OBT. Nie wiem co to za typ z filmiku, ale te itemki w Itemshopie to masakra. Czekac pare ladnych miesiecy zeby zrownac sie z ludzmi, ktorzy wylozyli troche pieniadza, rewelacja ^^
..., ale chyba jakieś walki o coś są, pvp jest itp. i to akurat ma tu znaczenie, ktoś właśnie te elementy podawał jako plusy i akurat tu p2w przeszkadza.
Mi akurat gra nie podpasowała przez drętwe questy praktycznie do 40lvla, a tu jeszcze takie coś xD.
lol itemki z foundera są tylko na jedną postać jak się chce mieć na innej trzeba kupić kolejnego foundera XD, kupiłem do tej pory 2 do rifta i deviliana, ale tam przedmioty dostawała każda postać XD
Jest currency exchange. Możecie wyfarmić golda w grze i kupić z cash shopu. W f2p MMORPG cash shop zawsze dawał jakąś przewagę ludziom wydającym $$. Tutaj przynajmniej nie ma przedmiotów, które są 'cash shop only'. Wszystko idzie zdobyć w grze.
Jest currency exchange. Możecie wyfarmić golda w grze i kupić z cash shopu. W f2p MMORPG cash shop zawsze dawał jakąś przewagę ludziom wydającym $$. Tutaj przynajmniej nie ma przedmiotów, które są 'cash shop only'. Wszystko idzie zdobyć w grze.
i tyle w temacie. Szkoda, że żaden z tych "youtuber'ów" o tym nigdy nie wspomniał. Według mnie dzięki "Currency Exchange" ta gra jest mniej P2W niż np. Aion. Gdzie w Item Shopie masz "All-Powerful Enchantment Stone" kamyki do Enchant'owania których nie zdobędziesz nigdzie indziej jak tylko z IS no chyba, że kupisz od innych graczy którzy kupują je w IS i sprzedają xD tutaj wszystko co jest w Item Shop'ie można zdobyć w grze. Więc ja nazwałbym to raczej Pay 2 Progress.
Ale nigdy nie dogodzisz ludziom. Najlepiej niech dadzą grę Free 2 Play w ogóle bez Item Shop'u. Serwery przecież się z powietrza utrzymają. Co ma myślenie ludzie...ja na szczęście dojrzałem już do tego. Taki sam system jest np w Guild Wars 2.
Taaa czytalem gdzies o tej wymianie, podobno na ruskim/chinskim kosmiczne ceny ( nie wiem, nie sprawdzalem ). PVP, ktore mnie tu najbardziej zachecalo stracilo dla mnie sens, bo placacy bedzie mną ciskał na battlegroundach , a ja bede musial farmic golda xD
Taaa czytalem gdzies o tej wymianie, podobno na ruskim/chinskim kosmiczne ceny ( nie wiem, nie sprawdzalem ). PVP, ktore mnie tu najbardziej zachecalo stracilo dla mnie sens, bo placacy bedzie mną ciskał na battlegroundach , a ja bede musial farmic golda xD
A dlaczego będzie Cię "ciskał" na PvP? Nie rozumiem. No a co byś chciał? Dostawać od gry codziennie za zalogowanie się Gold'a czy co? Przecież o to chodzi w grach mmorpg o "progresowanie postaci" i zarabianie gold'a. No chyba, że jesteś Casual'em i grasz po 2 godziny dziennie. To nie ugrasz nic, ale tak jest każdej grze. Nasłuchacie się na tych youtubach nie wiadomo czego, a tak naprawdę większość z was pewnie nawet nie obejrzała do końca tych filmików. Było to wałkowane na oficjalnym forum. Trzeba zagrać i wyrobić sobie samemu opinie. Masz Currency Exchange to po pierwsze. Mało gier ma taką opcję dzisiaj. GW2 i WoW chyba nie wiem jakie jeszcze + wszystkiego itemy z Item Shopu możesz zdobyć normalnie grając to P2W?
Nikt tu o p2w nie pisał a raczej p2progress, przez pierwsze kilka miechów będziesz w d*pie, a jak nie bedziesz czesto grał to nawet w szarej, że tak napisze. W sumie to w gierce chodzi o pvp i wszystkim z tym związanym, więc hallo ? - spróbuj coś ugrać bro.
Widzialem zawartosc itemshopu, ausgyth pointy, ulepszanie do red kamyczkow , tier beadsy. Dla mnie wystarczajaco Dlatego bedzie mnie ciskal bo ma duzo latwiej ulepszyc geara, a jak wiem z bety wbijanie na battlegrounda ze slabym eq nie ma sensu Bawcie sie dobrze
W temacie P2W w revelation można odpowiedzieć tylko jednym:
Ilez razy mozna walkowac ten temat? Nie chcesz grać nie graj. Przeszkadza ci boost to expa w itemshopie odpuść granie. Nie placzcie na forach bo nic to nie przyniesie oprocz flame'a.
Taa dokładnie szkoda gadać. Ja już nie mogę się doczekać 6!
Taa dokładnie szkoda gadać. Ja już nie mogę się doczekać 6!
Kupuj foundera... 6-go to już będziesz pokarmem na BG
Wracajac do cen waluty - wszystko zależy za ile ludzie beda ja wystawiac. Na wiekszych serwerach moze byc taniej
Osoby które wychwalą itemshop w Revalation chyba nie mają zielonego pojęcia jak My.com potraktował Skyforge,więc jaki sens jest się wypowiadać jak gdy nie posiada się żadnej wiedzy na temat wydawcy w europie.Oczywiście nie życzę pay2wina w Revalation ale nie robiłbym sobie złudnych na nadziei na świetny itemshop ;))))
Osoby które wychwalą itemshop w Revalation chyba nie mają zielonego pojęcia jak My.com potraktował Skyforge,więc jaki sens jest się wypowiadać jak gdy nie posiada się żadnej wiedzy na temat wydawcy w europie.Oczywiście nie życzę pay2wina w Revalation ale nie robiłbym sobie złudnych na nadziei na świetny itemshop ;))))
Nikt nie oczekuje świetnego item shopu. Oczywiście ludzie chcieliby tylko kostiumy czy inne pierdoły ale tak na pewno nie będzie