Jak zagrać na Globie?

Witam.

Gdy tak pisali do mnie ludzie by grać na privach dostałem z kilka zaproszeń by na globie zagrać. Moje pytanie jest takie by "po chłopsku" ktoś mi wytłumaczył co mam zrobić. Na początku to oczywiście zagram sobie triala do 20 lvl ale później co? Najlepiej jak ktoś by dał mi jakieś linki gdzie kupić tanio dodatki albo jakieś promocje WoW-a. Oczywiście chciałbym od razu zagrać sobie pandą ale tyle kasy by od razu MoP-a kupić chyba nie będę miał. A i jeszcze gdzie kupować abonament tanio i pewnie. I moje ostatnie pytanie to czy jak bym miał dodatek do Woltk to miałbym np perki z gildii które chyba doszły w Cata?

Pozniej musisz zakupic battlechesta - empik 19.90 , no i oczywiscie cataclysm - keye.pl 24.90, na tej stronie jest tez dostepny pakiet, podstawka+all dodatki poza mop, za 59,90. Panda mozna grac nie majac mopa, jednak klasa monka jest niedostepna. perki ma kazdy. Abonament mozesz oplacac prepaidem (poelcam keye.pl chyba maja najataniej, a przy tym bezpiecznie), albo raf - allegro, niepolecam.

A w filmikach widziałem ze jak rockalone2k gra pandą to ma skill ze chalenguje kogos i go hella...to ma to mnich czy panda?

daj link to ci powiem czy to monk.

To monk.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

4 minuta 20 sek

to jest pandaren monk.

Ale nie wybieraj klasy na podstawie '' o bosz rock gra monkiem ! ''

tylko graj tym czym lubisz ;x

Mam pytanie. Bo gdzies na forum czytałem że można kupić za 20 zł batlechesta do Woltk. Gdzie tak można?

W empiku można tak było jeszcze z tydzień temu. Musiałbyś zobaczyć w sklepie, bo na stronie internetowej już im się skończyły.

Dzięki...może będą mieć w Empiku w Sferze(kojarzy ktoś? :D )

na keye.pl jest dosyc tanio wszystko

a na keye.pl widziałem takie coś jak All-in-one a dokładniej : http://www.keye.pl/games/product/id/5928/World-of-Warcraft-All-in-One.

Co w tym jest?

Wysyłamy oryginalny klucz aktywacyjny do pakietu World of Warcraft, w którego skład wchodzi: Battlechest, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King oraz Cataclysm. Klucz należy aktywować na battle.net

wystraczy przeczytać.

tak jak w opisie

"Wysyłamy oryginalny klucz aktywacyjny do pakietu World of Warcraft, w którego skład wchodzi: Battlechest, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King oraz Cataclysm. Klucz należy aktywować na battle.net"

nie dostaniesz tylko mist of pandoria

Edit:

up. chyba jednocześnie pisaliśmy podobnego posta ;]

tylko Monkiem nie pograsz bez dodatku MoP...

a wie ktoś może, czy jak kupie tego WoW Battlechest w Empiku za 20 zł (patrzyłem wczoraj cała półka obok mojego domu w Empiku stoi :D) to mam także grę przez miesiąc, czy po prostu same gry bez czasu ??

masz podstawke tbc i wotlk i 30 dni gry

Dzięki za odpowiedź... ale naprzykład.. jak mam do WotLK'a to mogę maksymalnie wbić 80 level czy tak jakbym miał MoP'a 90 ? Czy będę mógł brać udiał w nowo dodanych battlegroundach w Cata i MoPie? I w jaki sposób zarejestrować konto bym mógł doładowywać je przy pomocy RAF, jak posługiwać się RAF'em i na czym to polega ?

tam ci wysłalem o info jakbys był chętny na rafa all wytlumacze