Jak zagrać na Globie?

Wybielacz nie licz na to , poza tym ja juz z nim rafa biorę:)

tam ci wysłalem o info jakbys był chętny na rafa all wytlumacze

Ja mam już rafa. Mam pytanie do magius 321: A ten batle chest za 20 zł to mógłbyś mi znaleźć na empik.pl ? bo szukam i nie widze

A ja mam pytanie do was,żeby nie robić nowego tematu napisze tutaj:

Czy jesli kupie wersje na keye.pl:

http://www.keye.pl/games/product/id/5928/World-of-Warcraft-All-in-One i

http://www.keye.pl/games/product/id/4207/World-of-Warcraft-Mists-of-Pandaria to te 2 elementy wystarczą żeby zagrac w wowa?No i jeszcze pytanie czy jak je zakupie juz mam abonament oplacony na miesiac czy musze wykupic jeszcze abonament?

Wystarczy nawet jak samego batle chesta kupisz i będziesz grać. A jak kupisz te 2 rzeczy to masz wszystko do mist of pandaria razem z nim

Czyli rozumiem lepiej kupic te dodatki bo mnie ta gra zaciekawiła i znam ją tylko z wykładowych opowieści?

Ja kupuje all in one tylko a mist of pandaria to za droga dla mnie ; / A masz już starter? Bo grałbyś z NAMI. Chciałbyś ?

Ściągam klienta,a troche tego jest.A żeby mieć startera wystarczy zrobic konto,czy coć jeszcze trzeba zrobić?

A jak się gra jak masz tylko all in one a inni MoP nie czaje troche tego.A jak wygląda sprawa z abonamentem?

Na starter wystarczy zrobić konto. Jak inni mają MoP a Ty all in one czyli do Cataclysm to jedyna różnica to maxymalne expienie(nie mozesz do 90 expic) i to ze nie mozesz grac monkiem. A abonament prosto. Raz na 2 miesiące płacisz 70 zł.

To fajna sprawa na poczatek wezme all in one i gites.A jak kupie ten zestaw bez MoP to mam juz abonament na miecha czy trza dokupic abonament też?

Właśnie nie wiem. Ktoś inny się musi wypowiedzieć ale mi się zdaje że tylko w batlle chest dają miesiąc grania

Boże drogi rock wszystko tłumaczy w swoim filmiku na yt.

Sam battle chest to podstawka + tbc + 30 dni gry

Ten battle chest z podstawka tbc wotlk też ma 30 dni gry

Robisz konto trial potem kupujesz battle chesta i ulepszasz stare konto jest taka opcja na internecie w battle necie wpisujesz wtedy passy z pudelka

ALE

ja bym kupil taki scroll na allegro gdzie masz odrazu 80 lvl za 50 zł? i masz wtedy 30 dni gry + oszczedzasz kase za podstawke tbc wotlk i cataclysm

nie kupuj abonamentu tylko zrob konto jak juz masz je robic na Wielką Brytanie i rafuj

Rafowalem kilka lat i nikt z mojej gildii nawet nie dostal bana

bana dostaja te osoby ktore sie chwala ze sie rafuja i klikaja jakies durne promocje w stylu jak cos tam np. z diablo sie dostawalo i sie rafowani zglosili bo kupili diablosa to wtedy ban czy cos takiego guildmate mi mowil

Obejrzyj sobie filmik rocka i on tam tlumaczy jak krowie na rowie jak wszystko dziala, ale jak juz mowilem, kup sobie SoR'a i masz odrazu 80 lvl i oszczedzasz kase, konto na Wielka Brytanie i rafujesz po 20 zl a nie po 70 bo to szkoda pieniedzy. Wiecej na priv.

Pozdrawiam

Analfabetyczny Shedarion

edit : piszacy podczas robienia blue w lolu lol

btw. jak sie boisz ze nie bedziesz umial grac to sobie mozesz zostawic tego 80 lvl chara i zrobic nowego, ale i tak masz 30 dni gry + dodatki do cata bo sie z tego co wiem sor przesunal pod mopa :)

Już czaje thx.

Nie ma problemu, tylko czasami można po prostu samemu mały research zrobić. Wystarczyło w google wpisać i wyskakuje trylion poradników :)

Jeżeli będzie coś jeszcze, to pisz w tym temacie bo nie zaglądam z grubsza na forum.

Pozdrawiam

Shedarion

a o co chodzi z rafowaniem ? skoro mówisz, że "nikt z mojej gildii nie dostał za to bana" to jest to karalne czy coś ? Jak to się w ogóle robi i na czym to polega... bo jakiś dzieciak chciał mi wciskać, że mam go wpisać do jak będę robić konto w pole : Polecający, czy jakoś tak... a moja rozmowa z nim skończyła się na pytaniu : Ile masz lat.... Może mi to ktoś dogłębniej wytłumaczyć ??

Ojj zbytnio nie mam czasu pisać, polega to zgrubsza na tym, że wybierasz wielką brytanie i potem możesz poprzez usługę Recruit A Friend 30 dni gry za bardzo niską cenę kupić na allegro. Ci, co to sprzedają to ci wytłumaczą jasno jak się to robi :)

Karalne jest pod kilkoma względami, np. jak się cały czas rafujesz, zamiast płacić abonament itd.

Ale w 99% bana dostają ci, co biorą jakieś głupie promocje itd. Jak już mówię, mój guild + ja nie dostałem żadnego bana przez kilka lat i o takim nie słyszeliśmy, oprócz do niedawna co były te jakieś Diablosowate promocje i się zgłosili RAF'erzy i historie płatności im blizzard luknął czy coś takiego

Jak nie będziesz strzelać na lewo i prawo na all chacie ze rafujesz, jestes bezpieczny

Pozdrawiam

Shedarion

A gdzie polecacie grać?Gdzie jest dużo graczy(przy okazji polaków)No i w której frakcji jest więcej graczy horda czy ta druga?

Najwięcej polaków jest na serverze Burning Legion i jest to bardzo zaludniony server. Akurat z tego co wiem to na Burning Legion więcej jest hordy, osobiście mam tam huntera i jest super. Jest w miarę wyrównanie, częste były wypady na dowódców frakcji, nie gram od miesiąca ale jestem pewien, że tam cię przyjmą z szeroko otwartymi ramionami.

Proszę, tutaj można się dowiedzieć jak zagrać w WoW'a, krok po kroku.

http://jarockalone.blogspot.com/2010/06/poradnik-krok-po-kroku-jak-zagrac-w.html

scrol of ressurection jest tylko dla graczy którzy kiedyś grali w wowa oraz opłacali abonament, a aktualnie ich konta są zamrożone. Bo to jest zachęta do powrotu do gry, nie działa dla nowych kont.

Aby gracz mógł zostać "wskrzeszony" za pośrednictwem nowej promocji, musi spełniać poniższe wymagania:Musiał kiedykolwiek w przeszłości opłacić przynajmniej jeden miesiąc abonamentu.Konto gracza musi być nieaktywne najpóźniej od 4 marca 2012.

Jeśli chodzi gdzie grać to graj na Stormscale. Ja z kumplami tam zaczynamy grać