@UP, a czemu tam skoro polskim serverem jest burning legion ?
Jak zagrać na Globie?
Nie jest polskim serwerem, tylko sporo Polaków na nim gra. Ogólnie serwer jest całkiem fajny ale za duża jest przewaga hordy przez co strasznie gankują - serwer pvp.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie w empiku battlechest jest za 59,99 a nie 20 O.o
scrol of ressurection jest tylko dla graczy którzy kiedyś grali w wowa oraz opłacali abonament, a aktualnie ich konta są zamrożone. Bo to jest zachęta do powrotu do gry, nie działa dla nowych kont.
Cytat
Aby gracz mógł zostać "wskrzeszony" za pośrednictwem nowej promocji, musi spełniać poniższe wymagania:
Musiał kiedykolwiek w przeszłości opłacić przynajmniej jeden miesiąc abonamentu.
Konto gracza musi być nieaktywne najpóźniej od 4 marca 2012.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Kolego, nie ucz ojca dzieci robić. Napisałem wyraźnie, żeby kupić to. Dlaczego?
Otóż sprzedają konta FROZEN z czasów TBC i tam ci robią chara. Ale oczywiście trzeba było próbować zabłysnąć i podważać mój autorytet.
Pozdrawiam,
Shedarion
Dobra masz racje. Nie doczytałem, ale nie unoś się już tak. A po za tym jaki ty masz tutaj autorytet? Bo zabrzmiało jakbyś był na tym forum od samego początku i był nie wiadomo kim. Wyluzuj.
Ale uważajcie jak kupujecie te zamrożone konta, bo mogą was wykiwać i będzie problem.
@Akaz to zależy bo niedawno była promocja i u mnie w Opolu były po 20 zł. A teraz to nie wiem po ile stoją.
Bo jestem od początku
Eeee tam, zamrożone konta i wykiwanie. Typek jak ma załóżmy 3k lajkow i 5 negatywnych to nie oszuka. Nie ma po co.
Ahhhh ja ja bym sobie pograł na Globalu. Ale płacenie ~30zł co miesiąc wpłynęły by ostro na mój licealny budżet (+ wszystkie dodatki ...).
Jak pójdę do roboty i zacznę zarabiać to pierwsze co robię to kupuję WoW'a
Na razie muszę nacieszyć się private'ami.
@Up
No racja ; D mam pytanie. Czy jak nie posiadam całej pobranej gry(mam playable ale pobieram teraz więcej) to mogę stworzyć folder addons i wgrywać tam addony z programu wowcurse?
Bo jestem od początku Eeee tam, zamrożone konta i wykiwanie. Typek jak ma załóżmy 3k lajkow i 5 negatywnych to nie oszuka. Nie ma po co.
No to się dobrze składa bo ja również Ale zawsze lepiej uważać.
Odpowie mi ktoś ?
Już przez ten czas sam byś spróbował i się przekonał.
Co do Scrolli na allegro. To dostajemy jakies zamrozone konto ktore ma niewiadomoa historię, np zhackowane, Podobno chinscy hakerzy maja setki tych kont, i wlasnei w polsce sie je sprzedaje, przylacza sie je do naszego konta battle net. Ludzik daje Pozytywny komentarz, bo ma psotac 80 lvl, i ma konto, a po miesiacu dostanie bana, i nic juz nie zrobi.
Mam pytanko. Bo słyszałem że ten raf na allegro jest bardzo tani więc co muszę zrobić żeby go używać ?
Zarejestrować konto na Wielką Brytanię, ale to robić tylko wtedy, kiedy naprawdę nie masz kasy.
I tyle? To czemu to sie nazywa przez RaF jak raf znaczy recruit a friend
Ponieważ raf jest w Polsce zabroniony i jeżeli blizzard cię na tym przyłapie to po prostu zabiera ci tego rafa
Witam.
Gdy tak pisali do mnie ludzie by grać na privach dostałem z kilka zaproszeń by na globie zagrać. Moje pytanie jest takie by "po chłopsku" ktoś mi wytłumaczył co mam zrobić. Na początku to oczywiście zagram sobie triala do 20 lvl ale później co? Najlepiej jak ktoś by dał mi jakieś linki gdzie kupić tanio dodatki albo jakieś promocje WoW-a. Oczywiście chciałbym od razu zagrać sobie pandą ale tyle kasy by od razu MoP-a kupić chyba nie będę miał. A i jeszcze gdzie kupować abonament tanio i pewnie. I moje ostatnie pytanie to czy jak bym miał dodatek do Woltk to miałbym np perki z gildii które chyba doszły w Cata?