Mój wybór to Counter Strike!
@edit
Uprzedzając komentarze. Wiem, że ARMĘ trudno w ogóle nazwać fps-em, ale zdecydowałem się ją dodać ponieważ wiele osób porzuciło dla tego symulatora inne gry na rzecz bardzo dojrzałej i realistycznej rozgrywki.
Mój wybór to Counter Strike!
@edit
Uprzedzając komentarze. Wiem, że ARMĘ trudno w ogóle nazwać fps-em, ale zdecydowałem się ją dodać ponieważ wiele osób porzuciło dla tego symulatora inne gry na rzecz bardzo dojrzałej i realistycznej rozgrywki.
Arma BIA|CZYS ;p
najlepszy symulator a jak mówimy o symulatorach to co ? tak moje małe misie zgadliście nie ma tam 10 latków krzyczących "ku*** moj frag" albo "zabił mnie cheater zasrany"
Battlefield. Jeden z pierwszych sieciowych fpsów, w którym pojazdy odgrywały ogromną rolę (BF 1942).
Zabrakło Americans Army według mnie.
Battlefield. Jeden z pierwszych sieciowych fpsów, w którym pojazdy odgrywały ogromną rolę (BF 1942).
przecież masz Battlefield tu jest mowa o całej serii a nie jednej grze
Jak można powiedzieć, że ARMA to fps?!
@Do tematu
Quake i CoD do MW3. (Mówiąc o CoDach mam na myśli tylko i wyłącznie fabułę).
@EDIT
ARMY nie można nazwać fpsem, ponieważ jest ona symulatorem pola bitwy, a taki błąd strasznie razi. :>
@EDIT2
Moim zdaniem wiele osób, które grają w ARMĘ strasznie lubi się tym popisywać, w szczególności jak ktoś już pisze, że: "hurr durr, tu nie ma społeczności dziesienciolatkuw kture nazywajo cie czitersem i wyzywajo o kradziesz fraga tu jest dorosua spouecznosc ino dorosle prawilne mordy heheheheh". Na wielu serwerach trafiłem właśnie na takie osoby, których podobno nie ma w ARMIE, zonk c'nie? Ostatnimi czasy stało się modne popisywanie się graniem w ARMĘ ("Ja gram w arme a ty te swoje wujofe batelfildy i calofdruty heheheh, arma dobra rozgrywka realizm". Wbrew pozorom dużo rzeczy w ARMIE odbiega od rzeczywistości ^^), a popisują się tym głównie ludzie, którzy grali raptem parę misji i uważają się za mistrzów taktyki. (U nas w szkole na takich mówi się "taktyczny skur*ysyn". XD)
Zabrakło Americans Army według mnie.
Kompletnie wyleciało mi z głowy. Już dodane!
@EDIT
Blaanid ja uważam zupełnie tak samo. Niestety nie raz już się spotkałem podczas tego typu ankiet z komentarzami właśnie z takim jak wymienione przez ciebie. Dlatego wolałem ją zamieścić żeby uniknąć takich rzeczy jak np. " A gdzie Arma frajerze? To jedyna realistyczna gra!".
blaamid
eh... w TWOJEJ szkole... w gimbazium co nie ejst codem i CD to gówno wiem o tym a ludzie z TAKICH szkół nawet ci starajacy sie nie byc gimbolami to jezeli chodzi o symulatory i bardzo wymagajace gry za przeproszeniem "lamusy" ktore trzeba prowadzic za reke a po 2 dniach dalej robia to samo czyli wszystko zle
EDIT @UP tak to prawda Arma nie powinna znajdowac sie pomiedzy Bfami codami i reszta FPSów bo to jest zupełnie inna gra gra gdzie grajac misje czasmi dochodzi max do 3-4 killi a gra sie po godzine
@MagarPL
serio starałem się cokolwiek zrozumieć, ale poległem. XD
w jakim gimnazjum, o czym ty mówisz człowieku, ale no tak, najlepiej nie wiedzieć nic, a krzyczeć najgłośniej. :DDDD
i jak ty kończysz misję w ARMIE z trzema albo czterema zabójstwami, to musisz słaaaaabo grać.
@DOWN
Jak się tą piechotą nie potrafi operować, to faktycznie ciężko o fragi.
pogral bys misje PvP a nie PvE to bys mial mniej wiecej do 4.... bo niestety ale ludzie nie daja sie zabijac... a jak podniesie cie medyk to nie masz fraga... wiec no... a nie masz 10 sec na podniesienie a ile sobie chcesz do poki sie nie poddasz... wiec naprawde ciezko piechota o fragi
Zagłosowałem na Battlefieldy bo od nich zaczynałem i mnie wciągnęły. Nie są w 100% realistyczne, bo żadna gra taka nie jest i wątpię, żeby w najbliższej przyszłości takie wyszły. Jednak - moim zdaniem - BF'y mają to świetne połączenie, jest nastawiona na kooperacje i odzwierciedla pewien realizm, więc sam wybiegając na linię ognia nic nie zdziałasz jak to w innych grach działa, a przy tym ponieważ nadal to tylko gra więc zapewnia rozrywkę i nie wymaga Bóg wie jakich umiejętności taktycznych od gracza.
Gdzie Red Orchestra się pytam?
Moim zdaniem Call of Duty ponieważ ich fabuła oraz rozgrywka jest dużo ale to dużo lepsza od BF lub pozostałych serii. To jest moje osobiste zdanie na ten temat
Postawił bym na call of duty ze względu na te stare części, ale że te nowe to takie gówno jakiego mało postawie na BF.
@Czaress
Już jest!
A o Killzone nikt nie mówi?
Brakuje jeszcze serii Far Cy (a propos realizmu, w dwójce, w przeciwieństwie do ukochanej ARMY, czy innego BF-a broń potrafiła się zaciąć).
i na tym farcy w realizmie zaczyna i kończy
far cry? to moze inne fabularne fsy dodamy.... z tego co pamietam w far cry nawet nie ma multi a jezeli ejst to niezwykle slabe a to co tu masz podane to typowe sieciowe fpsy
Gdzie ET się pytam ?