Jaka jest wasza ulubiona seria gier z gatunku fps?

Battlefield. Grałem w kazda czesc poczawszy od Battlefield 1942 :) Najmilej wspominam jednak Battlefield: Vietnam, jak na swoje czasy gra była wyborna :)

przecież masz Battlefield tu jest mowa o całej serii a nie jednej grze

Człowieku, nabijasz posty? Zaznaczyłem w ankiecie serię Battlefield i dodałem swoją uwagę. Masakra, co się tutaj dzieje na tym forum... Jest tu w ogóle moderacja jakaś? Czy tylko dla picu kolorki? O_o

Widzę, że ominięto świetną serię Unreala. Ja zagłosowałem oczywiście na Quake, nie biorąc pod uwagę nowego ET bo nie grałem, tylko w te starsze części. Team Fortess? Red Orchestra? A gdzie jest genialny Doom?

Ja dolacze sie do pytania, gdzie jest seria Crysis?

@UP: Po to jest opcja Inna... Ludzie, to serio taki problem?

Borderlands

Ja dolacze sie do pytania, gdzie jest seria Crysis?

Wsrod topki na najgorsze FPSY.

Zaglosowalem na Quake, bo jest to gra najblizsza temu, czego oczekuje od dobrego FPSa.

Battlefield to seria która zostanie na długo w mojej pamięci. :)

Americas Army :) 4 lata spędzone na eslu ehh te czasy...

Oczywiście Counter Strike, ahh awm <3

Szkoda, że nie dodałeś Half life. Gra miała świetne dodatki pod multi takie jak Opposing Force.

Chciałem z początku zagłosować na Call of Duty bo druga część była genialna, ale sobie przypomniałem co teraz robią z tą serią i zagłosowałem na Battlefield'a (głównie ze względu na trzecią część).

zagłosowałem na inne bo ktos nie wymienił serii Unreal ani takiego klasykam jak Wolfenstein Enemy Teritorry w którego przegarałem setki godzin

Hidden and Dangerous 2 Nie pamięta nikt o tej super mega taktycznej gierce osadzonej w realiach 2 wojny światowej?

Nie wiem czemu no ale jakoś ta gra najbardziej w mej pamięci utkwiła :D.

Ale BF też jest git ( z lektorem pazury to już wgl )

GDZIE JEST BORDERLANDS!?

Medal of Honor, bo MoH: Allied Assault jest za***isty i przy tym pozostańmy.

MoH: AA był za***isty, dopóki nie wyszedł pierwszy CoD. To była gra jednej misji. Mimo wszystko szacun się należy i szkoda, że ta seria tak skończyła.

W sumie jak jest Quake to powinien być jeszcze Unreal Tournament. Zapomniałem o nim wcześniej.

@blaumro

Unreal powinien być podany jako cała seria. Śmieszne jest wytykać, że nie ma na liście Borderlands jak brakuje legendę, świetną serię Unreala i Dooma. Mogę zrozumieć jeśli autor listy ma poniżej 15-16 lat.

No Unreal to gra która wniosła wiele do gatunku. Gdy się pojawił zdeklasował Quake'a II który wtedy był najlepszy.

A ja się dalej dziwie, że nie ma Hidden and Dangerous 2 :P