Jaka jest wasza ulubiona seria gier z gatunku fps?

Durendal ty żyjesz dla picu ....

BF 2 coś pięknego :)

A ja się dalej dziwie, że nie ma Hidden and Dangerous 2

może dlatego, że to nie fps?

1woHp2L.jpg

masz tu gdzieś fps?

to, że gra pozwala na granie w trybie widoku z pierwszej osoby, nie czyni z niej fpsa.

a co ? rpg ? taktyczny fps to tez fps

może dlatego, że to nie fps?masz tu gdzieś fps?to, że gra pozwala na granie w trybie widoku z pierwszej osoby, nie czyni z niej fpsa.

W tej grze strzelasz z pistolecika?... strzelasz, masz widok z pierwszej osoby?.... masz. Jak to połączysz to co wychodzi? First-person shooter. Poza tym gra jest na liście gamerankings pod zakładką fps

W tej grze jest praktycznie wszystko to samo co w np BF2 + to, że możesz rozkazywać swoim towarzyszą.

oprócz tego :

Są misje, bronie, strzelasz, są pojazdy, jest kamera z oczu postaci jak i z za pleców.

Masz do wyboru gre samemu jako samotny wilka jak i z drużyną.

niczym się to nie różni od tytułów podanych na liście więc o co chodzi?

a od takiego medala to już wgl praktycznie się nie różni , zwłaszcza od tych starszych.

jedyna różnica to to co pisałem czyli możliwość rozkazywania drużynie, ale nie trzeba tego robić i wtedy gra już całkowicie wygląda tak samo jak te z listy

Unreal Tournament, CS i BF.

CoD ale starsze produkcje do Cod'a 4, BF, UT

Quake, jakieś przywiązanie do tej gry nie pozwala mi od niej odejść :)

RPG tutaj jest wiele, nie mam tej najbardziej ulubionej, ale powiem Baldur's Gate :)

FPS nie mam, nie lubię fpsów, no chyba, że Quake :)

RTS Age of Empires (maras, ile czasu się przy tym spędziło)

Turówki no to Heroesy oczwiście i Cywilizacja

Sandboxy no to oczywiście GTA :)

W inne gatunki mało gram i raczej nie mam swoich ulubieńców :)

RPG tutaj jest wiele, nie mam tej najbardziej ulubionej, ale powiem Baldur's Gate FPS nie mam, nie lubię fpsów, no chyba, że Quake RTS Age of Empires (maras, ile czasu się przy tym spędziło)Turówki no to Heroesy oczwiście i CywilizacjaSandboxy no to oczywiście GTA W inne gatunki mało gram i raczej nie mam swoich ulubieńców
Ty ślepy czy co?! Jest napisane Z GATUNKU FPS naucz się człowieku czytać a nie pytanie ile masz lat odpowiadasz zielona herbata! Szlag mnie trafia no.

S.T.A.L.K.E.R. :)

Jeśli dwie części można już liczyć za serię to również Metro 2033 oraz Last Light.

Ty ślepy czy co?! Jest napisane Z GATUNKU FPS naucz się człowieku czytać a nie pytanie ile masz lat odpowiadasz zielona herbata! Szlag mnie trafia no.

Ojeju no, nie doczytałem, intuicyjnie założyłem, że jest to pytanie ogólne, ale jak widzisz w zacytowanym poście odpowiedziałem też na pytanie autora tematu. Niepotrzebnie się złościsz, złość piękności szkodzi, a taki babol zdarzył mi się pierwszy raz w życiu, w końcu jesteśmy ludźmi, a nie maszynami.

3fvk.png

Mój wybór to Counter Strike!

:)

@edit

Uprzedzając komentarze. Wiem, że ARMĘ trudno w ogóle nazwać fps-em, ale zdecydowałem się ją dodać ponieważ wiele osób porzuciło dla tego symulatora inne gry na rzecz bardzo dojrzałej i realistycznej rozgrywki.

;)