skoro takie zainteresowanie tematem to dlaczego nikt nie gra w C9?=D
A nikt nie myślał o elementaliscie pod shade circle? Maszyna do zabijania normalnie. Ale build zadko używany.
skoro takie zainteresowanie tematem to dlaczego nikt nie gra w C9?=D
A nikt nie myślał o elementaliscie pod shade circle? Maszyna do zabijania normalnie. Ale build zadko używany.
Za moich czasów shade'a używali w większości na Pvp nie wiem jak teraz ale co jak co ele tez jest bardzo dobry długi range skilli z których robi porządny damage ale w close combat się trochę mniej sprawdza dlatego klasy z super armor hak taoist albo z dashami jak Shadow mają przewagę. Ja bym wrócił ale nie mam do czego xd konto wysłałem w opiekuńcze ręce kolegi z gildii a od początku to trochę przykro samemu zaczynać
Ekipę się skreci i od zera się zacznie:P
Ja tam mam gotowe postacie na różne lvle:]
Kusi mnie ten elemental :]
Tez chciałem zagrać ele. Głupio mówić ale tylko dla jego zdolności latania. Jednak nigdy nie wykrzesalem z siebie wystarczająco dużo siły by kolejna postać expic do 20
Kolego przecież webzen wypuścił event jakiś czas temu tzw. Jump event ze starterem 20lv. Szkoda ze się zakończył...
Ja proponuje reaktywować ekipę do C9.
Udało mi się juz 2 razy zebrać +10 osób. Nawet nie wiem dlaczego juz nie gramy... Hah=D
Jak by co gierkę mam zainstalowana :]
Jako, że mam shade elementala na 50lv i strasznie żałuje bo miałem shine, ale zresetowałem skille. Moim zdaniem shade elementalem strasznie trudno uciec, takiemu bm'owi, shadow', czy asassin'owi przez co po zmianie builda kompletnie sobie nie radziłem w pvp, a i w pve lepiej mi się grało shine.
Lepszy ogar i shade wymiata.
Jak się ogarnie spacje na nim to uciekniesz zawsze :]
Ona się na chwilę zatrzymuje po tej spacji i ta chwila trwa stanowczo za długo.
Heh ja właśnie też chcę wrócić do gry. Zastanawiam się nad bullshooter'em, Taoist, Blade dencerem, a reaperess. I nie mam pojecia kogo wziąć.
bierz reappera
maszynka ^^
shadow najlepszy do zabijania
Taoist zrobiony na Fizyczny dmg bardzo ładnie i szybko czysci dungeony ponadto po osiągnięciu max lv kasujemy skile i przerabiamy go na magicznego i kosuje w PvP . Co do UP reaper nie jest postacią magiczna . Jako pierwsza postać to na pvp będzie ci bardzo ciężko shadowem . Na początku o wiele lepiej sie gra postaciami z możliwością blokowania ciosu na Q .
Wszystkich chętnych do wspólnej rozgrywki zapraszam do gildii Outbreak, mamy tutaj całą game no lifeów, którzy mają opane PVP większością postaci w małym paluszku. Posiadamy bardzo aktywnego TSa, wiec komunikacja to nie problem. Chętni niech podadzą tutaj swoje nicki lub napiszą do:
KabKab, Gigas™, Nalila, DeathMiss, Arakazumi, Fredski, UrodzonaKsiezniczka, Solverg, sneakyjane, SzklanyAnioł
Zapraszam
Witka z macką. Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy.
Zastanawiam się nad grą Repperess vs Demonisher. I nie za bardzo wiem na której się skupić... Jakieś za i przeciw dla danych klas?
Witam chciałbym zacząć moją przygodę z C9 ale nie wiem jaką postać wybrać przede wszystkim interesują mnie postacie walczące wręcz ale z dużą ilością doskoków i uników poza tym im trudniejsza postać tym lepiej bo tym większy fun z opanowania jej. Zazwyczaj preferuję wszelkiego rodzaju sztyleciarzy którzy w zwarciu potrafią w pare sekund zjechać przeciwnika do 0 nie dając mu możliwości na odpowiedź