Jaką postać wybrać

skoro takie zainteresowanie tematem to dlaczego nikt nie gra w C9?=D

A nikt nie myślał o elementaliscie pod shade circle? Maszyna do zabijania normalnie. Ale build zadko używany.

Za moich czasów shade'a używali w większości na Pvp nie wiem jak teraz ale co jak co ele tez jest bardzo dobry długi range skilli z których robi porządny damage ale w close combat się trochę mniej sprawdza dlatego klasy z super armor hak taoist albo z dashami jak Shadow mają przewagę. Ja bym wrócił ale nie mam do czego xd konto wysłałem w opiekuńcze ręce kolegi z gildii a od początku to trochę przykro samemu zaczynać :P

Ekipę się skreci i od zera się zacznie:P

Ja tam mam gotowe postacie na różne lvle:]

Kusi mnie ten elemental :]

Tez chciałem zagrać ele. Głupio mówić ale tylko dla jego zdolności latania. Jednak nigdy nie wykrzesalem z siebie wystarczająco dużo siły by kolejna postać expic do 20 :P

Kolego przecież webzen wypuścił event jakiś czas temu tzw. Jump event ze starterem 20lv. Szkoda ze się zakończył...

Ja proponuje reaktywować ekipę do C9.

Udało mi się juz 2 razy zebrać +10 osób. Nawet nie wiem dlaczego juz nie gramy... Hah=D

Jak by co gierkę mam zainstalowana :]

Jako, że mam shade elementala na 50lv i strasznie żałuje bo miałem shine, ale zresetowałem skille. Moim zdaniem shade elementalem strasznie trudno uciec, takiemu bm'owi, shadow', czy asassin'owi przez co po zmianie builda kompletnie sobie nie radziłem w pvp, a i w pve lepiej mi się grało shine.

Lepszy ogar i shade wymiata.

Jak się ogarnie spacje na nim to uciekniesz zawsze :]

Ona się na chwilę zatrzymuje po tej spacji i ta chwila trwa stanowczo za długo.

Heh ja właśnie też chcę wrócić do gry. Zastanawiam się nad bullshooter'em, Taoist, Blade dencerem, a reaperess. I nie mam pojecia kogo wziąć.

bierz reappera :)

maszynka ^^

shadow najlepszy do zabijania

Taoist zrobiony na Fizyczny dmg bardzo ładnie i szybko czysci dungeony ponadto po osiągnięciu max lv kasujemy skile i przerabiamy go na magicznego i kosuje w PvP . Co do UP reaper nie jest postacią magiczna . Jako pierwsza postać to na pvp będzie ci bardzo ciężko shadowem . Na początku o wiele lepiej sie gra postaciami z możliwością blokowania ciosu na Q .

Wszystkich chętnych do wspólnej rozgrywki zapraszam do gildii Outbreak, mamy tutaj całą game no lifeów, którzy mają opane PVP większością postaci w małym paluszku. Posiadamy bardzo aktywnego TSa, wiec komunikacja to nie problem. Chętni niech podadzą tutaj swoje nicki lub napiszą do:

KabKab, Gigas™, Nalila, DeathMiss, Arakazumi, Fredski, UrodzonaKsiezniczka, Solverg, sneakyjane, SzklanyAnioł

Zapraszam ;)

Witka z macką. Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy.

Zastanawiam się nad grą Repperess vs Demonisher. I nie za bardzo wiem na której się skupić... Jakieś za i przeciw dla danych klas?

Witam chciałbym zacząć moją przygodę z C9 ale nie wiem jaką postać wybrać przede wszystkim interesują mnie postacie walczące wręcz ale z dużą ilością doskoków i uników poza tym im trudniejsza postać tym lepiej bo tym większy fun z opanowania jej. Zazwyczaj preferuję wszelkiego rodzaju sztyleciarzy którzy w zwarciu potrafią w pare sekund zjechać przeciwnika do 0 nie dając mu możliwości na odpowiedź :)