Jakaś gra 2D i stworzenie Teamu

Witam.

Chciałbym się zapytać czy ktoś jest chętny zagrać w jakąś grę 2D wystarczy że co najmniej 5 będzie chciało zagrać. Tworzyłem już tematy ale teraz sb pomyślałem że chciałbym sobie pograć w jakąś grę 2D ponieważ a) pójdą mi na kompa B) nie trzeba w nie grać dłużej niż 3 godziny dziennie więc można się czymś na krótko zająć :D

Jestem otwarty na wszelkie propozycje :P tylko proszę nie podawać Maple Story, Lunia i Mu, TIbia reszta może być. Dlatego te ponieważ już grałem a mi wystarczy grać nawet przez 15 min. w grę i coś zrobić niż nic. :P Więc jestem gotowy na wasze propozycje, TS'a załatwie :P ale wpierw musimy mieć jakiś Team więc podawajcie swoje gry 2D. :D

Z góry dzięx. :)

SEYKEN: Crystal Kingdom

http://seyken.org/

To moja propozycja : D

Tylko nie mam mikrofonu, w najbliższym czasie coś załatwię, a Ty jeszcze pokombinuj ludzi ; )

Chętnie z wami zagram... obecnie miałem grac w DP. ale sterowanie tą postacią mnie dobija -.- nie przypadło mi wgl. i chętnie zagram w jakąś prostą grę ;) Lecz nie mam żadnej konkretnej propozycji...

SEYKEN! Jest recenzja, właśnie zrobiłem postać, i zapowiada się świetnie, chyba zostanę przy tej pozycji. ; )

Ok za jakies 2 minuty i ja się zaloguje nie waży to za dużo reje też szybkie więc przetestować można :)

MuOnline polecam ;p

Vusion Nie żebym się czepiał czy coś ale czytaj uważniej :>

Może Dofus?

W MuOnline trzeba poświęcić całe mnóstwo czasu (więc MU nie pasuje do tego tematu), grałem lata to wiem z doświadczenia :) Ale tego czasu nie żałuję :)

Zaraz będę testował SEYKEN, również pogram w coś z ekipą.

SEYKEN - WIELKIE NIE !! :>

To ja wypadam - gram w Seyken'a z jakims kolesiem : D

Tez mam zamiar pograc w seykan :)

Gra musi być taka żeby np. nie masz czasu jesteś tylko na 15 min na tej grze i zrobiłeś w ciągu tych 15 minut kilka rzeczy :D

PS.: Będziemy musieli znaleść jakiegoś polaka, który jest obcykany w "tą" grę :D

Nowy ja jestem za :D

A co ty za tym żeby można dodać kilka jakiś innych gier np. 3D ??

Ok ale zróbmy tak ponieważ chcemy żeby każdy zagrał :P

To gra może być 3D, 2D ale gra musi max mieć 2GB żeby każdemu zadziałała na kompa (mi też niestety Radeon 9200) i żeby gra nie była w stylu (podaje mały przykład) metin2 gdzie 15 minut gry prawie nic nie wnosi no może zrobienie 1-2 misji.

To musi być gra bardzo fajna żeby każdemu zadziałała i dużo czasu nie zajmowała (ale bardzo ciekawa) :P

Ok

To ja jestem za Eudemons Online, Seyken (moge spróbować) i tyle więcej niech oni podadzą. :D

No dobra... kto jeszcze się wypowie ?

A jak z grą seyken ?? Jaka populacja i jak się gra??

Podawajcie jeszcze gry :D

2Moons/Dekaron, ale w sumie tam team nie ma większego znaczenia. Co najwyżej wojny gildii albo jakieś zbójeckie mass pk. Tak czy inaczej świetna, BARDZO dynamiczna zabawa w 2,5D dla całej rodziny :D

Poza tym bardzo dobry 2d będzie Dark Eden- wyprawy wampirów na ludzi, albo odwrotnie, wymagają naprawdę zgrania. Ludzie posiadają różnorodne klasy i powiem, że dobrze się uzupełniają, chociaż jeden heal i jakiś sword wystarczy do przytrzymania nawet dwóch full agi albo agi+str vampirów. Reszta ekipy wybiera kogo chce, bo w sumie każdy może kołować jakiś tam dmg.

Teraz stoi tylko parę privów (jeden chyba nawet jest od jakiegoś poważniejszego wydawcy, ale dalej to mało zaludniany server), na których są raczej pustki. Z Dużym expem i w miarę sporą populacją polecam http://twilightde.com/ Exp jest razy paręset więc grindu mamy mało i zabawa szybko może zacząć się na dobre.

od 1:50 trochę więcej widać.

Ktoś jeszcze na razie vilczy się najwięcej wypowiedział :)

Dawajcie gry jakie każdej osobie zadziałają 2D,3D a nawet FPS ale żeby gra była oparta na dobrej zabawie, ciekawych questach itd.

Pamiętajcie Team stworzymy jak co najmniej 5 osób podejmie taką samą decyzję to wtedy zrobię TS'a i od zaraz można grać :D

Ja mogę w cokolwiek grać ale dopiero od 10-11 czerwca.