Z gier 2D, może Aphelion Online, a z FPS`ów, to aktualnie świetnie się bawię w Avatar Star, świetna gierka, 7 lvl Assassin, aha co jeszcze ważne, mogę z wami grać ale tylko w weekendy, dziś już raczej nie pogram (zaraz wyjeżdżam do internatu... =/), ale w następny weekend można pograć nocki... ;P
Jakaś gra 2D i stworzenie Teamu
Z mniej wymagających gier Online FPS, to na pewno dobrym wyborem dla zgranego teamu jest Tremolous. Dwie strony konfliktu: kosmici i ludzie. W każdej są dwa typy klass: budowniczy i żołnierz. Ten pierwszy oczywiście stawia struktury typu wieżyczki, budynki ulepszeń, respawny, mury, pułapki itp., natomiast żołnierz u ludzi kupuje nowe wyposażenie za kasę, którą zdobywa za zabicia (broń, pancerz plus dodatkowe gadżety takie jak jetpack), a żołnierz kosmitów ewoluuje od małej larwy do ogromnej mega świni (chyba tyrant się zwała ostatnia ewolucja, a punkty ewolucji oczywiście za zabicia i po upływie czasu ileś tam nam się wbija tego).
Spoko Spoko... Podawajcie dalej jakieś gry 2D,3D,FPS które pójdą każdej osobie
Serenia Fantasy?
A kto wgl. jest zatym żeby zrobić taki team/gildie do gry 2D ???
Z mniej wymagających gier Online FPS, to na pewno dobrym wyborem dla zgranego teamu jest Tremolous. Dwie strony konfliktu: kosmici i ludzie. W każdej są dwa typy klass: budowniczy i żołnierz. Ten pierwszy oczywiście stawia struktury typu wieżyczki, budynki ulepszeń, respawny, mury, pułapki itp., natomiast żołnierz u ludzi kupuje nowe wyposażenie za kasę, którą zdobywa za zabicia (broń, pancerz plus dodatkowe gadżety takie jak jetpack), a żołnierz kosmitów ewoluuje od małej larwy do ogromnej mega świni (chyba tyrant się zwała ostatnia ewolucja, a punkty ewolucji oczywiście za zabicia i po upływie czasu ileś tam nam się wbija tego).http://www.tremulous.net/
Nie spodziewałem się, że ktoś to poda.
Tak, to iście genialna gra, polecam. (:
Również jestem chętny do gry
Robimy tak niech każdy kto chciałby stworzyć Team/Gildie niech poda po jednej grze z 2D,3D i FPS w którą by chciał zagrać ale prosiłbym żeby gra miała małe wymagania (myślę że mam najsłabszy komputer więc podam moje wymagania Radeon 9200-9250, 2GB RAM, 3Ghz gra najlepiej do 2,5 GB)
Na razie jest 2 ochotników kto jeszcze chce dołączyć niech napisze
również dołącze, jednak nie mam pojęcia jaka gra ...
Żeby miało PK, to najważniejsze
Może Tibia xD ?
To może Mu Online jak ktoś wcześniej pisał, ale HIGH RATE Server, taki który długo stoi i postoi, jedni będą więcej grać, drudzy mniej, Ci co więcej będą expic tych slabszych i zbierać najwyżej itemki, proste i logiczne.
Jeśli chcecie grac na privach to ja odpadam.
Serenia Fantasy?
W to i ja zagram. Aktualnie śledzę poczynania na dwóch stronach i wypatruję nowego serwera (jak coś dam znać).
To chyba nie istotne w co będziecie grać albo co podamy tutaj, skoro i tak każdy poda inną grę. Chodzi oto, że jak zadeklarujecie się że będziecie na pewno grać w cokolwiek, to kwestia zostaje tylko wybrania jakiejkolwiek gry (jeżeli nie zależy wam na nowym serwerze jeżeli chodzi o mmo). Jak jest ekipa, to nie ważne jakie mmo- z fajnymi ludźmi zawsze tytuł dostaje +100 do zawalistości
Na początek pograjcie w teamie w tego np. Tremolousa, gdzie podczas gdy będziecie mogli sobie pogadać i ustalić w jakie mmo będziecie chcieli dłużej pograć. Pozwoli to na uniknięcie dalszego spamu tutaj, bo naprawdę to zmierza ku złemu...
Ragnarok i tyle co tu duzo ukrywac . Pro PvE , PVP (WOE). Gra legenda , male wymagania , serwer ragnarok europe , 2k online. Wymiata ;]
P.S. Wiecie ze mam racje ;p
To można tak uzgodnić mogę załatwić TS'a do godziny ale muszę wiedzieć kto odrazu może być już na tym TS'ie ??
Ja proponuje Dofus
To można tak uzgodnić mogę załatwić TS'a do godziny ale muszę wiedzieć kto odrazu może być już na tym TS'ie ??
Ja mogę wejść.
Ja proponuje Dofus
Jak cuś to zapraszam,
jest nas już kilka osób z forum, jedni mniej, drudzy bardziej doświadczeni, ale gra się wybornie (:
44822281 to moje GG piszcie kto chce stworzyć Team i porozmawiać o jakiej grze jestem do 21.00
Proponuje wgl konferencję na GG zrobić lepiej się dogadamy niż na TSsie
:>
Po co pisać jak można gadać ? Poza tym musi być TS ...