Szukacie gry 2d... Hmmmm... dziwnym trafem aktualnie gram w jedną dość ciekawą produkcje.
Mianowicie, chodzi tutaj o Luminary : GoonZu.
Nie będę się rozpisywał nie wiadomo jak, sami musicie sprawdzić.
Dorzucam stronkę, łapać.
Szukacie gry 2d... Hmmmm... dziwnym trafem aktualnie gram w jedną dość ciekawą produkcje.
Mianowicie, chodzi tutaj o Luminary : GoonZu.
Nie będę się rozpisywał nie wiadomo jak, sami musicie sprawdzić.
Dorzucam stronkę, łapać.
Z cyklu: Kolejny temat w którym ludzie właściwie nie wiedzą w co chcą grać, nie dochodzą do żadnego porozumienia i odchodzą w niepamięć po tygodniu.
Ostatnio to staje się bardzo modne
http://mmorpg.org.pl…uje-dzi-o-11-00 Nie zapewniam, że gra jest dobra, bo dopiero dzisiaj ją pierwszy raz przetestuję.
Również gram teraz w Blade 9, jest PK
Możemy w to grać, dawać TS jakiś !
za 5 min bede miał zdam wam relacje z gry :>
Ok czekamy na relacje z tej gry
Gra to nic innego jak Kopia War of immortals , System eq jak w mu online czyli zeby coś założyć musisz mieć statystyki do tego, Grafika skilla bardzo ładna tak i interfejs
Może załatwcie team speaka, a nie tutaj tak spamować, bo to nie ma sensu. Fajną bijatyką z kolei jest Rumble Fighter.
Marvel heroes !!
No cóż sam spróbowałem zrobić taki temat z tą różnicą, że ja wiedziałem w co chcę grać (Insanity Flyff). Pograłem z 5 dni. Zgłosiły się 4 osoby. Jedna w ogóle się nie odezwała drugi raz, druga osoba raz się odezwała, ale również w grze się nie pojawiła, trzecia osoba zagrała 2h, a czwarta 2 dni. Naprawdę robienie tematu na tej stronie to jakaś kpina. Same dzieciaki - tak tak hejtujcie, że wy macie 16 lat, ale zachowujecie się jak dorośli (wasze marzenia).
Każdy tylko się wpisuje rzucając nowy tytuł i jest chętny grać już całe życie, a jego rozgrywka kończy się po jednym dniu gry o ile w ogóle takową zainstaluje.
Jeśli ktoś jest naprawdę zainteresowany grą (mogę nawet we 2) w jakąś grę (mogę się dopasować, lubię bardzo dużo gier) to kontakt: 9934323 GG lub skype: endriugolota
Goście z poniżej 20 LAT nawet nie próbujcie sie odzywać możecie co najwyżej sobie tutaj popłakać o to jacy jesteście dorośli.
Ja proponuję marvel heroes gra startuję dzisiaj o 19 Klient dużo nie waży. Samemu nudno się gra.
Uzgodniliście w końcu w co chcecie grać? Chętnie bym się przyłączył, bo aktualnie szukam jakiejś gry.
Temat stoi w miejscu, bez beki żal w ogóle tu zbierać ekipe.
Mam super klan w grze 2d - Blade 9 Online, jest system PK
Walić Pw jak coś.
Zrezygnowałem z gry w Blade 9 gdyż jest ona najgorzej zoptymalizowaną grą mmo jak dotąd... Gdy podcza biegu nachodzę strzałką na tytuł questa, to grami automatycznie zaczyna chodzić płynnie. Gdy kursor ląduje spowrotem przed bohatera, gra zaczyna ścinać, jakby Blade 9 miał wymagania większe niż TERA...
To może w końcu wybierzemy jedną grę i sie zbierze ludzi a nie jakieś cyrki xd
ja proponuje dark eden stworzylem osobny temat jkc to pisac tam
No to wybierzmy w końcu tą jakąś grę 2D i grajmy to jakie obstawiacie co najlepiej ???
Ja bym był za Ragnarokiem troche grałem w niego, ale ekipa sie sypła i przestałem, moze być też Maple Story zawsze chciałem w to zagrać xD a privy wchodza w grę? bo mam jeszcze jedną propozycję
Blade 9 Online, niedawno wystartowała więc są szanse na wybicie się.
Mam 32 lvl, koleś z największym LVL to 52 więc ...
Dajcie TS3
//EDIT
Mam jeszcze paru ziomkow z gry z którymi w to gram przez TS3, wszyscy 19+ lat
Na Privach nie mam zamiaru grać.
Dark Eden jezeli 2d