Jakaś gra 2D i stworzenie Teamu

Ooo to supcio :D

Jutro wejde może gdzieś od 14.00 i popatrze :P

W ro dokładnie chodzi o to żeby wybrać klasę, wykoxać postać, zdobyć eq+odpowiednie karty do eq, stworzyć odpowiadający Ci build i napierdzielać na battle ground'ach, WoE, albo na arenkach :)

No tam jest masa fajnych rozwiązań z tego co wiem :D

Ingeel a jakby co to pomożesz mi jutro ?? :D

A ten serwer WoonRo czym się różni od Globala ??

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

Pewnie wiekszy rate expa xd

niestety nie pogram z wami netbook nien pozawala na plynna gre :( zostaje mi dark eden

To jutro się musimy dogadać co do tego Ragnaroka !

Szukasz czegos na 15min i mowisz ze zdecydowales sie na Ragnaroka?

No to polecam Ragnaroka na androida!

1. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roworkshop.andro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb3dvcmtzaG9wLmFuZHJvIl0.

2. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.us.ragnarok&feature=search_result

Jak coś to teraz siedzę w pronterze (głównym mieście spotkań) i rekrutuję do gildii którą przed chwilą stworzyłem, wbijcie i zostawcie swoje nick'i to później was dodam. Będę afk bo będę jadł obiad xD

Ja w sumie odpadam, ten priv nijak ma się do offa -.- exp zawyżony bardzo i do tego npc buffer to jakaś kpina chyba xd a jeżeli ktoś byłby chętny do grania na officialu to walić Pm'y albo na gg.

Najlepiej przydałby się jakiś stary wyjadacz RO ;)

a na globalu jest rate 1/1/1/ ?? Ja bym chetnie zagrał ale troche przeraza mnie dlugosc wbijania lvl i eq ;)

No global to wiadomo, ze x1 jest xd

Na WoonRo jest praktycznie wszystko tak samo (+ dodatki od GM'ów serwera, czyli nawet lepiej xp) jak na globalu, poza exp rate, WoonRO to mid rate tzn, że max lvl wbijesz w 3 dni, ale eq i karty czyli drop rate jest jak na global'u tzn, że dobry eq możesz dropić nawet i pół roku ^__^ Ja jestem starym wyjadaczem ro i wiem co mówię. Ale jeżeli wolicie rok wbijać 99 lvl na globalu to powodzenia :)

no tylko na twoim woon ro siedzi 200 osob , to już lepiej pójść na TalonRo albo BlackoutRO

Ja też odpadam od WoonRO dlatego bo pobieranie trwa 4 godziny :blink:

Wole już coś innego :D

Igneel jeżeli jesteś starym wyjadaczem RO to nie wiem jak Ty na WoonRO wbijasz 3 dni 99/70. Nie no chłopie rozpierdzieliłeś mnie teraz Ty "stary wyjadaczu"

To może ustalimy gdzie gramy hm?

No grałem na kdr za czasów Komórki, później na dkdr za czasów Ruik'i. Ale mniejsza o to...napisałem, że w 3 dni dla przeciętnego gracza który zaczyna grę w ragnaroka...ktoś obyty może to zrobić w 3 godziny, ale ja już nie jestem takim no lifem jak kiedyś :P 3d po parę godzin dziennie o to mi chodziło...