Jakaś gra 2D i stworzenie Teamu

Nie każdy siedzi po 12 godzin dziennie na kompie -.-

Można wbija max lvl w rok a grac po minute dziennie ...Także już sie nie czepiajcie czy powiedział 3 dni czy nie ..

To w końcu privek jakiś czy official? bo czekam i nie wiem gdzie wbić xd

Nie wiem, miej się za kogo chcesz ;D. Ja tam mam 5X-6X rogala. Nie pamiętam nazwy dokładnie ale wiem, że mam rogala i merchanta ;)

Jest aż 6 stron tematu i nie zdecydowaliście się w co grać. Autor zrobił "Szukam MMO", "Pytania i Problemy" w jednym temacie. Zachowujecie się jak na sb, temat zamykam bo to tylko SPAM i bezsensowna rozmowa kilku osób. Zamiast robić SPAM na forum umówcie się na TS, czy gdzieś indziej i się dogadajcie. Temat zamykam.

Witam.

Chciałbym się zapytać czy ktoś jest chętny zagrać w jakąś grę 2D wystarczy że co najmniej 5 będzie chciało zagrać. Tworzyłem już tematy ale teraz sb pomyślałem że chciałbym sobie pograć w jakąś grę 2D ponieważ a) pójdą mi na kompa B) nie trzeba w nie grać dłużej niż 3 godziny dziennie więc można się czymś na krótko zająć :D

Jestem otwarty na wszelkie propozycje :P tylko proszę nie podawać Maple Story, Lunia i Mu, TIbia reszta może być. Dlatego te ponieważ już grałem a mi wystarczy grać nawet przez 15 min. w grę i coś zrobić niż nic. :P Więc jestem gotowy na wasze propozycje, TS'a załatwie :P ale wpierw musimy mieć jakiś Team więc podawajcie swoje gry 2D. :D

Z góry dzięx. :)