Poszukuję sobie MMORPG, w którego gra sporo ludzi, żeby było z kim grać i konkurować.
Szukam czegoś na co nie trzeba wydawać pieniążka żeby móc coś osiągnąć, gdzieś przejść. Chodzi mi tutaj bardziej o mikropłatności w grze, które dają wiele wiele korzyści i tak naprawdę kupienie czegoś oznacza momentalnie całkowitą przewagę nad innymi graczami. Kolejny istotny punkt to spokojne wejście do gry nowych graczy. Zastanawiałem się na WoW’em, ale boję się, że z racji iż gra ma swoje lata to nowi gracze mogą się nie odnaleźć przez to właśnie, że Ci zaprawieni w boju ludzie ze stażem będą, np. zabijać nowych przez co można się szybko zniechęcić. Fajnie jak gra też nie będzie wymagać codziennego grania po kilkanaście godzin dziennie, bo jak nie to nie zdobędę niczego. Stawiam gdzieś 2/3h dziennie.
MMORPG klasowe z wojownikami, magami, łucznikami (szczególnie nacisk na łuczników), gdzie expi się przyjemnie i miło grinduje się ekwipunek.
Kup i graj, abonament, obojętnie, im taniej tym lepiej oczywiście.
Myśle że dodatkowe rzeczy, moje wymagania wyjdą w trakcie.
Proszę o propozycję gry i na co się powinienem przygotować, co jest w niej fajne, a co może sprawiać trudności, irytować.
Do zobaczenia w komentarzach, będę odpowiadać ewentualnie na wasze pytania i odpwoiadać na wasze odpowiedzi. Mam nadzieję że znajdziemy coś dobrego!