Jakie gry gracie?

Trinty Cabal <3 i kochani GM'i ;)

Ja ostatnio nawalam w Monster Hunter Freedom 2. Wiem, że Unite to lepsza wersja ale kiedy to kupowałem (daaawno) to myślałem że unite to "jedynka" a 2 to kontynuacja... A tu Unite to taki trochę "Remake"

Grałem w:

-Metin2(nie obrażaj mnie bo już nie gram)

-4Story

-AirRivals

-Rappelz

-LastChaos

-CounterStrike

Aktualnie szukam gry.

Gothic 1,2,3 noc kruka, gothic arcania czyli 4, morrowind Lord of rings Saint row 1 i 2

Mario Star wars the force unlashed Gta 1 2 3 Vice city sam andreas diablo 2 wiedźmin 2 zabójcy królów gta 4 Gta episodes from liber city lost and damned

no i tyle . :rolleyes:

Skyrim i Bad Company 2

Battlefield 3, Skyrim, Assassin's Creed: Revelations.

Battlefield 3 i GTA San Andreas z kolegami po sieci. Co do MMO to próbuję coś tam w Vindictusie, a tak to cały czas czegoś szukam.

http://blackcrusade.pl/ SUPER GRA

warn_ico.png
Następny warn za reflinka. Refa kasuje. - crracked

Na konsole to mogę jedną podać . Bayonetta (nie każdemu musi przypaść do gustu) :rolleyes:

Jak coś jestem początkujący ;)

League Of Legends i kupiłem ostatnio Diablo 2 z dodatkiem na BN to zacznę grać w oczekiwaniu na premierę D3 :)

Tylko mmo, prawie każde ;p obecnie Vindictus

Obecnie gram w 3X - Terran Conflicu i Star Sonata 2 - kosmiczne klimaty na całego. ;)

Ja w sumie teraz gram w The Settlers Online, ale to tylko dlatego że takie gry sprzyjają nauce ^^

jak sesji nie am to gram w :

Lola

warcrafta III w stare dobre umsy

bad company 2

no i testuje różne darmowe mmo, aczkolwiek jak dla mnie większość jest słaba.

mw2 od dawna...

Oj długo bedzie długo

PC

Minecraft

Gunz

Gothic

Gothic II + Noc Kruka

Oblivion

Morrowin

GTA SA

Dragon Age I

Wiedźmin

PS3

Assasin's Creed I

Saints Row The Third

CoD MW

LBP

Dirt3

Medal of Honor Airborn

To chyba wszystko

ja pogrywam w (PC):

*Skyrim

*BF3

*BF: BC2( rzadko)

*Saint's Row 3 ( po przejściu połowy zaczyna nudzić)

*MINECRAFT! (różnorodna zabawa :P)

Na konsoli( X360)

*FIFA 11

*Fable 3 (rewelacja, polecam)

*Kinect Sports

a MMO, to czekam na GW2

Obecnie mnóstwo jakichś MMO, do czasu kiedy znajdę tego jedynego wyjątkowego (albo wykituję w trakcie poszukiwań). Poza tym na dysku mam nieśmiertelne dla mnie HoM&MIII (V zresztą także), Majesty II... i ciężko powiedzieć czy coś jeszcze - ostatnio nawet nic ciekawego do grania człowiek znaleźć nie może. Czasu też brakuje, więc tym bardziej. A dawnych gier szkoda wymieniać, miejsca na forum by nie starczyło.

obecnie "Legend of Grimrock" już mam 6 lvl, jeśli ktoś lubi szlajać się po lochach to polecam z czystym sumieniem, jeszcze tydzień promocja na STEAM za 9 euro, do tego trochę w LOL, ostatnio zakupiłem RIFTA za 8 zł na 30 dni, spoko giera ale nie wiem czy będzie chciało mi się płacić abonament, no i Football Manager 2012, z gier viaWWW TheSetlersOnline (31 lvl) z nudów w pracy, planuje zakupić widzmina 2, wcześniej kupiłem Skyrim i to zmarnowane pieniądze, giera śmierdzi nudą, co do wieśka grałem na piracie i jakoś mi głupio okradać rodaków, a teraz na STEAM ciekawa promocja i edycja rozszerzona do tego ;]

Witam.

Jeżeli chodzi o MMORPG:

- SWTOR- teraz i w przyszłości

- WOW- dawno dawno temu;]

Hmm z SP:

- Władca Pierścieni- bitwa na północy

- CoD

- duzoo by tu wymieniać;]

Z MMO;

nie gram

Z singlówek mam tylko na ps3 wszystkie części AC, GoW 3, Mafia II, Sniper: Ghost Warrior, Gran Turismo i inFamous.