Ja obecnie tylko LoL.
Jak uda mi sie zdobyc Dota 2 to zabieram sie za to dzielo
Ja obecnie tylko LoL.
Jak uda mi sie zdobyc Dota 2 to zabieram sie za to dzielo
Ja osobiście kocham całą sagę Final Fantasy, grałem w 13 części i masterpiece ; ]
Obecnie to sobie w bioshock'a 2 pogram czy Fallout 3
a tak z mmo to... lol? wszystko inne się nudzi
Osobiście pogrywam trochę w Aiona oraz Microvolts, tak jak kolega 2 piętra wyżej poluję na DOTĘ i jakoś nie przynosi to zbyt dużych rezultatów. Zastanawiam się także nad innym tytułem z gatunku MOBA, jednakże LOLa nie biorę pod uwagę ze względu na społeczeństwo i jego fanatyzm co do tego tytułu, wolę wieść spokojne życie w anglojęzycznych wersjach.
Polecam Lord of the Rings: Battle for the Middle-Earth - wszystkie części. Razem ze znajomymi nadal chodzimy do kafejki i mamy zajawkę na tą grę.
Wyczekuję Assasin Creed 3
Przeszedłem poprzednie części i uwielbiam tą serię
Dragon Age Origin przeszedłem już każdą postacią, NIE na wszystkie sposoby - tego chyba nie da się zrobić
Obecnie z MMO jeśli można to tak nazwać to World of Tanks - gram z przerwami, bo gra wciąga na krótki czas ale to moja gra MMO.
Sprawdzam każdego dnia portal w oczekiwaniu na jakiś dobry produkt
ja gram aktualnie w dead island , lol , s4league , tera online , bf3
Ja gram w ME2 i czasem w twierdze
Tibia, WoW, LoL, gothic, teraz Magic the Gathering raczej wole w realu ale na kompie tez gram
Ja grałem w... i tu powinna być za***ista lista gier lecz nie mam co wypisywać bo 90% z nich nigdy nie skończyłem i pewnie nie skończę.
Jedynie przy czym zatrzymałem się na dłużej to WoW + cała góra mmorpg, które w rzeczywistości dłużej ściągałem niż w nie grałem +__+
Zastanawiałem się nawet nad konsolką jednak znam siebie i pewnie po miesiącu rzuciłbym ją w kont.
Co tam... wystarczy tablet, przyzwoity monitor, muza i mogę zamulac 24h, no -2h bo jeszcze siłowa(nie można doprowadzić do zaniku mięśni XD)
@ravenlord czyli jesteś typowym przedstawicielem tego portalu. Gratuluje
p.s. mój post wnosi w ten temat dokładnie tyle samo co twój czyli null (0)
8-) No ludziska. 8-)
Zejdźmy trochę z tematu.
Jakie gry gracie, lubicie, graliście, chcielibyście aby inni grali.
Podawać tytuły, krótki opis ect. :mrgreen:
Moje ulubione na konsole: OKAMI (piękna to mało powiedziane) i GOD OF WAR2 (kre się leje mordeczka się śmieje :mrgreen: )
Na PC: Fable (gra wymiata), Sacred (ogrom świata do zwiedzania), Wrota Baldura, Icewind Dale, Neverwinter Nights (wszystkie części tych gier +dodatki) (RPG w Faerunie)
Dzielcie się ze mną swoimi 8-)