Jak dla mnie jeśli ktoś składa troll build, ciągle daje się głupio zabijać itp. to to nie jest brak skilla tylko zwykłe trollowanie. W LoLu też jest kategoria "Unskilled Player", ale to raczej się wybiera jak nie ma kategorii na nic innego. Ludzie na wyższym mmr są bardziej nerwowi. Tak to już jest z każdą grą tego typu. Jak zaczynasz grę to wszystko jest spoko, uczysz się. Ale potem to szału człowiek dostaje i jak mu nie idzie i jak nie idzie komuś z drużyny. No i jeśli ktoś zostaje zreportowany co to, że ciągle dawał się zabijać i debilny build składał na dodatek nie słuchając drużyny to ma report za statystyki i końcowy wynik, a nie brak skilla Czasem ciężko ocenić kiedy ktoś ma gorszy dzień, a kto to robi specjalnie. Jednak dalej myślę, że powinno się to inaczej nazywać.
Jakie wy znacie gry moba?
Ja mam inne zdanie na ten temat. Bo ktoś może grać naprawdę nieźle i skończyć ze słabymi statystykami, kiedy przeciwnik jest po prostu silniejszy, a ktoś może grać bardzo słabo i być doniesiony do końca gry w plecaku. Dlatego wyznaję zasadę, że statystyki NIGDY nie świadczą o poziomie skilla danego gracza. Bo jak ja gram ze słabymi przeciwnikami i mam 22/0, to nie oznacza, że gram lepiej od kumpla, który gra na najwyższym mmr i ma statystyki 2/3. Z tym, że w Docie można akurat bardzo łatwo taki report zweryfikować, ponieważ wszystkie mecze bez wyjątku są zapisywane w bazie danych.
I potem report report pls, report my team noob. Aczkolwiek im większe doświadczenie w grze, w tym "nowy gracz" nam przeszkadza. Bo zdobyliśmy już jakieś doświadczenie, i chcemy je wykorzystać, a tu przychodzi nowy i nie ogarnia gry. Sam miałem dzisiaj kolesia co nie wiedział co to jungla, i co ?. Nafeedował przeciwny team nie miłosiernie, i co z takim kolesiem zrobić dać mu reporta, za to iż jest nowy graczy ?. , czy za to iż nie słucha team'u ?.
Za to, że nie słucha. U nas było tak, że w czasie gry kolega pisał do tego "unskilled playera", żeby budował coś innego i grał ostrożniej, a ten nie słuchał i dalej robił swoje.
Pisałem, że ktoś może mieć gorszy dzień i dlatego ma słabe staty. Dlatego Unskilled player jest złym sformułowaniem, bo statystyki nie odwzorowują gry. Chyba nie zrozumiałaś do końca o czym pisałem.
Hej uwielbiam gry moba i szukam nowych jakie wy znacie, które ja znam i gram.
league of legends (lol)
heroes of newerth (hon)
smite
dota 2
bloodline champions
prime world
300 heroes (kopia lola)
infinite crisis
sins of a dark age (nie wiem czy trzeba kupić czy beta)
chaos online
smashmuck champions
arena of heroes
realm of the titans(zamknięte)
rise of immortals battle for graxia (zamknięte)
avalon heroes(zamknięte)
demigod(do kupienia)
forge(do kupienia)
guardians of middle earth(do kupienia)
core masters(już jest)
dawngate(beta)
dragons and titans (na przeglądarkę trzeba mieć fejsa chyba)
universal monsters (na przeglądarkę)
merc elite (na przeglądarke)
heroes of order & chaos(na androida)
heroes league(na androida)
legendary heroes(na androida)
softonic(na androida)
To wszystkie które znam podajcie mi wasze propozycje które ja nie znam???