J4 to bardzo solidny pick na jungle i topa. Możesz nim iść w same tanky itemki a nadal będziesz zadawać dmg, będziesz dzięki temu niezniszczalny i bez problemu wskoczysz w drużyne przeciwników. Jedynym minusem Jarvana, to fakt, który jest bardzo uciążliwy: trzeba wiedzieć kiedy ultnąć aby nie zepsuć teamfighta. Ulti J4 potrafi też zmienić na lepsze tfa, ale prawda jest taka iż byle jaki Flash, Dash pozwala spokojnie uciec celowi J4 a jeżeli księciunio jeszcze zapomnić rychło swoje ulti, to na jego głowe sypią się tylko gromy. Lee to jedna z najbardziej elastycznych postaci w grze, możesz nim iść na prawie każdą linię i robić swoje. Warto jednak nadmienić jego jungle, gdyż gankerem jest jednym z lepszych ze względu na możliwość pomyślnego ganku już na 1 lvlu.
Sporlaklesie nie wiem czemu Darius nie podoba ci się , bo to moim zdaniem solidny top pick. Oczywiście łatwy do kontrowania przez wroga, ale długi , długi czas gdy kazano mi iść w rankedach na topa a byłem nisko w pickowaniu champów, to brałem Dariusa bo zabawnie się nim gra. Rengar i Khazix, to moim zdaniem również mocne champy i mocno polecam grę nimi bo obydwaj carryować gry mogą mocno.