Akali, Katarina, Fiora, Master, ser Tryndamer... Jak to czytam, to aż mną telepie. To są postacie, które w moim umyśle widnieją jako champy, które nawet rozjeżdżone w early, gdy tylko dostają te 2 kille (a w 95% przypadków coś wyrwą tu i tam) zaczynają siać śmierć i powszechne zgorszenie. U mnie dodatkowo ból d*py. I uczucie, że 30 minut mojego życia zostało w autentyczny sposób zmarnowane. O tyle o ile istnieje kult unicestwienia Teemo, ja zamieniłbym go na w.w. postacie.Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Postacie które giną od cc sieją u ciebie ból d*py?? Zabijam takie postacie stunem ale gratuluję. Dzieki temu wiem już na jakim poziomie się zatrzymałeś.
Co do adc to draven i graves -best
Potem Jinx Lucian
Dlaczego? Bo są to standardowi adc na których nie kupujesz shenow i innego typu crapu czyli dmg od początku do końca. Dlaczego Jinx razem z Lucianem? Bo zauważyłem że ludzie robią ją pod sam dmg co jest dość żałosną opcją.
Zauważyłem post kolegi n4zarh to co prawda Jinx i Lucian są lepszymi wyborami na ten moment ale nie w ligach w których się znajdują osobnicy na ktorych pytania odpowiadasz. Chyba widać gołym okiem po wypowiedziach jaki poziom reprezentują więc zdecydowanie lepszym wyborem będzie draven który robi dmg od early do late.