@UP
Nigdy nie wiadomo, w S2 Caitlyn była 4 razy pod rząd, potem przez 2 tygodnie jej nie było i znowu 3 razy z rzędu .
@Down
No coś w tych okolicach wieczornych.
@UP
Nigdy nie wiadomo, w S2 Caitlyn była 4 razy pod rząd, potem przez 2 tygodnie jej nie było i znowu 3 razy z rzędu .
@Down
No coś w tych okolicach wieczornych.
Rotacja na LoL kr jest około 19 chyba, przez przesunięcie czasu.
Annie,Cassio,Kog Maw,Corki,Taric,Trundle,Sejuani,Lulu,Darius i Jayce
Nic ciekawego:)
A mnie się podoba Sejuani, Lulu, Darius i Jejc
Darius by mi sie podobał gdybym go nie miał kupionego ^^, ale lipa jest o tyle, że teraz w każdej rundzie będzie jakiś darius ;P, a tak to ja lubie byc tylko dariusem i nie potrzebuje w przeciwnej drużynie drugiego
Ja to Kogiem i Trundlem przez cały tydzień będę nakurwiał
jest trundle i seju można przetestować po reworku ale.. ach ten darius... w każdym normalu darius insta lock >..<
co do tematu to co sądzicie o vladimirze nim na topa czy mida bardziej opłaca sie iść? bardzo go lubie bo po 9 lv (transfuzja poziom 5) nie schodze z linii
a jakie postacie żerują na life steal, z tych taniszych ?. Oprócz adc mam :
- warwick
- sion
- nassus
- udr
2 pierwsze moje ulubione .
Edit ostatni mi współpraca szła najs na topie z vladem. Jego slow, i my stun bez cenne. A jak rozpłynął bez cenne.
@UP
Nie wiem jak na twoim lvl, ale na 30 na topa chodzi się solo. Chodzi Ci o wbudowany lifesteal? Z tańszych masz już wszystkie, a takie na których się buduje to jeszcze Tryndamere i Master Yi pod AD.
@Down
Tania to ona nie jest.
Up- Jeszcze można na upartego Fiore dorzucić.
Sejuani i Trundle wymiatają po reworku. Według mnie przed reworkiem też wymiatali, ale to moje zdanie. Jak kiedyś jako Seju zdobywało się głównie asysty to ostatnio miałem chyba 13/3/18 czy coś takiego, a Trundlem na Twisted Treeline 14/2/10.
Trundle bardzo lubie i naprawde idzie im powymiatac
Hejoo koledzy mam do was pytanko (głownie do wyjadaczy LoLa ) potrzebuje postaci pod moje kryteria a ponieważ gram jakiś tydzień nie ogarniam tych ap i ad (co to jest?) więc tu moja prośba jaka postać:
Ma dużo stuntów duże dmg mocne ulti (na razie gram masterem yi więc coś w podobie potrzebuje ) za pomoc z góry thx
Co myślicie o Shyvanie? Jakieś + i -, taktyki, w jakich sytuacjach się sprawdza itp.
@UP - Jeśli jest początkującym to raczej Kennena nie ogarnie, polecam Lissandre, ma snara, slowa, darmowa Zhonye/stuna i mocne ulti.
Shyvana - szybka jungla, słabe ganki bez slowa (red/phage).
shyvana jest słaba i jeszcze ją nerfia hehehe lidz of legendz
Shyvana słaba ? Gramy w tą samą grę, kiedyś to był jeden z najlepszych junglerów i moim zdaniem w dobrych rękach dalej jest.Ma armor pene bonusa do ms, po 6 lvlu doskok a jak ma red buffa to naprawdę cięzko przed nią ucieć, a dmg ze swojego Q też ma niemały.
co do tematu to co sądzicie o vladimirze nim na topa czy mida bardziej opłaca sie iść? bardzo go lubie bo po 9 lv (transfuzja poziom 5) nie schodze z linii
Vlad na topę wymaga odpowiedniego przeciwnika - takiego Singeda położy z palcem w nosie, ale wystarczy ktoś z dobrym gap closerem i Vlad jest martwy, zwłaszcza że jego mechanizm ucieczki jest bardzo słaby. Początkowo Vlad ogólnie nie jest zbyt mocny, więc jeśli ktoś na midzie nadaje się do harassowania wroga, to Vlad jest w naprawdę złej sytuacji.
Kiedyś Shyv faktycznie była mocna - głównie ze względu na niesamowitą prędkość czyszczenia jungle. Problem z jej gankami jest taki, że albo ultuje i liczy na cc z drużyny, albo przed gankiem stosunkowo łatwo uciec. Na chwilę obecną nie uważam shyv za jakiś mocny pick na jungle - co nie zmienia faktu że nadal jest użyteczna, jeśli ktoś ogarnia.
a dobrym dla mnie junglerem, jak na razie jest warwick . Czemu ?. Można bić mobki, i nie wracać do bazy. Jego pasiv pozala na uleczanie, co daje czas na zabicie stworka, i niezłego ganka. Chociaż nie ma tak wypaśionych skilli jak reszta postaci, nadrabia z q. Jednak dla których ta postać jest nudnawa jak z flaki z olejem. Bo ciągle q hel, q hel, w, no i ult. Kombo q w q r q w q.
.
A mam pytanie grać tankiem czy off tankiem, co bardziej jest poszanowane w tej grze. Już wiem jakie są różnice, tylko w co bardziej iść. Na off tanka, trzeba namęczyć aby ten bulid zrobić, a tank idzie w defa i hp.