Ba, WW nigdy nie aspirował do miana assassina. Poza tym budowanie go pod AD ssie i to strasznie, jego się robi albo pod AP (spam z Q), albo pod hybrydę (co preferuję). Oczywiście w miarę tanky.
EDIT: @up: jeśli budujesz BT na Warwicka i ignorujesz istnienie czegoś takiego jak BotRK, to nie wiem czy jesteś dobrą osobą do udzielania rad.
Każdej osobie która potrafi grać z głową i nie spamuje skillami na pałę polecam Udyra - bardzo fajny solotop, bardzo fajny jungler. Jungle Udyr czyści campy bardzo szybko dzięki R (AoE dmg przez kilka sekund dookoła siebie i co trzecie uderzenie w miniona AoE dmg na nim), lane Udyr ma niezły harass z Q (DoT dmg przy pierwszym uderzeniu, dodatkowo całkiem duży attack speed i +dmg do ataków), a każdy z nich dodatkowo posiada W (shield+lifesteal) i E (MS i stun z małym dashem przy autoattacku, po 6 sekundach można znowu stunować wroga - coś a'la pasywka J4).
Plusem jest to że jest w stanie dopasować się do każdego wroga poprzez odpowiedni dobór skilli (jeszcze ani razu nie zostałem skontrowany na jakieś 20-30 topek nim rozegranych, jeśli przegrywałem to albo przez ganki albo przez własne głupie błędy) oraz bardzo mocny mid-game (30-40cs i 2 albo 3 kille w plecy za Jaxem spokojnie mogłem go zabić 1v1).
Problemem jest brak doskoku (wymaxowany niedźwiadek wraz z Swiftness butami co prawda daje nam 500+ speeda i pozwala na małego dasha kiedy jesteśmy obok wroga, ale nie każdy da się łatwo złapać - ganki trzeba robić z głową) oraz late, który jest całkiem mocno zależny od naszego buildu (z doświadczenia wiem, że Udyr na topce szczyt swoich umiejętności zdobywa około 20-30minuty - potem zaczyna się robić coraz gorzej, więc trzeba ustawić mecz na korzyść swojej drużyny).
Ze względu na te plusy i minusy które wymieniłem Udyr jest postacią dla ludzi, którzy wiedzą co powinni zrobić w drużynie - jeśli ktoś ma trafić na Jayce na topie i maxować R za wszelką cenę (bo tak fajnie się pushuje), to lepiej niech nawet nie próbuje nim grać. Podobnie z tymi, którzy nie wiedzą jak gankować... bo ganki Udyrem wymagają nieco więcej pomyślunku niż te które robi przykładowo Zed czy inny Shaco. Jeśli jednak chcecie postać którą możecie "skroić" tak jak tylko będzie trzeba i mieć sporo zabawy - polecam go jak mało kogo ostatnio.