Jakbyście jeszcze mogli cośpowiedzieć o Rivence i Irelce to byłoby super.Co do Rengar vs Kha'zix. Powiem Ci tak, jeżeli koleś nie picknie hard kontry na Rengara (Jax, Fiora, Panth) to mam na 100% wygranego lana. Zawsze łapie FB (prawie) i wychodzę ze statami 6/0 w 15min. Dzięki ultowi lece na gank mida i też zazwyczaj kończy się to killem lub asystą. Oczywiście potem trochę mięknie i jest bardzo sytuacyjny, więc mimo wszystko polecałbym Kha'zixa.
Dorzuć do listy Renektona - dobry gracz który gra krokodylkiem może ci bardzo namieszać (pre-nerf Rengar potrafił po łbie dostać, a co dopiero obecny) i Udyra, na którego twardej kontry na lane jeszcze nie znalazłem (i zdaje mi się, że potrafiłby Rengara ograć; zdaje mi się że raz mi się udało, ale równie dobrze mógł być to jeden z kilku jungle Rengarów który za wszelką cenę chciał wysolować Udyra będąc dwa poziomy niżej).
A Talon... nadal jest viable, ale obecnie uwielbianym przez wszystkich assassynem stosowanym na midzie jest wspomniany już Kha'Zix, więc Talon popadł w zapomnienie.