Malzahar na 1 vs 1 pozniej jest koks do TF tez jest dobry bo jak zlapiesz na ulta i reszta sie rzuci to kill na 100% dobry jest na mida bo sie szybko farmi i mana mu wraca. Ktoś mi kiedyś mówił że z Cooldawnem na skille udało mu się mieć 3 te jego potworki co ma z passywki. Malz to byla moja 1 postac za 6300 na EU pytalem sie ludzi ale jednak jego wybralem innych dobrych magow nie mam bo gram adc bot Troche tez jest trudny bo postacie sie ruszaja tylko z sailenca moze uda sie trafic bo z plamy to raczej wychodza bo duzo zabiera ale ogolnie fajna postac tez ponoc dobry jest ten co sie w kruka zamienia mag ponoc dobry na mida
Jakoś ostatnio też zaczynam częściej widywać Swaina w grach. Poza midem dobrze trzyma topa, to jednak trudny champ na tą linię, lepiej iść nim na mida.
Swego czasu też grałem Swainem na midzie i powiem, że nie był trudny do prowadzenia. Wystarczyło ogarniać minimapę (wardy i obserwować przeciwnika junglera) ale nawet w ciężkich sytuacjach potrafił wyleźć dzięki ulti. Dziad ma tą swoją przeżywalność i umiejętność robienia zamieszania w TFach.