@Robak raczej można wycerować gre zwłaszcza jak się nafiduje walnie 2xQ i gościa nie ma więc można tak pięknie czyścić adc,midderów, trudne ma early bo jeszcze nie masz takiego pierdolnięcia ze skili ale potem jest fajna ale jeżeli dasz się z focusować to padasz jak mucha.
@Neg do vi idź w penetracje pancerza runki,dobre masterki i itemki jak black cleaver to dobre rozwiązanie ale pamiętaj, żeby budować coś pod hp bo jej pasywka ma wytrzymałość % max twojego hp, więc takie itemki ( przynajmniej ja tak robię) jak frozen mallet na pewno się przydadzą, bo wtedy i piękny dmg wywalasz bo masz sporo armor pene + hp = sieczka
Ja mam pytanie kogo kupić do 3200 :
Coś z adc : Twitch,GP ?
Twitch teoretycznie łatwo go skontrować, ale i tak ciekawa postać
GP solo top fajny build na kaskę + Q i do tego ulti, które można na całą mapę co daję również kile,asysty które zawsze na solo topie się przyda i oczywiście ten crit ^^
Albo coś z suportów :
Karma czy Janna
Karma - hmm mało znam tą postać ale podoba mi się ze względu na to, że to jest ofensywny suport, który może iść w full ap i robić dmg
Janna - slow,bariera czyli to co karma ale wyróżnia ją ulti które może zmienić oblicze walki, jednak gra wymaga skila tak mi się wydaję.
Czy może jakiś jungler?
Amunu czy evelynn ?
Amunu - czy jest nadal taki op ? w sensie że go lockują na rankedach, jak czyści się nim jungle ? Ad czy ap ?
Evelynn - mobilna w jungli co mi się podoba ale nie wiem jak z dmg .
Jeżeli ktoś może to proszę Was aby z każdej z tych grup wybrał jedną postać, która jest bardziej przydatniejsza drużynie jak i dobrze się nią gra.