Witajcie . Z racji tego że ludzie robią dużo tematów co kupić tutaj możemy zamieszczać pytania i odpowiedzi.
Temat zaczerpnięty z innego forum.
Jeżeli jest możliwość proszę moderatora o przyklejenie tematu.
Witajcie . Z racji tego że ludzie robią dużo tematów co kupić tutaj możemy zamieszczać pytania i odpowiedzi.
Temat zaczerpnięty z innego forum.
Jeżeli jest możliwość proszę moderatora o przyklejenie tematu.
tak mi się wydaje, że po to jest ten dział, żeby zakładać takie tematy. Takie coś rzadko wypala, ponieważ ludzie pomijają niektórych, więc można się nie doczekać odpowiedzi
Kup wszystkich? Co to za pytanie wgl... jak nie chcesz kupować to graj na tych darmowych lulz
Ehh. Np ktoś chce porady czy kupić ashę czy vayne. +/- coś w tym stylu. Jak kogoś się pominie to można zawszę odnowić post.
Może ja bedę w stanie pomóc
Jeżeli chodzi Ci o dystansowe zabawki [attack damage] to lepiej weź Vayne, tylko jest trudniejsza do opanowania i nie ma slowa :/
Jeżeli chodzi Ci o dystansowe zabawki [ability power] to spróbuj Lux bądź Ezraela
Ale długo minie, aż opanujesz coś dla siebie
Może ja bedę w stanie pomóc Jeżeli chodzi Ci o dystansowe zabawki [attack damage] to lepiej weź Vayne, tylko jest trudniejsza do opanowania i nie ma slowa :/Jeżeli chodzi Ci o dystansowe zabawki [ability power] to spróbuj Lux bądź EzraelaAle długo minie, aż opanujesz coś dla siebie
za to Vayne jak umiesz nią grać, to ma stuna ;p
osobiście preferuję ją, czemu ?
bo jest zaje ;p super można gości gonić, na ucieczki też jest ok, gorzej jeśli się ją nie nafiduje, wtedy bywa różnie, zwykle ja inny build robie
Ezio na ap? - jesteś aż takim hardkorem? a może annie na ad? - też mega koxu
takich porad od cholery a g*wno Się z tego dowiesz. Już lepiej pogadaj z graczami(#IRC), którzy streamują.
Co jakiś czas pojawia się sporo pytań o bohaterów. Wpadłem na pomysł, żeby przygotować taki jakby Poradnik Bohaterów. Nie będzie to jakieś szczegółowe zagłębianie się w postacie, ale na pewno pozwoli graczom zdecydować się kogo kupić. Wyglądało by to mniej więcej tak:
Każdy bohater miałby swoją kartę, na której by znalazł właśnie takie informacje. Jesteście czymś takim zainteresowani ?
Co jakiś czas pojawia się sporo pytań o bohaterów. Wpadłem na pomysł, żeby przygotować taki jakby Poradnik Bohaterów. Nie będzie to jakieś szczegółowe zagłębianie się w postacie, ale na pewno pozwoli graczom zdecydować się kogo kupić. Wyglądało by to mniej więcej tak:Każdy bohater miałby swoją kartę, na której by znalazł właśnie takie informacje. Jesteście czymś takim zainteresowani ?
Sam to zrobiłeś? Tak, jestem czymś takim bardzo zainteresowany, myślę, że ludzie także. A jeśli ktoś chce kupić championa to polecam Kennena, bardzo łatwy do ogarnięcie, a ile frajdy :]. Sam go 3 dni temu kupiłem "na żywioł" nigdy wcześniej nim nie grałem i ownię . Ale i tak lama jestem.
Sam to zrobiłeś? Tak, jestem czymś takim bardzo zainteresowany, myślę, że ludzie także. A jeśli ktoś chce kupić championa to polecam Kennena, bardzo łatwy do ogarnięcie, a ile frajdy :]. Sam go 3 dni temu kupiłem "na żywioł" nigdy wcześniej nim nie grałem i ownię . Ale i tak lama jestem.
Tak, to moja robota Okej, jak znajdę chwilkę to postaram się wykonać takie coś dla każdej postaci i wrzucę na forum
Na pewno twoja? Widziałem to chyba gdzieś na jakiejś stronie. Hm... jak znajdę to podeślę chyba że się mylę. Mam nadzieję, że nie oszukujesz. W sumie ja też jestem za tym tylko te plusy i minusy są takie mało dokładne tzn. nie zbyt dobre, przynajmniej w moim skromnym mniemaniu. Ale spoko to się tylko czepiam. Ogólnie jestem za.
Żebym musiał udowadniać moją prawdomówność Proszę, link do screena z photoshopa
To niczego nie udowadnia, ale i tak ci wierzę. Ogółem na dmg to jest dobry trynd, trzeba tylko dobrego builda mieć i drżyjcie przeciwnicy xD. Jax jest też spoko, doskok i dead. Annie, jeżeli chcesz dobry dmg na dyst.
Okej to skoro to temat poświęcony pytaniom o champów, to ja daje wam wybór: akali, lee sin, wukong? Którego mi bardziej polecacie? Jakieś plusy i minusy będą miło widziane
Ja zastanawiam się nad Brandem i Vladimirem mógłby ktoś podać plusy i minusy obydwu postaci oraz może jakiś build?
Moge pomóc w robieniu "kart bohaterów". Bawie się Gimpem dosyć długo a przecież każdy bohater nie musi mieć identycznego tła? Będzie nawet ciekawiej. Tylko musicie mi mówić +/- bo gram od dwóch dni ;D
to na początek zrób Irelię, Mordekaisera, Ezraela i Wukonga
,,Moge pomóc w robieniu "kart bohaterów". Bawie się Gimpem dosyć długo a przecież każdy bohater nie musi mieć identycznego tła? Będzie nawet ciekawiej. Tylko musicie mi mówić +/- bo gram od dwóch dni ;D '' to po co ktoś taki co zrobi tylko tło ? bo reszta to napisy ...
@araker
Brand;
+ Stun na 2 sec
+ Ulti op !!
+ Nie jest trudno trafić czarami (2 no target i 2 target)
+ Można nim łatwo farmić
+ Dobry na walki solo jak i gangi
+ Passiv pomaga dobić nie 1 chempiona
+ Gdy użyjesz 1 czaru na chemp (i trafisz)to przez krótką chwile następne mają dodatkowe opcje (stun/25% silniejszy passiv itp.) jeśli szybko trafisz nimi przeciwnika.
- Przez to że często jest op jest często focusowany
- Ulti chodź bardzo silne w 1 vs 1 bez mininów i innych chempów atakuje tylko 1 raz
- Czasami trudno trafić q na stuna (przeszkadzają miniony lub chemp ucieka zygzakiem)
- Ulti czasami traci 4/5 swojej mocy na minionach ;/
Polecam z do niego build Ages of Rode i potem grubo w ap
Ulepsz go tak;
W i Q na maxa z przewagą W ( np. W na 3 a Q na 2 gdy masz 5 lev)i oczywiście na 6,11 i 16 ulti a potem jak już bedziesz miał 2 na 5 to E
Twisted Fate czy Annie ?
Każdy ma swoje plusy i minusy... Annie to nuker, zdejmuje wszystkich na swoje combo
TF jest dobrym DPSem (tak, gram nim AD) jak ogarniesz karty to masz co chwile stuna lecz ostatnio został znerfiony ;P