Jakiego bohatera kupić?

@swiatloplis nie pytałem o Branda...

Myślę, że karty powinny być na jednakowym tle, bo jak będzie ich dużo to będzie można oczopląsu dostać :) Zastanawiam się, czy karty robić tak jak tutaj i wrzucić je na forum w formie tematu - poradnika, czy w formie małej książeczki PDF :)

mam 1k riot points zastanawiam się nad Vayne :D dobra postać?

rp zostaw na skiny ;3

Na skiny to szkoda rp ;) bo to tylko wyglad zmienia ;p

Vayne jest bardzo dobrą postacią ale to papierek i musisz już na starcie pomyśleć o survi

Hmm papierek czyli?, a i jeszcze survi czyli:D?

Hmm papierek czyli?, a i jeszcze survi czyli:D?

Papier czyli postać bardzo delikatna, którą stosunkowo łatwo zabić. Survi (od survival), najczęściej chodzi o składanie itemów, które pozwolą Ci dłużej pozostać przy życiu :)

Aha juz kumam a są jakieś poradniki ? jakie itemki pod postać jak można to proszę podać

:)

Jest tego dużo, poszukaj w internecie :)

http://leagueoflegends.pl/forum/forumdisplay.php?fid=116

Zrób sobie lekturkę.

Polecam kupić Garena w tym patchu dostanie masakratyczne early dzieki zmianie w W skillu. mozna bedzie szybko zdobyć +25 armora i m. resi przy runach ad do farmy creepów.

Większosc ludzi sie pyta jakiego kupic hero a mi sie wydaje ze ty wiesz najlepiej jak sie ci najwygodniej gra ale jak wolicie zdac sie na to czym sie innym fajnie gra to nie moja sprawa.

Teraz po tym update, polecam kennena, jeszcze bardziej tryndamere, Leona, oraz oczywiście Pantheon

@Drozdek

Tak jakby Garen nie miał masakrycznego early przed buffem ?

polecam Fiddlesticksa tzreba troche go ogarniać ale ogólnie jeśli się umie nim grać można napsućwrogom sporo krwi :)

sorry za błedy i dodam też że fidle jest niedrogi :D

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

A co w fiddlu trza ogarniac? Ulti, fear, drain dobijasz ptaszkiem jak musisz, i ENEMY HAS BEN SLAIN.

Tak btw, swain czy twitch? Nie pier**lcie ze twitch jest slaby (!) bo nie jest z nim tak zle.

Mam dylemat między Pantheonen a Xinem doradzicie??:)

Pantheon dostal buffa w tym patchu, kup se go.