Jakiego bohatera kupić?

Znacie jakiś sprawdzony build na Lee Sina? Ja osobiście składam: Brutalizer, Giants Belt, Bloodthirster, Black Cleaver (z Brutalizera) i na końcu Frozen Mallet z Giants Belta, reszta to już okazyjnie. Dzięki temu buildowi mam troszkę survi i AD, ale może macie jakiś pomysł co zmienić? Myślałem też, żeby zamienić Cleavera na Warmog + Atma, ale nie wiem jakby to wyszło (tzn. wiem, drogo i nieopłacalnie).

P.S. Nie macie może jakiś resztek drobniaków na paysafecardach? Dla mnie każdy grosz się liczy, brakuje mi bodajrze 1,60zł.

Hahaha patrzcie co mnie dziś przywitało po jednym zagranym meczu xD

hahavi.jpg

Jakby co to sorry za spam.

Weź jeszcze nam hasło podaj.

Nick i tak będziesz znał jeśli kogokolwiek spotkasz w meczu ;D

Ja sobie kupiłem Diane w promocji, nie żałuje, straszny OP, zasługuje na potężnego nerfa. Teraz jeszcze mi troche RP zostało, i nie wiem czy Rengara nie kupić, ale ogarniętego kociaka mam raz na może 5 picków, reszta to feederzy.

Cześć!

Może też zadam pytanie...

Jak myślicie który support lepszy Tresh, czy może LuLu?

Poczekać na Quiin, czy kupić Trundle?

Trundle jest dobry na Topie?

Dodam, że Lubię grać agresywnie supportem.

Noo kupiłem Misske, straszny OP xD.

W 3 meczach staty bardzo dobre 2( chyba nawet 3):1 to minimum xD. Nawet bez run

@mareckijo

Imo Tresh lepszy, bo posiada więcej CC, które preferuję grając suppem. Trundle w S3 jako counterjungler jest ok, ale w TF nie robi nic, dlatego wypada słabawo. Czekam na jego zapowiedziany visual upgrade, to może te animacje nie będą tak denerwować.

Cześć!Może też zadam pytanie...Jak myślicie który support lepszy Tresh, czy może LuLu?Poczekać na Quiin, czy kupić Trundle? Trundle jest dobry na Topie?Dodam, że Lubię grać agresywnie supportem.

To chcesz wreszcie adc, suppa czy topa/jungle? Zastanów się proszę. Poza tym Thresh wypada lepiej niż Lulu (LuLu ??). Quinn jest słaba przynajmniej na PBE i są lepsi carry. A Trundle w sezonie 3 stracił na mocy. O ile w 2 można nim było cisnąć o tyle ludzie o nim zapomnieli.

To chcesz wreszcie adc, suppa czy topa/jungle? Zastanów się proszę. Poza tym Thresh wypada lepiej niż Lulu (LuLu ??). Quinn jest słaba przynajmniej na PBE i są lepsi carry. A Trundle w sezonie 3 stracił na mocy. O ile w 2 można nim było cisnąć o tyle ludzie o nim zapomnieli.

Zadałem trzy pytania, więc zastanawiam się nad adc, supportem i junglerem. Nie wiem gdzie widzisz problem, ale cóż.

Ja sobie kupiłem Diane w promocji, nie żałuje, straszny OP, zasługuje na potężnego nerfa. Teraz jeszcze mi troche RP zostało, i nie wiem czy Rengara nie kupić, ale ogarniętego kociaka mam raz na może 5 picków, reszta to feederzy.

Jeśli chcesz Rengara to tylko na topa, w jungli jest już useless. Jak chcesz popatrzeć jak gra ogarnięty Rengar to masz: http://www.twitch.tv/dekar173

@mareckijo Thresh jest coraz częściej banowany (ba, u mnie jest zawsze zbanowany/wybrany), więc polecam ci lulu. Trundle na topie jest całkiem dobry, jednak lepiej się sprawdza jako jungler. Dodatkowo, on w sezonie 3 zyskał moc, jednak niższe elo go nie docenia, bo nie widzą tego na streamach.

Trundle na topie idealny na Yoricka w jungli taki sobie lepiej juz robic counter jungle najlepiej 2 wardy na starcie kupic poty HP zrobic blue rozwardowac enemy jungle i latac po killa :)

Co myślicie o Elise w jungli?

Elise w jungli,

+ szybko czyści campy,

+możliwość counter-junglowania,

+ganki

+Heal z "W" pajaka ( chyba "W" :P)

+Mozliwosc "teleportacji do przeciwnika w miare szybko"

- Skillshoty

mimo wszystko, lepiej brać ja na topa, ze względu na jej q :)

Elise w dżungli jest dość przeciętna. Mocniejszym junglerom łatwo ją zabić, bo nie jest zbyt wytrzymała, jej ganki nie są aż tak dobre, bo jej gap closer można przeciwko niej wykorzystać, a jej szybkośc jest OK. Ogólnie jest dużo lepsza jako laner.

Według mnie, to właśnie dżungla pokazuje jej prawdziwą "moc". Ganki ma w miarę dobre. Doskok + stun.

Leona czy Thresh na supporta?

Chce jak najlepiej wspierać działanie mojej drużyny i ADC.

Chciałbym jedną z tych postaci zmasterować.

Kto ma większy potencjał?

Kto lepszy w tf?

Kto lepszy w lane phase?

Kto fajnie współpracuje z jakim adc?

Z tym, że Tresh ma tę latarnię, to chyba skłania mnie ku niemu. Poza tym Thresh z CC też nie ma problemu: OP slow z ulta, grab, podrzucenie.

Thresh jest taki sobie na suppie, lepiej pickować do jako ADC, wtedy z Blitzem owni tą linie. Ogólnie polecam go, bo nie można nim grać tylko na midzie, a Leona nadaje się tylko na suppa, do tego jakaś super nie jest, Thresh bardziej uratuje ci dupe w przypadku ganku.