@GrucA Jeżeli twierdzisz, że Xin na niskim poziomie pokona junglerów typu Lee Sin, Shyvanna, J4, Mundo, lub Olaf to zazdroszczę obeznania w grze@n4zArh Jeżeli zaczynasz ganka używając flasha to każdy normalny jungler przejdzie się do twojej jungli z topem/botem i cię zabije.
Lee sina by zownił do 5 lvl bez problemu, shyvane nie, mundo,zależy od itemów (ale raczej nie), shaco też by zabił, noca także powinien (ale tutaj już także zależy od ilości arma), nautiliusa nie, alistara tak, gankplanka tak, jaxa bez ulta tak, malphite z problemami, olafa nie, pantheona nie, shena nie, siona tak, skarnera tak, udyra nie, ww nie, hecarima powinien (ale nie jestem pewny bo nigdy nie widziałem), fiore hmmmmmmmm raczej nie, volibeara powinien, maokaia tak, jarvana raczej tak,
Wiesz jeżeli masz zgarnąć 2 kille dzięki flashowi, to czemu by tego nie zrobić ?? Normalny jungler po ganku z low hp recalla do bazy i wtedy idzie na jungle....., a raczej normalny top nie zostawi swojej linii na 30-60 sek, aby została jego linia spushowana
I tobie zazdroszcze obeznania w grze....., bo takie sytuacje kiedy to jungler bierze topa i idą na enemy jungle dzieją się tylko na team ranked.....
@UPJeśli już gankujemy, to chyba logiczne, że wybieramy okazję, w której lane jest pushowany lub zfreezowany na środku. Nie powiesz mi, że używamy flasha, aby znaleść się w takiej sytuacji .
To jest chyba logiczne, ale jeżeli nie ma takiej sytuacji (co jest dosyć często), a koleś jest na low hp to użyć flasha chyba moge nie ?