od początku:)
Ja na prawdę rozumiem, że błędy się zdarzają, ale tego typu rzeczy jest na prawdę mnóstwo, praktycznie codziennie - przekręcenia faktów, czy zupełne mijanie się z prawdą.
kłamstwo
Yang, portal od zawsze nie szedł na jakoś, a o ilość.
kłamstwo
średnia ilość newsów na dzień to 6-10 (90% mojego autorstwa), to dużo? nie, więc nie mówi mi, że idziemy na ilość
mógłbym wrzucać i 15-20 newsów, ale wtedy byłyby to pieprzenia o nowych trailerach, promocjach w Item Shop, małych updateach lub nowosciach, ktore nikogo (a szczegolnie mnie) nie interesuja
obiektywizm jest nudny
tez tak uwazam, dlatego piszę jak piszę
i wybaczcie, ale dzięki tej "nieobiektywnosci", "hejtowaniu", wrzucaniu brzydkich słow i pisaniu wbrew wszelkim zasadom, WYCARROWAŁEM ten serwis na TOP1 w Polsce, tego mi nie odbierzecie, bo to szczera prawda
a jesli tak sie stało, to znak, ze ludzie potrzebuja, szukaja czegos innego, co nie jest kolejna kopią kolejnej kopii
W postach na mmorpg.org.pl nie warto doszukiwać się bóg wie jakich treści, bo nic wartościowego po prostu nie znajdziemy... polecam podchodzić do postów sceptycznie, bo jak zauważył Yang, wiele jest w nich błędów i drobnych niedociągnięć.Portal z dnia na dzień schodzi coraz bardziej na psy.
nie wartosciowego? zawsze, absolutnie zawsze znajdziesz przynajmniej 3-4 "wartosciowe" zdania: o datach premiery, CBT, linkach, klasach postaci, historii gry, to chyba wystarcza
Troszkę rozumiem całą sytuację. Newsy z założenia powinny być tylko skrótem informacyjnym. Opinotwórcze wypociny występują w formie recenzji, felietonu.
patrz wyżej
guru jest kontrowersyjny, kontrowersje wzbudzają zainteresowanie, a zainteresowanie zwiększa hajs.
kontrowersyjny? sam bym siebie tak nie nazwal, jestem raczej niego "inny" od reszty, a kazdy, kto wystaje poza "normę" jest niestety piętnowany i hejtowany, bo nie robi tego tak, jak jest to umownie napisane
No właśnie nie o to nawet chodzi, chodzi o to, że w newsach są błędy/przeinaczenia i często pisana jest zwyczajnie nieprawda
teraz to juz jedziesz w gruuubej rury, bledy sie zdarzaja, owszem, ale nieprawda? ciekawe
Ok, dajmy guru "wakacje" na np. 2 miesiące. Jestem ciekaw kto wstawiał by tyle niusów na główną każdego dnia. Co byście czytali z większym bądź mniejszym zadowoleniem? Kilka niusów pojedynczych redaktorów, informacje o nowych filmach na kanał. Ciekawe jak by to było.
true, true
przez 5 lat mojej obecnosci przewinelo sie kilkunastu newsmanow, nikt oprocz Ozonka i Violsky'ego nie wytrzymal dluzej niz kilka tygodni
Gdyby nie nasz wspaniały i jedyny guru, za przeproszeniem, gówno by większość z was wiedziała o tym co się dzieje w ememoerpegowym świecie.
dzieki, tez tak uwazam
Ja tam nie siedzę, bo są pustki. Nie dlatego, że jest mało newsów, czy dlatego, że są nierzetelne, ale dlatego, że wszyscy siedzą tutaj.
a dlaczego pomimo "nierzetelnosci" i "nieobiektywizmu" siedza tutaj? odpowiedz wydaje sie jasna
Moim zdaniem forma news'ow powinna zostac zmieniona do tej prawidlowej, da to sporo jakosci portalowi. Ponadto trzeba nadmienic kwestie stylistyczne, bo uzywanie takich slow jak "gowno", itp. to prawdziwy gwalt na jezyku, ale nie tylko. Wprowadzanie wulgaryzmow swiadczy zle o autorze, o jego niekompetencjach jezykowych i o braku szacunku dla czytelnika.
moze i tak, ale byloby nudno, a nuda to nie to, co mnie kreci
wulgaryzmy? gówno? a ja myslalem, ze to swiadczy o mojej swojskosci, normalnosci, kazdy przeciez przeklina
szacunek dla czytelnika? nigdy nikogo publicznie nie obrazilem i nie wyzwalem od kurw i idiotów, czego nie mozna powiedziec o mojej opozycji:)))
Chce tez dodac, ze podziwiam ogrom pracy, jaka guru wklada w rozwoj portalu
dzieki