Jakość newsów

Uwaga, zarzucam klasykiem!Temat został wyczerpany, można zamknąćSwoją drogą, Nort coś tam Star po tych 100 skargach na forum nadal ma tu moda? Ciekawe.Ale nie idzie się z jednym zgodzić, posry guru mają ten swój styl, czysty obiektywizm rzeczywiście jest cholernie nudy, i ja sobie lubię przeczytać jakiś fajną, subiektywną opinię przy danym info. Łamanie NDA czy inne zarzuty to już co innego.@Up - Double post, Northen, zarzucaj banana.

nie zmiesciło sie w jednym poscie, ale okej - moze warnowac

szum o NDA pojawil sie 2 dni temu, chociaz bodajze w lutym prezentowalem Wam inny, rowniez nielegalny gameplay z Gloria Victis, ale wtedy nikt nie mial pretensji, to samo, gdy rzucalem video z ESO, WildStara itp.

No dobrze, ale gdzie był temat o guru ? No przecież nie jest tylko 1 redaktor, a zawsze takie tematy schodzą jestem za, albo przeciw. Tu nie chodzi o jedną osobę, ale tak myślę kilku redaktorów. No, i tak skończymy się kłócić czy 1 osoba pisze dobrze, czy źle.

A mowa jest o całym portalu ;)

mógłbym wrzucać i 15-20 newsów, ale wtedy byłyby to pieprzenia o nowych trailerach, promocjach w Item Shop, małych updateach lub nowosciach, ktore nikogo (a szczegolnie mnie) nie interesuja

W sumie jak jakiś czas temu, jak płacili Ci od news'a to pojawiało się po 15~ dziennie. :D

i wybaczcie, ale dzięki tej "nieobiektywnosci", "hejtowaniu", wrzucaniu brzydkich słow i pisaniu wbrew wszelkim zasadom, WYCARROWAŁEM ten serwis na TOP1 w Polsce, tego mi nie odbierzecie, bo to szczera prawda

A zdajesz sobie sprawę, że to jest popularność wypracowana w takim sam sposób jak w super express'ie, pudelku, czy jak przez bonusa bgc? ;]

0o, tego nie slyszalem, ale okej, wierzę Ci

To chyba ja znam społeczności z dziwnych stron/gier, bo zarzut, że newsy brzmią jakby były kierowane do gimnazjalistów jest dość powszechny.

W sumie jak jakiś czas temu, jak płacili Ci od news'a to pojawiało się po 15~ dziennie. A zdajesz sobie sprawę, że to jest popularność wypracowana w takim sam sposób jak w super express'ie, pudelku, czy jak przez bonusa bgc? ;]To chyba ja znam społeczności z dziwnych stron/gier, bo zarzut, że newsy brzmią jakby były kierowane do gimnazjalistów jest dość powszechny.

nigdy nie placili mi od newsa, ale tego nie mozesz wiedziec, bo nie ma Cie w zespole

nigdy tez nie pisalem 15 newsow na dzien, dowody masz na 1304 stronach newsów

i co? i znowu kłamiesz, a mówisz, ze to ja przedstawiam nieprawdziwe informacje w newsach

Z tym gimbusiarstwem to akurat prawda co Yang pisze, zresztą, wystarczy wejść w pierwszego, lepszego njusa i obczaić komentarze. Powinny permiki dla 90% komentujących tam polecieć.

Tak wszyscy kłamią, jedynie guru jest jedynym który piszę prawdę, jedyną prawdziwą prawdę.

Śmierdzi tu illuminati i spiskiem!

Nie wiedzieliście dlaczego tyle trolli jest na portalu?

Guru ma z nimi układ, on pisze newsa w swoim stylu a trolle robią swoją cześć pracy, i tak o to portal stał się number one!

Normalne osoby się banuje albo kasuje komentarze,bo psują cały Genialny plan.

1 miesiąc wakacji przydałby ci się guru, akurat jest czerwiec więc dobrze się składa.

A moze chmarus na forum na portalu admin i newsman guru to jedna i ta sama osoba? A to wszystko to spisek?

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Sildu ... czekałem kto w końcu palnie tą klasyczną głupotę. Padło na Ciebie ;)

warn_ico.png
Spam ~ NS

Ja tutaj czegoś nie rozumiem ;_;

Osobiście wchodzę tutaj od bardzo dawna i od bardzo dawna zawsze się znajdzie protagonista, zbawca świata, wszystkich gimbusów, bóg internetów i wgl wybawca, który pokona złego guru, ktoś komu styl guru nie przypadnie do gustu. Okej, rozumiem. Ale jaki jest sens próbowania "obalenia" guru z tego stanowiska. Sam portal posiada swój specyficzny klimat, newsy są napisane dość sensownie(tutaj mocne imo, dowiaduje się tego co trzeba a opinie guru traktuje jako opinie człowieka, który siedzi w tym pewnie dekade albo lepiej).

Nie rozumiem, płacicie za to by wejść na portal/forum subskrypcje, abonament cokolwiek nie wiem... premium, żeby domagać się zmian redaktora/ów/wszystkich inny i to niemal ciągle hejcić i skandować "je**ć guru, spalić go na stosie wolololol, wujowe newsy, wgl je**ć ten portal, spada na psy wololol"?? No nie wydaje mi się ;_:

To w takim razie pytanie: o co do *bluuuuzgi* chodzi?

Portali jest cała masa, nikt wam nie broni iść na inny

A mi się osobiście dobrze czyta newsy. Bo są - informacje w nich podane są, w sumie dzięki temu pare osób załapało się na BF3(bo np nie mieli orgina) - Ja załapałem się swego czasu na Left4Dead'a, ostatnio padł też Sniper Elite v2.
Osobiście mógłbym nie wiedzieć jak i wiele osób - nie każdy na co dzień korzysta ze steama/origina a wchodzi zerknąć na portal.

I owszem niekiedy stylistyka, forma wypowiedzi guru jest mało profesjonalna ale jakoś mi to nie przeszkadza osobiście. Lubie popatrzeć jak ktoś sądzi, że gra X jest do d*py i o tym napisze. Przynajmniej wiem, że nie hype'uje za kasiore tylko robi to bo naprawdę uważa grę za dobrą. Najlepiej czytało mi się Ozonka - gość ma talent ale jest leniem (hehe :P).

Najbardziej wkurzającą rzeczą i najmniej profesjonalną jest brak czyszczenia błaznów w komentarzach, znajdzie się jeden pół-mózg który zacznie cisnąć i zaraz kolejny mu wtóruje - gówno burza gotowa. Epitety pod adresem guru czy innych ludzi zostają i aż momentami człowiekowi nie chce się pisać nic konstruktywnego w komentarzu bo i tak zginie to w mule umysłowym wyżej wymienionych pajaców. Szkoda, że sam portal(nie ktoś konkrety, portal i ludzie go tworzący dokładniej) nie ma na tyle godności by pozbywać się/ nagradzać warnami tych wszystkich trolli i dzieciaki czujące władze przy klawiaturze.

Gdyby karali tych wszystkich "brzydko piszących brzydali brzydkich" to portal na pewno by na tym zyskał - ilość odwiedzin na pewno by się nie zmieniła - bo jak już ktoś wspomniał jest to numer jeden w Polsce i według mnie właśnie dlatego przydałoby mu się MUSIEĆ banować/czyścić/gwałcić bezmózgich użytkowników potocznie zwanych trollami.

Pozdrawiam!

Sildu ... czekałem kto w końcu palnie tą klasyczną głupotę. Padło na Ciebie

Ktos musial! A jak nie ja, to kto?

warn_ico.png
Warn za spam. - Might
Ktos musial! A jak nie ja, to kto?

Tak, to cholernie wielka głupota, przecież Chmarus to nie guru...

Wiadomo, że guru to Salek.

warn_ico.png
Offtop? ~ NS

Dawaj jeszcze jednego, "najlepszy" modzie na świecie <3

Jak zwykle fala żalu piszą źle nie pisali by źle plujecie się o zakazane gameplaye ale z tego co pamiętam od zawsze je tutaj wstawiano i nikt nie miał żalu. Może to ta temperatura działa na was że zaczynacie zniżać się do poziomu Gimbaza Team? Zastanówcie się dwa razy niż zaczniecie wypisywać pierdoły o newsach mi tam się je dobrze czyta i cieszę się że mam je przedstawione czarno nabiały i systematycznie są dodawane. Proponuję odejść od kompa wypic zimne piwko zapalić papieroska spotkać się z dziewczyna lub znajomymi bo ciągłe siedzenie przy kompie wiąże się z tym że zaczyna się robić to nudne i wypisuje i tworzy takie bzdurne tematy. Pozderko :)

nigdy nie placili mi od newsa, ale tego nie mozesz wiedziec, bo nie ma Cie w zespolenigdy tez nie pisalem 15 newsow na dzien, dowody masz na 1304 stronach newsówi co? i znowu kłamiesz, a mówisz, ze to ja przedstawiam nieprawdziwe informacje w newsach

Wiesz guru. To, że on tutaj napisał akurat przekrzywioną informację nie zmini tego, że ty też czasem coś walniesz źle.

Ja kiedyś często zwracałem uwagę guru na to co pisze na portalu. Jest Faktowo, ale i tak kiedyś było gorzej. Może coś się zmieni jeszcze.

Czytam ten portal od roku jak nie od dwóch, na forum jestem od lutego, Guru piszę kotrowersyjnie i to chyba właśnie przyciąga publike i tak tym co piszemy nic nie ździałamy i nic się nie zmieni. Guru robi co chce i będzie to robił dalej, a Wy biedni szarzy użytkownicy tego forum nic nie zmienicie. Taka jest znów powtórze, szara rzeczywistość, obudzcie się, w jakim kraju żyjecie? Tu wszystko robi się dla hajsu tak bd zawsze.

nigdy nie placili mi od newsa

cool-story-bro-500x499.jpg

ale tego nie mozesz wiedziec, bo nie ma Cie w zespole

Niestety wiem trochę więcej, niż Ci się wydaje. :]

Tak, to cholernie wielka głupota, przecież Chmarus to nie guru...Wiadomo, że guru to Salek.

Oficjalnie wnoszę o zaprzestanie szykanowania dobrego imienia Salka! :P

Prawda jest taka że Guru robi wręcz zajebistą robotę, gdybym sam miał wyszukiwać takie newsy to chyba bym nie dał rady. Guru ma dobre wtyki, źródła i jestem mu wdzięczny że mogę tyle się dowiedzieć wchodząc tylko na JEDEN portal.

A to że piszę niektóre rzeczy, które TAK BARDZO ranią niektórych użytkowników jest po prostu dla mnie zabawne. Jedyna rzecz, do której mogę się przyczepić to ankiety, które często są banalne. Moim zdaniem są zbędne.

Dobra robota, powodzenia dalej.

Nie rozumiemy spiny która jest kierowana do guru. Znajduje informacje (czasem ktoś mu podrzuci), daje info o nowych grach, o open betach itp. i to w szybkim czasie, nie jak na lowcygier.pl, gdzie informacja o czymś darmowym jest po 10 godzinach i 3/4 kluczy już nie ma. Co z tego, że pisze kontrowersyjnie i czasem coś zhejtuje? To jest jego tok myślenia i wam go w żaden sposób nie narzuca, przecież chyba większość z was ma swoją opinię i dajmy na to pod tekstem, który zawiera hejt o grze jest filmik, który sobie można grę zobaczyć i ocenić ją SAMEMU. Wytykacie błędy, co chwilę są jakieś propozycje na zmianę guru a sami nie potrafilibyście pewnie zrobić 2% tego czego on zrobił i osiągnął.

@PS. Nie jestem fanboyem.

Jak widać administracja się nie wypowiada, więc mają na sprawę wywalone... zawsze jest jakaś droga do kompromisu, ale jak widać, drama = wyświetlenia = kasa, więc po co ruszać cokolwiek? Kogo to obchodzi, czy newsy są profesjonalne, czy nie, ważne, że są zielone...

@EDIT; Może łatwiej byłoby zrobić tak, żeby guru pisał newsy w sposób prawidłowy, taki, jaki oczekujemy, czyli P R O F E S J O N A L N Y, a swoje zdanie umieszczał w komentarzach? - zawsze to jakiś pierwszy krok do kompromisu...

@EDIT2; @Ksarou - "sposób prawidłowy, taki, jaki oczekujemy" - my, którzy nie zgadzamy się z formą i treścią jaką prezentuje nam guru, "swoje zdanie umieszczał w komentarzach?" - dla osób, które lubią, czytać co guru ma do powiedzenia od siebie.

Kompromis - osiągnięcie porozumienia pomiędzy stronami dążącymi do rozbieżnych celów.

_

Co do rzetelności newsów to już zależy od osoby piszącej, tutaj chyba kompromisu żadnego znaleźć nie można :|

O co Ci chodzi, guru napisał ostatnio 2 godziny temu, wcześniej pisali też inni. Nie każdy ma może tyle wolnego czasu co Ty, że klika co 5 sekund odśwież.

oczekujemy

Oczekujesz*, nie wypowiadaj się za wszystkich bo jak widać, w temacie jest różnorodność zdań.