Na klasycznej chyba Guns N' Roses - Patience lub Van Halen - Spanish Fly ,ale to nieco trudniejsze
Kącik Metala
Sluchajcie mam prosbe - ma ktos jakies fajne solowki na gitare klasyczna, np. soad'u czy metallicy? poprosilem starszych o gitare elektryczna pod drzewca, ale nie wiem czy dostane ;/
Prosze, nakurwiaj. W szczególności, od 3.21 Może po 10 latach treningu ci sie uda to zagrac
hohohoho, po 10 latach, a gram dopiero 3
Nie no, ale przyznać trzeba, że kolesie (w szczególności azjata) nieźle dają Ma ktoś jeszcze jakieś zespoły, gdzie solóweczki są równie epickie?
To jest to!
@Warcraft: w Through the fire and flames gitara zostala poprawnie zgwalcona
@crracked: jak dla mnie, ten gosciu to legenda.
Prosze, nakurwiaj. W szczególności, od 3.21 Może po 10 latach treningu ci sie uda to zagrac
Mój kolega próbował to zagrać w takiej grze co się naciska odpowiednie klawisze wyskakujące na ekranie, nie pamiętam nazwy (coś a'la Guitar Hero, ale bardziej nastawiona na sieć i na klawiaturze ;]), będąc jednym z najlepszych graczy Europy skończył po ~30 sek (zaliczył max. dopuszczalną liczbę błędów)...
A jeżeli chodzi o najlepsze solo to cenię sobie bezkonkurencyjną prostotę...
http://www.youtube.com/watch?v=8ls7P_shqBc
@Mesajah: moze chodzi ci o Frets on Fire?
co do solowek - niezle niezle, ale juz je znam. mi chodzi o proste, aczkolwiek mile dla ucha solowki :]
Nothing else matter, tyle w tym temacie, bardzo fajna i przyjemna do gry
Możesz spróbować jeszcze Enter Sandman - Metallica.
Solóweczki metallici, jak kolega up napisał. Miłe dla ucha, i bardzo łatwe do zagrania.
bardzo łatwe do zagrania.
Metallica - One
Długo się zastanawiałem czy tu w ogóle coś podać jednak zaryzykuję i o to moje cztery propozycje na dzisiaj, które nic a nic nie są podobne do propozycji wcześniej podanych ale jednak porywają i być może kogoś natchną
Accept - Teutonic Terror
Turisas - The March of the Varangian Guard
Scissorfight - Candy Clark
Percival Schuttenbach - Pasla http://www.youtube.com/watch?v=iJ5PZbFYyN0
Chcecie wymienić się doświadczeniem z muzyki i podyskutować? Piszcie na gg
Ostatnio chciałem posłuchać czegoś mocniejszego i znalazłem to:
http://www.youtube.com/watch?v=6a84ylEI4pk
Co myślicie?
A ja sobie też tak próbowałem znaleźć jakiś fajny zespolik, i znalazłem to
Nawet niezły zespolik, chociaż do takiego prawdziwego Heavy Metalu troszke mu daleko. Oblukajcie też inne nuty ;p
Posłuchajcie sobie kapeli Chrome Division a szczególnie obejżyjcie pare teledysków i powiedzcie czy wokalista wam kogoś nie przypomina?(taki event:D).No i oczywiscie spójrzcie na płeć piękną
Warcraft947, jeżeli In Flames, to posłuchaj pierwszych płyt, moim zdaniem są po prostu lepsze.
Najbardziej plugawa piosenka jaką znam.
A co sądzicie o "HAIL THE VILLIAN"? Mało znana ekipa, ale nieźle gra :]
Warcraft947, jeżeli In Flames, to posłuchaj pierwszych płyt, moim zdaniem są po prostu lepsze.Najbardziej plugawa piosenka jaką znam.
KAT'a się czepiasz?
I coś nowego
Aż se posłucham
Hail The Villain - nawet nieźli, ale nie mój klimat
Ostatnio w moim mieście Kat miał koncert w klubie, wejściówka chyba 40 zł.