To wstaw coś co się Tobie podoba
Kącik Metala
Ostatnio znalazłem ten zespół i mi się spodobał.
Nie wiem czy to wstawiałem ale dla mnie jest git majonez
Widze,ze malutko fanow folku ^^
A tu cos czilałtowskiego.
Marylin Manson, London after midnight, Billy Talent, Rise Against, Animations i Votum, a także Believe (trzeba dużo poszukać bo to Polski zespół ;P)
Maybe DevilDriver, Disturbed, Apocalyptica, Kreator, Slayer lub Exodus (to ostatnie może być dla ciebie za lekkie XD)
Widze,ze malutko fanow folku ^^
Tego zespołu nie znałem. Naprawde dobre
ja Ci moge polecic cos z metalcoru / post-hardcoru, moze ci sie nie spodoba bo to muzyka bardziej dla emo / emocore
- Bring Me The Horizon
- Asking Alexandria
- Greeley Estates
- Bullet For Pretty Boy
Slayer,Canibal Corpse,Samel - przeklęta trójca
Panowie może to nie dokładnie metal ale ta piosenka jest po prostu epicka:
A może ktoś słucha Power Metalu? Chętnie poznam nowe zespoły. Tylko nie wystrzelcie mi tu z Dragon Force... A jakby ktoś chciał się zagłębić w ten gatunek to polecam Dream Evil i Dark Moor.
Znacie Heavenly? Świetny power metalowy zespół. -
Panu powyżej polecam posłuchać też zespołu Sonata Arctica. -
@Siquel: To nie ma nic wspólnego z metalem. Ale faktycznie, epicka
Andateika, polecam ci Hammerfall, Sonata Arctica i Sabaton.
Moje ulubione zespoły Power Metalowe.
A od siebie, tak dla klimatu:
Zobacz sobie Hammerfall'a kiedyś ich sluchałem teraz jeszcze niekiedy posłucham sobie:).
Kolega wyżej mnie wyprzedził z hammerfalem:d o 2min:/
Dzięki za propozycje ale te zespoły są raczej większości znane. Chodziło mi bardziej o jakieś niedoceniane albo słabo "nagłośnione" zespoły.
Piolczu mówiłem, że może to nie jest metal XD ale jednak przyznałeś, że to jest dobre. O to mi właśnie chodziło ^^ (mój kolega o tej piosence "to jest jak sex, nie da się tego tylko raz posłuchać" XD) Dobra sory za offtop
Andateika, to nie jest Power Metal, ale kocham ten zespół:
Sabaton'a pewnie znasz, nie?
@Up: Epicki utwór;)
Znam Norther. Podziwiam gościa za to ,że wydaje takie dźwięki bez krzywienia mordy . Jeżeli chodzi o Sabaton to również są mi znani ale nie podoba mi się ich patriotyczne podejście jak i teksty piosenek.