Cześć jak wiecie mam swój kanał i mam takie pytanie jako że jestem nowym "Zagrajmerem" (którym jeszcze nie jestem xD) może moglibyście wejsć na mój kanał i ocenić mnie
link już podaje http://www.youtube.com/user/LighttStar
Cześć jak wiecie mam swój kanał i mam takie pytanie jako że jestem nowym "Zagrajmerem" (którym jeszcze nie jestem xD) może moglibyście wejsć na mój kanał i ocenić mnie
link już podaje http://www.youtube.com/user/LighttStar
Myślę, że jeżeli będziesz dalej nagrywał to naprawdę filmiki mogą być bardzo fajne
Dzięki Aeth ale z tobą nawet nie mam co marzyć żeby rywalizować
Hmmmm co prawda jestem nowy w tej branży (tzn. widz ) ale powiem, że twój filmik z Battle of Immortals całkiem nieźle wyszedł. W każdym razie lepiej niż tamte pozostałe, no życzę powodzenia przy dalszych filmikach i jeśli możesz to mów w tym temacie (lub w innym xD) o twoich nowych filmikach bo z chęcią pooglądam.
PS. co do rywalizacji z Aeth'em powiem krótko, on jest bardziej hm... doświadczony, współpracuje z tą stroną a ty masz oddzielny kanał, którego tak naprawdę nikt nie zna więc życze powodzenia.
Filmiki są całkiem fajne . Miło się ogląda. Taka rada, zmień tytuł. Nie "Gramy po raz pierwszy", bo wpisując to w wyszukiwarce YouTube, znajdzie nasze poprzednie [Ja i Aeth] filmiki
. Pozdrawiam, nagrywaj dalej, ba. Czekam na więcej ;d
Dzięki xGoodChild z rady właśnie korzystam, próbuje wymyślić jakiś chwytliwy tytuł xD
Dobra za pewną radą od kumpla (nie podam nazwy bo taka osoba może sobie tego nie życzyć xD) zmieniłem nazwę filmów na "Game Own3D" co prawda i tak mnie nie pokazuje, no ale przynajmniej się wyróżniam xD
mały edit. jednak mnie pokazuje jako pierwszego xD
hmmm takie pytanie z czego będzie kolejny filmik?
Kurdziu mundziu, wg mnie bardzo fajne filmiki Co najlepsze: gadasz to na luzie
Pozdro
Siquel nie wiem z czego będzie kolejny, niestety nie mam pomysłu ale podajcie jakiś to nagram
Maybe Aika?
Aika powiadasz, hmmmm może ale jak na razie mam za zadanie od kogoś zrecenzować League of Legend
Myślisz, że ci się powiedzie recenzowanie RTS? MMORPG ma dość dużo rzeczy do opisania, zaś taki LoL rzeczy chyba zbyt dużo niema więc 4 minuty filmu i koniec...
Drogi Siquelu twoje niedowierzanie w to, że mi się uda tylko wzmocni moje staranie w tym filmiku żeby ci szczęka opadła ;]. Więc serdecznie zapraszam, recenzję zrobię kiedy będę miał czas (tzn. jutro lub pojutrze jeszcze się zobaczy)
Jestem fanem i czekam na więcej
BIS !
Chciałbym recenzje Bloodline Champions (Pro PVP gierca).
Spróbuje jak na razie na zamówienie mam LoL'a potem Aike a potem spróbuje to twoje
PS. dziękuje wszystkim za oglądanie mojego kanału
To kiedy wstawisz League of Legends?
Wstawię kiedy będę miał czas, jednak moje życie to nie tylko filmiki...
Nowy film na kanale jest już dostępny, trochę plany się zmieniły co do filmiku ale w każdym razie jest
No cóż musze przyznać, że filmik nawet ciekawy i rób tak dalej a daleko zajdziesz.... kiedyś (za 2 czy 3 lata) może uda ci się wbić do MMORPG.ORG.PL