Kanał YT

No cóż musze przyznać, że filmik nawet ciekawy i rób tak dalej a daleko zajdziesz.... kiedyś (za 2 czy 3 lata) może uda ci się wbić do MMORPG.ORG.PL

Synuś, ogarnij się.

Ledwo przyszedłeś, a już próbujesz pokazać jakim to ty jesteś PR0. Ogarnij się synek. Jka tak dalej będzie, to ty daleko nie zajedziesz, dostaniesz bana i koniec imprezy.

Tyle ode mnie.

Ehh siquel do MMORPG.ORG.PL nie da się wbić, to nie obora. Poza tym jakbyś nie zauważył mają dużo lepszego w filmikach Aeth'a więc ja na razie nie jestem im potrzebny.

Stary to ja cię tu komplementuje a ty tak mi się odwdzięczasz?!

Utarczki słowne kierujcie na pw. Nie będę następnym razem powtarzał, po prostu wlepię ostrzeżenia.

R3m4ke jak najbardziej z mojej strony mogę przestać gdyż ten temat jest po to aby informować was o moich nowych filmikach, więc nie chciałbym jego zamknięcia gdyż musiał bym zaspamować nowym heh ^^

A ja bym był ZA, aby LightStar wstąpił do mmorpg.org.pl - on się tutaj nadaje, nie to co ja... -,-. Więc, Video-Makera mu dać :)

Napisałem to na PW< napiszę i tu, świetny filmik z MicroVolts, spora dawka humoru, jednak krótko, krótko ! :)

xGood dzięki ale jednak zeby zostać Video-Maker'em trzeba czegoś więcej niż nakręcenia kilku kiepskich filmików, poza tym z tego co wiem mają już kilku Video-Maker'ów (nie wiem jak to odmienić sorry xD) poza tym mało znany jestem więc bym się im nie przydał ^^. Zresztą Aeth by wszystkie recenzje robił przede mną więc moje recenzje by się nie liczyły już zbytnio ^^

xGood dzięki ale jednak zeby zostać Video-Maker'em trzeba czegoś więcej niż nakręcenia kilku kiepskich filmików, poza tym z tego co wiem mają już kilku Video-Maker'ów (nie wiem jak to odmienić sorry xD) poza tym mało znany jestem więc bym się im nie przydał ^^

Nie trzeba być znanym ? Czy ktoś stąd wogóle wie,że nagrywam dla mmorpg.org.pl gameplay ? Nikt, po za tym to moje 33widzów nic nie robi ^^. Spokojnie, dasz radę ^^ :)

Battle of the Immortals nie wydał Gpotato tylko Perfect World Entertiment! ;)

A co do filmików to całkiem fajne są ;)

Dam ci suba ;) Nie zawiedź mnie !

ahelos wiem popełniłem błąd w filmiku, ale przynajmniej w opisie go poprawiłem :D

Dzięki za suba i spróbuje cię nie zawieść.

xGood ja widziałem twoje dwa filmiki. Są jako pierwsze jak wejdziesz na kanał ;] No zobacz przecież wszystko co zrobiłem na moim kanale zrobił już Aeth. Więc nie jestem potrzebny temu serwisowi :D

Wow!...Fajny kanał YouTube, myślę że dobrze będzie ci się sprawować w gronie użytkowników.

Ja już wszystkie twoje recenzje obejrzałem i stwierdzam że niezły jesteś, mógłbyś troszkę poćwiczyć przed opublikowaniem na kanał YouTube scenariusz.

Tło twojego kanału jest także fascynujące. Moja ocena kanału: 5+/6, więc naprawdę nakręcaj dalej recenzje, bo już czekam z niecierpliwością na następne.

Z napaleniem obejrzałem całe recenzje: Battle of Immortals i MicroVolts, a sugeruję że wyszło ci to na naprawdę dobrą oceną końcową.

Dzięki :D spróbuje jak najszybciej coś nakręcić (jak najszybciej nie znaczy jak najgorzej :D)

Nakręć Z Mythos, przecież oddałem Ci konto, a beta się wkrótce kończy ^^

Wiem wiem, nakręcę w tym tygodniu :D

PS. xGood co do tego żebym się nadawał na Video-Maker'a, to przecież żeby zostać V-M to trzeba czegoś więcej niż nakręcenie paru filmików ;)

przecież żeby zostać V-M to trzeba czegoś więcej niż nakręcenie paru filmików

No na przykład talentu ;). Miałeś szczęście, że akurat weszłem bo inaczej nie walnął bym ci mojej ciętej riposty ;]

Ogarnij na kartce wstęp i zakończenie. Z resztą jest git, dodatkowo głos nie piszczy i relaksik.

Dobra spoko nie będę robił se już jajc z twoich filmików. Ogólnie jest dobrze i życzę ci (jeśli tego chcesz) zebyś wszedł do teamu MMORPG.ORG.PL :D KTO JEST ZA?

Tłumaczyłem to już NIE NADAJE SIĘ NA VIDEO-MAKER'A

Pomyśl nie chciałbyś zostać Video-Maker'em???

Ehhh wchodzę tutaj co parę godzin i zawsze widze twoje posty Siquel, tłumaczyłem nienadaje się na to. Proszę bardzo dla was mogę kręcić filmiki ale nie dla strony nie nadaje się na to.