Kanał YT

Mów tak sobie ale mam do ciebie prośbę niech ktoś lepszy (np z Teamu MMO) cię oceni ;]

Mi filmiki osobiście bardzo się podobają. On zaczynał tak jak każdy inny. Tak samo jak ja i LexLax, gdy byliśmy jeszcze w jednym teamie opisuje narazie daną grę. Kiedy przeszedłem do teamu Mmorpg.org.pl przerzuciłem się na recenzję. Lepiej mi idzie w nagrywaniu takich filmików więc.. wszystko zależy od jego woli co chce kręcić.

@Saruto: Popracuj jeszcze troszkę i będziesz naprawdę bardzo świetnym Makerem filmowym :D

Mi filmiki osobiście bardzo się podobają. On zaczynał tak jak każdy inny. Tak samo jak ja i LexLax, gdy byliśmy jeszcze w jednym teamie opisuje narazie daną grę. Kiedy przeszedłem do teamu Mmorpg.org.pl przerzuciłem się na recenzję. Lepiej mi idzie w nagrywaniu takich filmików więc.. wszystko zależy od jego woli co chce kręcić. @Saruto: Popracuj jeszcze troszkę i będziesz naprawdę bardzo świetnym Makerem filmowym

Dokładnie ! Zresztą porównaj moje stare recenzje, kiedy to byliśmy w team z Aeth,a teraźniejsze gdzie nagrywam sam :).

Przyda się nam 3Video-Maker.. :)

Aeth - recenzje

Ja - Gameplay

LightStar - recenzje :)

Ja już cię uznałem,że jesteś w team :D

Filmik bardzo fajny, tylko dlaczego powiedziałeś "bal" of immortals? Gra nazywa się "batel" of THE (!!!) immortals.

Masz dobry głos do komentowania. Zdarza się jednak sporo "literówek" np. "gra to jest" lub "zbroja nasz poziom". Widać, że grę recenzujesz na typowym spontanie, co - przynajmniej w tym wypadku - jest minusem. Ułóż sobie plan i nagrywaj pod niego, bo inaczej przeskakujesz z kwiatka na kwiatek. Zajmij się jednym elementem, a dopiero później weź kolejny.

Zdaje sobie z tego sprawę, że popełniam tego typu błędy i co prawda próbuje do nich nie dopuszczać ale się jednak zawsze coś się tam trafi tego typu.

Filmik bardzo fajny, tylko dlaczego powiedziałeś "bal" of immortals? Gra nazywa się "batel" of THE (!!!) immortals. Masz dobry głos do komentowania. Zdarza się jednak sporo "literówek" np. "gra to jest" lub "zbroja nasz poziom". Widać, że grę recenzujesz na typowym spontanie, co - przynajmniej w tym wypadku - jest minusem. Ułóż sobie plan i nagrywaj pod niego, bo inaczej przeskakujesz z kwiatka na kwiatek. Zajmij się jednym elementem, a dopiero później weź kolejny.

Guru, ale Aeth też nie jest doskonały. Obejrzyj filmik z Tery, gdy gadał o kwiatkach, w połowie uciął, zabił potwora i zaczał gadać o walce, i animacjach postaci, następnie wrócił w połowie do tych kwiatków, też mało zrozumiałem z tego.

Haha nikt nie jest doskonały no ale Aeth jest lepszy :D

Nie mówię, że lepszy, ale z recki na reckę jest znacznie lepszy. A Tobie niewiele brakuje:)

Dzięki Guru będę próbował poprawiać moje filmiki aż dojdę do perfekcji :D Później się już pewnie zestarzeje i tak się skończy moja kariera ^^

Heh chciałem odpisać tobie Guru co do Saruto ale nie zdążyłem no cóż. No nie wiem twoje filmiki się ciekawie i przyjemnie ogląda i według mnie naprawdę powinniście pomyśleć czy nie wziąć Saruto (Saruto, Saruta jak to się odmienia? XD) do zespołu

napewno lepsze od Aetha ale zagmatwane 2,5/5

to sa first looki :>

xplode nie przesadzaj moje filmiki od filmików Aeth'a na pewno nie są lepsze

no tym razem Saruto ma rację jednak Aeth jest lepszy od niego

Witam i sory za taki długi czas bez filmików jednak miałem ważne sprawy i nie miałem po prostu czasu. Miałem dziś nagrać z Mythos'a, ale coś mi się z kompem porobiło i prosi o aktualizacje, kiedy instaluje dana aktualizacje to pisze mi, że niema aktualizacji dla twojego systemu. No ale to jest nie ważne, jako, że nie wiem co byście chcieli zobaczyć może ktos ma jakąś propozycje z czego mógłbym nagrać?

SARUTO!!! Ty żyjesz, a już myślałem, że pożarł cię Aeth i xGoodChild bo robisz im konkurencję ^^. A tak co do filmików to moje propozycje są takie:

-Dragon Nest

-Grand Chase

-SUN

-Runes of Magick

-Maple Story (taką przyjemną recenzje mógłbyś dać, odstąpili byśmy od tych brutalnych gier na twoim kanale ^^)

-Martial Empires

Takie są moje propozycje...widzę, że nikt się nie skusił na inne ;p

Aeth (Ja tylko głośno myśle :P ) Nie wiem czy wam ale mi by się podobało gdyby Saturo dołączył do kanału : TheMmorpgLive ale to tylko moje myśli :) kto jest ze mną pisać :P

SARUTO!!! Ty żyjesz, a już myślałem, że pożarł cię Aeth i xGoodChild bo robisz im konkurencję ^^. A tak co do filmików to moje propozycje są takie:-Dragon Nest-Grand Chase-SUN-Runes of Magick-Maple Story (taką przyjemną recenzje mógłbyś dać, odstąpili byśmy od tych brutalnych gier na twoim kanale ^^)-Martial EmpiresTakie są moje propozycje...widzę, że nikt się nie skusił na inne ;p

Tak, kilka dni temu go jeszcze trawiłem, ale potem wstał z popiołu jak feniks. A co do topicu to też chętnie bym zobaczył Saruto pod szyldem Mmorpg, ale to też wymaga jakichś rozmów.

Chciałem odpisac matisowi ale nie zdążyłem więc najpierw odpisze tobie Aeth. Skoro go trawiłeś a on wstał jak z popiołu to musiało rozerwać żołądek lub... nie ważne. Hmmm Saruto pod banderą statku zwanego MMORPG, a jakich rozmów to wymaga może mu pomożemy :D?.

Matis twój pomysł jest genialny :D

Drodzy oglądacze i oglądaczki, przyjaciele, osoby, które pomagały mi w rozwinięciu się mojego kanału (XD ale oficjalnie XD). No dobra a teraz normalnie, dzięki, że mówicie o tym bym wstąpił do "statku zwanego MMORPG" ale Aeth ma racje to wymaga "rozmów". Dzięki wszystkim, którzy oglądają moje filmy, mam nadzieję, że moje filmiki będą coraz lepsze żeby wam się przyjemniej oglądało :D

Wzruszyłem się ^^. No to pracuj a może kiedyś dostąpisz tego zaszczytu by zasiąść w radzie bogów (tzn. Aeth i xGoodChild)