Hmm torchlight ja bym chętnie obejrzał cały Let's Play ale inni możliwe, że mają inne zdania ^^
Kanał YT
Nowy filmik dostępny na kanale ^^
Filmik świetny a jako, że nie mam konta na YT to na pytania odpowiem ci tutaj:
1) Tak kręć wszystko
2) Mag żywiołów ^^
Emm coś się zlagowało na forum i są dwa posty wybaczcie
Kolejna część Torchlight jest dostępna na kanale ^^
Filmik jest świetny a imię dla impa to będzie hm... Imperius
Kiedy nowy film?
Siquel jakbyś dał mi napisać to byś wiedział ^^. 2 nowe filmy na kanale, jeden w Let's Play Torchlight (3 odcinek ^^) a drugi w playliscie Game Own3D ^^
@Dzz lub ktoś inny, gdybyście mogli połączyć te dwa posty moje to był bym wdzięczny, chciałem zrobić edytuj a zrobiłem dodaj odpowiedź i się nie zorientowałem wybaczcie...
Kolejny filmik dostępny na kanale ^^
Daj bezpośredni link.
Więc tak o to moja prośba lub pytanie ^^ Chciałbym zacząć kolejną serię Let's Play (oczywiście recenzje MMO i Let's Play Torchlight dalej bym robił) lecz zamierzam ją zrobić z jakiejś "starszej" strzelanki. Wybrałem trzy gry z których mógłbym zrobić tylko, czy wy chcielibyście którąś z nich oglądać?
-Pierwszą część Halo
-Quake 4, dość dobra gra ^^
-Doom 3
No cóż piszcie czy chcielibyście którąś z nich obejrzeć i byście oglądali ^^
@edit wybaczcie ale to mój akurat młodszy brat pisał o co go poprosiłem żeby edytował mój poprzedni (ja musiałem iść do sklepu więc jego o to poprosiłem XD) Crracked, Dzz lub inny z moderatorów którego nicku nie pamiętam moglibyście znowu połączyć posty, bardzo przepraszam za to i nigdy więcej nie dopuszczę brata do komputera XD
Hmm osobiście chciałbym zobaczyć Halo ale boje się, że oprócz mnie nikt tego nie będzie oglądał dlatego wybieram...DOOM 3!
Taak.. Ta nasza rozmowa:
Aeth: No, mój filmik miał 15:30 i nie wszedł na kanał.
Saruto: A mi wszystko wchodzi.
Po moim śmiechu załapał o co chodzi XD
Osobiście wybieram również Doom 3
I ty brutusie przeciwko mnie? Na poważnie teraz, spoko jak na razie mam najwięcej propozycji na Doom 3 (z innego forum jeszcze) więc jak na razie chyba wszystko idzie za tym, żebym wybrał właśnie jego ^^
Saruto widziałem, że jesteś więc podaj wyniki XD
Człowieku czy ty siedzisz 24/7 przy tym forum XD A tak ogółem to jest tak:
Halo - 2 głosy...xD
Quake 4 - 9 głosów
Doom 3 - papapara 9 głosów
Dlatego musicie wybrać co byście chcieli oglądać ^^
DOOM 3 FOR EVER XD
Widzę że losy państwa są w moich rękach.Przynajmniej na ten moment ... QUAKE 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć jak wiecie mam swój kanał i mam takie pytanie jako że jestem nowym "Zagrajmerem" (którym jeszcze nie jestem xD) może moglibyście wejsć na mój kanał i ocenić mnie
link już podaje http://www.youtube.com/user/LighttStar