Kanał YT

Witam, udało mi się nakręcić nowy filmik ^^ (nie kręciłem tyle bo miałem zepsuty mikrofon XD) prosiłbym żebyście obejrzeli do końca i powiedzieli mi co sądzicie o tym co zrobiłem (jak filmik się zkonwertuje to napisze ^^)

xDD to niesprawiedliwe ja chcem teraz obejrzeć XD

Ok filmik dodany już możecie oglądać ^^

za***isty filmik stary, kręc dalej Fable :D

Miło mi, że wam się podoba, jak na razie dostałem 7 odpowiedzi o tym bym dalej kręcił Fable ^^

Witam ostatnio nagrywałem Fable i dostałem pozytywne komentarze na temat nagrywań moich filmów Let's Play. Chciałbym was się zapytać (bo bym zrobił a nikt by nie oglądał) na temat Let's Play Torchlight (po polsku). Po prostu pytam się was czy warto i czy ktoś by to oglądał.

@UP mój komentarz powyżej do usunięcia ^^

Hmmm przy hack 'n' slash'u raczej nie da się nudzić tam idzie akcja pełną gębą więc ja popieram ^^

Obejrzałem kilka filmików wiec tak 1.Masz bardzo dobry i miły głos 2.Miło się ogląda nie jesteś sztywny B) 3. Popieram zrób torchlight'a bede na 100% oglądał :D

Ok w takim razie zacznę się za niego zabierać od poniedziałku ^^

Saruto widziałem cię dziś na forum więc się nie wymiguj i mów kiedy kolejny filmik ;]

Filmik nagrałem wczoraj lecz miałem drobny problem z netem dlatego wgrywam go dziś, ale nie martwcie się Filmik powinien być do godziny 8:00 na YT ^^

Już prawie 9 a filmiku jak nie było tak nie ma ;]

Siquel tylko czekałem aż ktoś to napisze ^^ Hmm to prawda mam 90% w przesyłaniu na YT więc zaraz powinno się skończyć

Czekamy na filmika :)

Matis filmik już jest i ja już oglądałem...coś mi się wydaje, że to na razie najlepszy ze wszystkich ^^

Dzięki Siquel starałem się (no cóż próbuje być coraz lepszy)

Oj wy poranne susły xD.Już od 6:00 napie..... xD.Filmik z GW zajefajny

xD dziękuje a co do tego rannego susła to po prostu nie miałem co robić XD

Myślę, że jeżeli będziesz dalej nagrywał to naprawdę filmiki mogą być bardzo fajne

jesteś nawet lepszy od niego!!

Jak chcesz mogę pożyczyć ci konto byś zrobił recenzje Eden Eternal) :P na Tajwańskiej wersji.

Cześć wam ostatnio dostaje dość dużo propozycji o jakiegoś Hack 'n' Slash'a. Dostałem kilka propozycji o Torchlight'a i mam do was pytanie, czy oglądali byście takie filmiki wlaśnie z tej gry? Czy może zrobić z niej jeden filmik żeby pokazać jak gra mniej więcej wygląda? Pomyślałem, że mógłby to być niezły pomysł no bo w końcu Hack 'n' Slash to pełna akcja więc może byście się nie zanudzili ^^. W każdym bądź razie piszcie mi czy chcielibyście zobaczyć tą grę jako jeden odcinek, lub może jako całe przejście ^^